Európa-bajnokság 2019

Hollandia legyőzésével csoportmásodik és negyeddöntős a 3x3 válogatott

2019.07.14. 14:36 | Utánpótlás hírek

Vasárnap a kora délutáni órákban lezárult a FIBA 3x3 WS lignano-i állomásának csoportköre. A magyar válogatott óriási csatában 10-8-ra legyőzte Hollandiát és ezzel a csoportja második helyén zárt. A negyeddöntőben 15 óra 40 perctől a házigazda Olaszország lesz a rivális.

 

 

Úgy dobták fel a labdát, hogy Kanada már veretlenül megnyerte a csoportot, míg mögötte az 1-1 sikerrel rendelkező Hollandia és Magyarország egymás között dönthette el a második hely sorsát. A mérkőzés elején a hollandok kerültek előnybe, de Papp révén gyorsan egyenlítettünk. Fej-fej mellett haladtak a csapatok, 3-3-ig jellemzően a hollandok szereztek vezetést és mi futottunk utánuk.

 

 

A mérkőzés középső szakasza viszont a magyar válogatottról szólt. A mieink 7-4-re léptek el. Tipikus holland meccset láthattunk, kemény szituációk, helyenként birkózás. Ezt viszont most kiválóan reagáltuk le, sőt a mieink is felvették a kesztyűt. A hajrában 9-7-nél még lett labdájuk a hollandoknak. Theodoreán betörése után azonban 10-7-nél már kezünkben volt a meccs.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.


Partnereink: