Európa-bajnokság 2019

Lauren Jackson vezető lett az ausztrál szövetségnél

2019.06.18. 08:54 | Ausztrália

Az Ausztrál Kosárlabda Szövetség kedden sajtótájékoztatót tartott melyen bejelentették, hogy a női szakág vezetője Lauren Jackson lesz.

 

Fotó: Basketball Australia


Lauren Jackson döntéshozó vezetőként a "Head of Women in Basketball" pozíciót fogja betölteni Ausztráliában. A munkáját első számú tanácsadóként pedig egy a női kosárlabdában évtizedek óta több területen dolgozó ismert jogász Tal Karp segíti. A világklasszis center feladata sokrétűnek ígérkezik. A szakmai döntéshozatal mellett a helyi liga a WNBL operatív irányítójaként promóciós, marketing területen is döntéseket kell majd hoznia a partnerekkel való kapcsolattartás mellett.

 

 

Jackson és Tarp ezen felül megbízást kapott arra, hogy a női kosárlabdát és egyáltalán az ausztrál női sportot érintő teljesen stratégia tervet dolgozzon ki. "A Basketball Australia előtt óriási lehetőség áll, hogy vezető szereplő legyen a női sportban Ausztráliában. Lauren és Tal egy olyan stratégián fog dolgozni, ami az alapoktól egészen a tömegsporton át, a versenyző ligákig, szakmán, adminisztráción, játékvezetésen keresztül tartós fejlődést biztosíthat." - mondta Jerril Rechter az ausztrál szövetség főtitkára.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: