Európa-bajnokság 2019

Igor Skocovksi értékelése a törökök elleni meccs után

2019.07.11. 22:37 | Utánpótlás hírek

Ahogy arról nagy terjedelemben beszámoltunk, a magyar U16-os válogatott lejátszotta első felkészülési mérkőzését. Isztambulban hosszabbítás után múltuk felül Törökországot. Vezetőedzői értékelés.

 

 

Kiválóan kezdett a magyar csapat Isztambulban, az első negyedben 11-0-s futás alapozta meg az előnyünket. „Egy rövid felkészülés után az első barátságos meccset Törökország ellen játszottuk. Rendkívüli első negyedet produkáltunk, védekezésben nagyon jól működött a csapat. Sajnos a második negyedben ezt a magas szintű védekezést nem tudtuk tartani, így a félidő végére már csak 1 pont volt az előnyünk.” – mondta Igor Skocovski vezetőedző, utalva arra, hogy a félidőre 35-34-re feljött riválisunk.

 

 

A harmadik szakasztól kiegyenlített mérkőzés kerekedett, ahol a győztes kiléte hosszabbítás dőlt el. „A második félidőben végig kiegyenlített volt a mérkőzés, mind a két csapat a jó védekezésre helyezte a hangsúlyt. A meccs végén sajnos több büntető dobást is elhibáztunk, így egy hosszabbításos meccsbe mentünk bele. A ráadásban ellenfelünk többet hibázott, amit jól ki tudtunk használni és megnyertük a mérkőzést. Gratulálok a csapatnak és remélem, hogy sokat tanultunk ebből a mérkőzésből.” – összegzett a vezetőedző.

 

A két csapat helyi idő szerint pénteken 17 óra 30 perctől ismét összecsap.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: