Európa-bajnokság 2019

Juhász Dorkáék továbbra is edzésben, formálódik a versenynaptár

2019.07.15. 18:53 | NCAA Női kosárlabda

Az Ohio State együttese továbbra is komoly edzésmunkát végez. Ezen felül pedig a közelmúltban kialakult a csapat versenynaptárja, melyben már a nem konferencia-riválisok ellen lekötött találkozókat is megismerhetjük.

 

 

Az Ohio State együttesénél zajlik az élet. Az edzések mellett a játékosok továbbra is részt vesznek olyan inspiráló találkozókon, ahol korábbi hallgatók mesélnek karrierjükről. Saját példájukon keresztül próbálják a fiatalokat terelni az élet sűrűjében. Egy ismert helyi ügyvédnőnél Juhász Dorka is ott volt. A klub közösségi felületein időközben bemutatkoztak az újoncok. Ezekkel a videókkal hétről hétre találkozhattunk.

 

Fotó: instagram.com/ohiostatewbb

 

 

Hivatalossá vált a szakmai stáb bővülése is, Ryan Murray Wisconsinból visszatért videóelemzőnek. Szurkolói szempontból pedig a legfontosabb, hogy véglegessé vált a nem-konferencia riválisok elleni meccsek menetrendje. A szezont november elején, egészen pontosan 10-én a Valparaiso ellen az Ohio Hall of Fame Challenge tornán kezdi a csapat. A szezon első heteiben két csúcsrangadón szurkolhatunk Juhász Dorkának. A UConn ellen november 24-én és december 5-én a Louisville ellen.

 

Fotó: instagram.com/ohiostatewbb
 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: