Európa-bajnokság 2019

Sky - Fever rangadó, ismét pályán a Sparks

2019.06.15. 18:37 | WNBA

Szombatról vasárnapra virradóra három mérkőzést rendeznek a WNBA-ben. Tanulságos meccsek jöhetnek, amik sok mindenre választ adhatnak az érintett gárdák szakvezetőinek.

 

 

Magyar szemmel hajnali 1 órától az Indiana Fever és a Chicago Sky összecsapása kerül az első helyre. Mindkét csapat életét itthon is sokan követik. A felek sikerélményből fordulnak erre a rangadóra. A Sky a Phoenix Mercury-t verte remek teljesítménnyel, míg a Fever Dallasban nyert szoros és fontos végjátékot. A szakírók Kelsey Mitchell és Diamond DeShields párharcát várják, ami egy rendkívül intenzív, gyors, pontgazdag versenyfutás lehet közöttük. Meghatározhatatlanok az erőviszonyok, hiszen jelentős tudáskülönbség nem mutatkozik a felek között. A Sky a héten tudott erősíteni, azzal, hogy Katie Lou Samuelson megsérült, Astou Ndour csatlakozott a spanyol válogatotthoz, míg Jamierra Faulkner továbbra sem terhelhető, 10 alá csökkent a bevethető játékosok száma. Ezzel pedig a szabályok lehetővé tesznek egy plusz átmeneti igazolást, aki a hagyományos beugrójuk Victoria Macaulay lett.

 

 

Az Atlanta Dream a Dallas Wings-hez látogat. Mindkét csapat nagyon rosszul kezdte a szezont. A Wings még nyeretlen, míg a Dream a tavalyi álomszerű menetelése után idén szintén beragadt. Mindössze egy sikerük van, azt éppen a szezonnyitón a Wings ellen érték el. A Dallas Imani McGee-Stafford személyében éppen a Dream-től erősített, ami érdekessé teszi a a párharcot. Szintén a Wings-hez kapcsolódó kérdés, hogy Megan Gustafson-t bevetik-e. A Los Angeles Sparks pedig a New York Liberty-t fogadja. A Sparks két óriási győzelem után van, azzal, hogy múlt héten a Lynx, pénteken pedig a Mercury gárdáját verték. Még Candice Dupree és Maria Vadeeva nélkül is remek formát mutatnak. Szerzőink többsége is igen kritikus volt a klub vezetésével és Derek Fisher kinevezésével, de eddig szépen összeálltak. Chiney Ogwumike szerződtetése pedig szintén jól sült el. A másik oldalon két győzelemmel szakadt meg a klubtörténeti vereség-sorozat. Ez teljesen leszívta az erőforrásaikat, pénteken Las Vegasban nem bizonyultak versenyképesnek. Hogy látunk-e éles meccset, azon múlik: a Liberty mennyire tud frissíteni.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: