Európa-bajnokság 2019

A Chicago Sky matiné mérkőzésen fogadja a Washington Mystics-t

2019.06.26. 10:45 | WNBA

A WNBA szerdai játéknapján két mérkőzést rendeztek. Ebből a Chicago Sky és a Washington Mystics rangadója számunkra is kedvező időpontban 18 órakor kezdődik.

 

Fotó: Chicago Sky

Fotó: Chicago Sky

 

A Chicago Sky matiné mérkőzésen látja vendégül a Washington Mystics-t. A helyszínen déli időponttal megrendezésre kerülő összecsapás kifejezetten érdekesnek ígérkezik, hiszen két jó formában lévő csapatot láthatunk. A Sky a legutóbbi hat meccséből ötöt megnyert, így 6/3-as mutatóval rendelkezik jelenleg, ami igencsak előremutató. A Mystics négymeccses idegenbeli sorozatot zár ezen a délutánon. Ebből az első három alkalommal győztesen hagyta el a pályát. Elene Delle Donne és társai a június elején látott hullámvölgy után erre a négymeccses etapra rendezték a sorokat. A Sky-nál pedig úgy néz ki, hogy az új vezetőedző James Wade munkája valóban beérett. Önbizalom és szervezettség terén sokat léptek előre. "Innentől határ a csillagos ég!" - mondta örömittasan a szakember a Connecticut Sun legyőzése után.

 

 

Biztosan lesznek nehézségek, de a sokat bírált chicagói csapat visszatalálhat a legjobbak felé vezető útra. Nyilván Allie Quigley és Courtney Vandersloot szereplése miatt ennek itthonról nagyon szurkolunk is. A Mystics esetében nem kérdés, hogy bajnokesélyes gárdát látunk. Továbbra is dominálnak minden fontos statisztikai mutatóban, 85.9 pontot jegyeznek meccsenként és ellenfeleik mindössze 74.5-öt érnek el ellenük. Igaz, ezen a téren a Sky is sokat fejlődött. Tavaly több, mint 90 pontot kaptak meccsenként. Idén már csak 79.4-et. A Sky még soha nem győzte le a washingtoni riválisát, amióta odaigazolt tőlük Delle Donne. Ez külön presztízst kölcsönöz a párosításnak.

 

A nap másik meccsén hajnali 2 órától a Dallas Wings látja vendégül a Connecticut Sun-t. A Wings ugyan alulmaradt Las Vegasban, de előtte két szép győzelmet aratott és ezzel rendezte a sorait a 0-5-ös kezdés után. A Sun esetében pedig egy hétmeccses győzelmi széria szakadt meg, amikor a Chicago Sky-tól kikaptak. Dallasban javítanának és egyértelműek favoritok is. Minőségben, mennyiségben és szerkezetben is jobbak.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.


Partnereink: