Európa-bajnokság 2019

Kialakult a negyeddöntők párosítása az Európa Játékok 3x3-as tornáján

2019.06.23. 18:39 | Európa

Vasárnap lezárult Minszkben az Európa Játékokon a 3x3-as kosárlabda torna csoportköre. Hétfőn már az érmek sorsa is eldől.

 

Fotó: minsk2019.by

Fotó: minsk2019.by

 

Ahogy arról nagy terjedelemben beszámoltunk, a magyar válogatott a B-csoportban három vereséget szenvedett, így nem jutott tovább az egyenes kieséses szakaszba. A mieink három fővel (Benke Sára, Böröndy Vivien, Jáhni Zsófia) versenyezve a háromból két találkozójukat hosszabbítást követően veszítették el óriási küzdelemben.

 

 

Nem csak a mi négyesünkben zajlott végletekig kiegyenlített csata. Az A-csoportban például hármas körbeverés alakult a házigazda ki Fehéroroszország, Oroszország és Szerbia között. Ebből végül a Vasasból jól ismert Jefimija Karakasevicet felvonultató szerbek kerültek ki vesztesen. A nyolc között a fehérorosz és az orosz gárda folytatja. A mieinket is soraiban tudó "B" jelű négyesből Németország veretlenül lépett tovább, míg mögöttük a csehek lettek a befutók.

 

A C-csoportban Franciaország nem talált legyőzőre. Második helyen pedig a hollandok kerültek a nyolc közé. Ők csak a franciákkal szemben maradtak alul 18-8-ra. A "D" jelű négyesben az "A"-hoz hasonlóan hármas körbeverés lett. Végül észt és spanyol továbbjutást reigisztrálhattunk, miközben a két győzelemük ellenére az ukránok búcúszni kényszerültek.


A negyeddöntők párosítása - június 24., hétfő

12:00 Fehéroroszország - Hollandia

12:25 Észtország - Csehország

13:50 Néemtország - Spanyolország

14:15 Franciaország - Oroszország

 

A csoportok végeredménye

 

Ágrajz

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.


Partnereink: