Európa-bajnokság 2019

Amszterdam felé vette az irányt a 3x3-as válogatott

2019.06.16. 11:55 | Magyarország

A szombati voiron-i tornagyőzelem után Franciaországból útra kelt a hollandiai Amszterdamba a magyar válogatott.

 

Fotó: Instagram

Fotó: Instagram


Kedden rajtol Amszerdamban a 2019-es 3x3-as Világbajnokság. Ahogy a lenti képek a helyszínről mutatják, már minden készen áll, hogy a szakág legjobbjai összemérjék az erejüket. A hollandiai szervezők kitettek magukért, hatalmas területen alakították ki a rendezvényhelyszínt, melyre rekord számú nézőt várnak. Hollandia a nőknél és a férfiaknál is éremeséllyel száll harcba. Egy biztos, hogy az Európa ezen felén tomboló kánikula Hollandiában nem fenyegeti a csapatokat, 19-24 fokot várnak a szervezők, változékony borongós idő mellett.


A Világbajnokságot megelőzően a női szakágban két rangos tornát rendeztek. A magyar válogatott Voironban hangolt, ahol remek teljesítménnyel szerzett tornagyőzelmet Károlyi Andrea együttese. A siker mellett különösen a hét lejátszott magas hőfokú tétmeccs szolgálta jól a felkészülést. Torinóban pedig a FIBA új sorozatának második állomását bonyolították le. Ott francia siker született a világbajnoki címvédő olaszok előtt.

 


A magyar válogatottnak a helyszínen a nemzetközi erőírásoknak megfelelően 20 perc edzőpálya és 20 perc centerpálya edzéslehetőség jár a torna keddi rajtja előtt. A Cyesha Goree, Medgyessy Dóra, Papp Klaudia, Theodoreán Alexandra összeállítású csapatunk a tervezett menetrend szerint a Világbajnokságon a magyar válogatott június 18-án, kedden 16 óra 55 perctől Lettország ellen mutatkozik be. Ezen a napon 19 óra 30 perctől a házigazda Hollandia lesz a rivális. Legközelebb június 20-án, csütörtökön lépnek pályára a magyar lányok. Előbb 16 óra 55 perctől Kína, majd 20 óra 30 perctől Türkmenisztán lesz az ellenfél.

 

Fotó: Twitter.com/3x3NL

Fotó: Twitter.com/3x3NL

 

Fotó: Twitter.com/3x3NL

Fotó: Twitter.com/3x3NL


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.


Partnereink: