Európa-bajnokság 2019

Fontos elismerést kapott a WNBA-től Briann January

2019.06.28. 14:10

A Sopronba szerződő Briann January fontos elismerést kapott minap a WNBA-től. A Phoenix Mercury klasszisa május hónapra a "WNBA Cares Community Assist Award presented by State Farm" díjban részesült.

 

 

A liga vezetése minden hónapban kiosztja a "WNBA Cares Community Assist Award presented by State Farm" díjat. Azok részesülhetnek benne a játékosok közül, akik aktívan részt vesznek a liga különböző jótékonysági akcióiban, illetve ezen felül is segítik saját közösségüket. Briann January ebben mindig is az élen járt. Számtalan civil szervezetet segít anyagilag és aktivistaként is.

 

Két területen nagyon aktív January, ezek az LGBTQ közösséget segítő kezdeményezések sorsa és az alacsony jövedelműek élethelyzetének javítására irányuló törekvések.

 

 

"A különböző közösségek támogatása nagyon fontos. Emberileg is sokat tanulhatunk ezekből és egy kicsit a társadalmi kapcsolatainkat is erősíti. Engem nagyon motivál, hogy példát mutassak. Lássák, hogy én, aki hasonló helyzetből jövők, mit érhettem el és megértem a harcukat. Ezen érzelmi kötődősen keresztül talán változást hozhatnak vagy a példámmal megadhatom néhány ember szánéra a kezdő lépésekhez a lökést." - mondta January.

 

A díj azt jelenti, hogy a liga és a State Farm 5000 dollárral támogatj az elismerést megkapó játékos által megnevezett civil szervezetet. January az Odyssey Youth Movement számára ajánlotta fel a díjat. Ők az LGBTQ fiatalok beilleszkedését segítik.

 

Gratulálunk!

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: