Európa-bajnokság 2019

Egle Sulciute visszatér korábbi olasz csapatához

2019.06.23. 08:29 | Olaszország

Vasárnap jelentette be hivatalos honlapján az olasz élvonalban szereplő Fila San Martino, hogy szerződtette a következő évadra Egle Sulciutét.

 

Fotó: DVTK.eu

Fotó: DVTK.eu

 

A litván válogatottban is számításba vett 4-es, 5-ös poszton bevethető 33 éves játékos az elmúlt szezonban decemberi sérüléséig az Aluinvent DVTK-t erősítette. Távozását a klub már korábban kommunikálta a májusi sajtótájékoztatóján. Egle Sulciute a bajnokságban 11 mérkőzésen 17.4 perc alatt 7.7 pontot és 4.7 lepattanót átlagolt. Az Európa Kupában pedig a hat csoportmeccsen 27 perc alatt 12.3 pont, 5.2 lepattanó és 2.7 gólpassz lett az átlaga.

 

 

Sulciute december közepén a Cegléd ellen egy bajnoki összecsapáson szenvedett bokasérülést Miskolcon. A külbokája tört el és ezt rögtön meg is műtötték. Éppen a karácsonyi időszak előtt hagyhatta el a kórházat. A szezonban már nem léphetett pályára. A Fila San Martino együttesét a 2016/2017-es szezonban erősítette. Az előttünk álló évadban a klubhoz szintén visszatérő Marcella Filippi-vel lesz a feladata megoldani a magas posztokat.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: