Európa-bajnokság 2019

Magabiztos győzelemmel kezdett Jekatyerinburgban a 3x3-as válogatott

2019.07.09. 10:19 | Magyarország

Kedden megkezdődött Jekatyerinburgban a FIBA 3x3 Women's Series negyedik állomása. A magyar válogatott számára jól sikerült a bemutatkozás. Csehországot 21-13-ra győzték le a mieink.

 

 

Az első találatot még a csehek szerezték egy duplából, de ezt követően Papp és Goree két-két villanásával 4-2-re fordítottunk. A folytatásban Böröndy Vivien is eredményesnek bizonyult. Az első játékmegszakításhoz végül 7-0-s vezetésről érkeztünk.


A mérkőzés középső szakasza sikerült igazán extrán, hiszen 10-3-as futást láthattunk a magyar lányoktól. Goree 5, Böröndy 2 ponttal vette ki a részét ebből, de betalált Papp és Thaodoreán is. A játék minden elemében a rivális fölé kerekedtünk. Különösen a lepattanókat szedte exrtán válogatottunk.

 

 

Az utolsó 3 és fél percben már nem volt kérdés a győztes kiléte. 17-10 után Goree, Theodoreán, illetve Böröndy találata zárta le a meccset. Végül 1 perc 50 másodperccel a 10 perces játékidő vége elértük a 21 pontot. Remek kezdés a tornán! Folytatás magyar idő szerint Mongólia ellen.

 

Eredmény

Magyarország  -Csehország 21-13

Pontszerzőink: Goree 9, Papp 4, Böröndy 5, Theodoreán 3.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: