Európa-bajnokság 2019

Keretet hirdetett a Fenerbahce

2019.06.29. 18:03 | Törökország

Szombaton hivatalos felületein bemutatta 2019/2020-as csapatát a Fenerbahce. Edzőváltás és új játékosok a török bajnoknál.

 

 

Korábban már közöltünk egy összeállítást arról, hogy a Fenerbahce igyekszik a jövőben költséghatékonyabban működni és hosszabb távon építkezve egy fiatalabb hazai magban gondolkoznak. Ezt az építkezést már nem a francia szövetségi kapitányként is dolgozó Valerie Garnier fogja irányítani. Az ismert edzőnő helyét az Orenburggal Európa Kupát nyerő spanyol Victor Lapena veszi át és irányítja a jövőben a szakmai munkát. Az orosz csapattal meglévő élő szerződéséből lépett ki a remek spanyol szakember.

 

 

A török mag kapcsán azzal kell kezdeni, hogy Birsel Vardarli hivatalosan is bejelentette visszavonulását. 13 éven át volt a csapat első számú játékosa egyes poszton. Hosszabbított viszont Tuğçe Canıtez, Esra Ural Topuz és Ayşe Cora. Új hazai igazolás pedig Olcay Çakır Turgut és Sevgi Uzun.

 

A légiósokat tekintve Cecilia Zandalasini még egy évet aláírt. Érkezik a csapathoz a sajátos adottságokkal rendelkező ukrán zseni Alina Iagupova, a spanyol válogatott irányítója Anna Cruz és az amerikai válogatottból (is) ismert Elizabeth Williams.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: