Európa-bajnokság 2019

Igor Skocovski értékelése a második isztambuli meccsről

2019.07.12. 22:22 | Utánpótlás hírek

Ahogy arról beszámoltunk, a magyar U16-os válogatott a második mérkőzését is megnyerte Isztambulban. Az alábbiakban Igor Skocovski értékelése olvasható.

 

 

A magyar csapat végig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtva aratott 11 pontos győzelmet Isztambulban a házigazda török gárda felett. "A mai mérkőzésen a fő célunk a különböző megoldások gyakorolása volt, ez nagyjából meg is valósult, többféle variációt is sikeresen ki tudtunk próbálni. Nagyon pozitív számomra, hogy a játékunk sokkal kevésbé volt hullámzó, mint az előző meccsen." - kezdte visszatekintését a szakvezető, majd így folytatta a meccs összefoglalását:

 

"A második félidőben időnként hiányzott egy kicsit keményebb hozzáállás a lányok részéről de ez nem igazán befolyásolta az eredményt. Az utolsó negyedben is ennyire jól tudtuk kontrollálni a mérkőzést, aminek nagyon örülök."
 

 

Igor Skocovski elégedetten tekintett vissza az isztambuli túrára "Összességében hasznos felkészülési meccseken vagyunk túl. A Törökország elleni két mérkőzés rávilágított arra, hogy milyen irányba kell tovább folytatnunk a munkát a felkészülés további részében. Gratulálok a csapatnak!” - nyilatkozta a vezetőedző.

 

A magyar csapat vasárnaptól folytatja a munkát Székesfehérváron és 20-án utazik a a bakui Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválra (EYOF). Itt július 21. és 27. között bonyolítják le a nyolccsapatos leány kosárlabda tornát. Az A-csoportot Olaszország, Franciaország, Oroszország és Belgium alkotja. A B-csoportot pedig Csehország, Törökország, Lengyelország és a magyar válogatott.

 

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.


Partnereink: