Európa-bajnokság 2019

Szerdán két edzés a válogatott programjában

2019.06.25. 19:02 | Magyar válogatott

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, kedden este megtartotta első edzését a szerbiai Nisben az Európa-bajnokság csoportmérkőzéseinek helyszínén a magyar válogatott. Székely Norbert videós helyszíni bejelentkezése az esti foglalkozás után ITT látható. Válogatottunkra szerdán két edzés vár.

 

 

Nisben egy új, minden igényt kielégítő szálloda fogadta a nemzeti küldöttségeket a város egy rendkívül csendes negyedében, így a körülményekre nem lehet panasz. Szerencsére ezúttal a burgosi és prágai túrával ellentétben az utazást sem hátráltatta semmi. A magyar válogatottra a keddi 55 perces edzése után szerdán két másfél órás tréning vár. Ezen felül a FIBA média munkatársai elkészítik a csapatról a hivatalos fotókat is.

 

 

"Az egyik kifejezetten csapat jellegű mozgásokat fog tartalmazni, de a másik is fog a zóna elleni játékkal foglalkozni. Azt gondolom, hogy rendben vagyunk. Egyre több dolgot tudunk belenyomni Yvonne Turner fejébe is, aki rendkívül gyorsan tanul. Ha nem is lesz teljes és komplett a repertoárunk, sok mindent meg fog tudni tanulni. Rendkívül jó érzékkel rendelkezik. Ezzel nem lesz problémánk. Ez a csapat, mint már sokszor mondtam, kell, hogy működjön Yvonne nélkül is. Hiszek azokban a játékosokban, akik végig csinálták a felkészülést." - mondta Székely Norbert az MKOSZ Facebook oldalán látható videós nyilatkozatában.

 


 

Válogatottunk a Cair Sportcenterben csütörtökön 16 órától Szlovénia ellen mutatkozik be, majd a következő rivális pénteken 18 óra 30 perctől Olaszország lesz. A szombati szünnapot követően pedig vasárnap 16 órától Törökország ellen zárjuk a csoportkört.

 

Galéria az első edzésről:

 

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.


Partnereink: