Európa-bajnokság 2019

Diana Taurasi és Yvonne Turner a WNBA egyik leghatékonyabb párosa

2019.07.09. 13:44 | WNBA

A női kosárlabdával foglalkozó sajtótermékek, így mi is, gyakran használjuk a Her Hoop Stats nevű szolgáltatást. Talán a legjobb statisztikai összegző portál a szakág számára és a minap egy magyar szempontból is érdekes adatot emeltek ki.

 

 

Az Egyesült Államokban nagy várakozás előzi meg a Phoenix Mercury vendégjátékát a Connecticut Sun otthonában. Diana Taurasi tervezett visszatérése mellett - a szakmai stábjuk döntésének függvényében - Yvonne Turner is újra pályára léphet a Mercury színeiben.

 

 

A Her Hoop Stats szolgáltatást működtető statisztikusok arra lettek figyelmesek, hogy amikor 2018-ban Diana Taurasi és Yvonne Turner együtt voltak a pályán, akkor a csapatuk 100 labdabirtoklásra vetítve átlagban 23 pontot vert azokban a periódusokban a riválisaira. Ezzel olyan csapattársak között, akik legalább 150 percet szerepeltek közösen az elmúlt egy évben a pályán, a második legeredményesebb duónak számítanak.

 

A sikeres szerepléshez a Mercury-nál szükség is lesz a jó teljesítményükre. A csapat jelenleg 6 győzelemmel és 6 vereséggel a 8. helyen áll a tabellán. Sikerült már visszakapaszkodni rájátszást erő pozícióba, de ahogy a tengerentúlon fogalmazni szoktak: még egy győzelmi szériára szükségük lenne ezen pozíció megerősítéséhez.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: