Európa-bajnokság 2019

Hamarosan egyetemi Európa-bajnokság a TF csapatával

2019.07.12. 10:19 | Egyetemi kosárlabda

Az Universiade után az egyetemi kosárlabdában tovább tart a nagyüzem itt Európában. Nem kell sokat várni és július 20-án kezdődik a lengyelországi Poznan-ban az intézményi csapatok számára az Európa-bajnokság. A rangos eseményen hazánkat a TF együttese képviseli.

 

 

 

 

Még Nápolyban az Universiade alatt beszélgettünk Magyar Biankával, a TF vezetőedzőjével az Európa-bajnokságról. A TF a MEFOB megnyerésével vívta ki a részvétel jogát. A debreceni Final Four-on aranyérmes gárda keretében kisebb változás lesz. A felkészülést hétfőn kezdik a lányok.

 

" Nápolyból szombaton érkezünk haza és utána hétfőn kezdjük a felkészülést a TF-en. Az Európa-bajnokságra 11-en tudunk csak kiutazni, Németh Alma családi okokból marad itthon, Kováts Gabriella pedig a 3x3-as U23-as válogatottban lesz érdekelt, így ők nem jönnek velünk. Egy vendégjátékosunk lesz, Shirian Fatime csatlakozik hozzánk. Fiatal csapattal megyünk, rengeteg fiatal TF-s lesz bent az utazó keretben, akikkel szeretnénk szépen helytállni. Majd meglátjuk, hogy mi lesz. Az egyetemi Európa-bajnokságon a sorsolásra mindig az első napon, a csapatvezetői értekezleten kerül sor. Az ellenfeleinket akkor ismerjük meg." - mondta Magyar Bianka vezetőedző.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.


Partnereink: