Európa-bajnokság 2019

Tóth Cecília játékvezetőként az Európa Játékok döntőjében

2019.07.10. 10:35 | Magyarország

Akik figyelmesen követték júniusban a minszki Európa Játékok 3x3-as tornáját, arra lehettek figyelmesek, hogy a férfi döntőben Tóth Cecília működött közre. A minszki tapasztalatairól kérdezték az egykori játékosból lett játékvezetőt a Delmagyar.hu szerkesztői.

 

 

"Hatalmas élmény volt, já­tékvezetői pályafutásom eddigi legmeghatározóbb élménye, nagyon szívesen gondolok vissza az ott eltöltött napokra. Hatalmas megtiszteltetés akar játékvezetőként is képviselni az országot egy ilyen rangos ese­ményen." - kezdte a lapnak tett visszatekintését Tóth Cecília, akit nagy megtiszteltetés ért azzal, hogy a férfi döntőben működhetett közre:

 

 

"Több kellemes élményt tudnék felsorolni, de a legkedvesebb közülük természetesen az, amikor megtudtam, hogy én fújhatom a férfi döntőt. Női játékvezetőként az ellenkező nem döntőjét fújni hatalmas dolog. 3×3-ban egyébként szerencsére nem tesznek különbséget férfi és női között küldés szempontjából, az érdekli őket, milyen vagy a pályán, és a pályán kívül mennyire tudsz beilleszkedni az adott játékvezetői csapatba."

 

 

Tóth Ceília a távlati céljaival kapcsolatban így fogalmazott: "Mindenképpen nemzetkö­­zi karrier a hosszú távú célom, ezt építem, és bízom benne, hogy sikeres leszek. Mind a rendes, azaz az öt-öt elleni játékban, mind a 3×3-ban ez a célom. És az álmaim között szerepel, hogy egyszer olimpián vezetek meccseket, ezt szeretném elérni."

 

A teljes interjú elolvasható ITT


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: