Európa-bajnokság 2019

Allie Quigley és a Courtney Vandersloot a WNBA All-Star gáláján

2019.07.16. 16:01 | WNBA

A kezdők és a csapatkapitányok pénteki kihirdetése után a liga nyilvánosságra hozta a WNBA All-Star gálájának cserejátékosait. A 12-es névsorban Allie Quigley és Courtney Vandersloot is helyet kapott, ahogy az elmúlt évadot Sopron töltő Candice Dupree is.

 

Fotó: WNBA

 

Mint ismert a WNBA július 27-én megrendezésre kerülő All-Gáláján Elena Delle Donne és A'ja Wilson lesznek a csapatkapitányok. A legtöbb szavazatot kapó két kapitány mellett pedig Brittney Griner, Natasha Howard, Jonquel Jones. Chelsea Gray, Jewell Loyd, Kayla McBride és Kia Nurse kaphat lehetőséget kezdőként.

 

A közönszavazás, illetve a játékosok és a média munkatársainak voksait összesítve a tartalékok között DeWanna Bonner, Tina Charles, Diamond DeShields, Candice Dupree, Sylvia Fowles, Nneka Ogwumike, Allie Quigley, Odyssey Sims, Alyssa Thomas, Kristi Toliver, Courtney Vandersloot és Erica Wheeler léphet pályára.

 

 

Magyar szemmel nyilvánvalóan két egykori válogatott honosított játékosunk Allie Quigley és Courtney Vandersloot szereplése, illetve az elmúlt évadot Sopronban töltő Candice Dupree részvétele az érdekes. Érdemes azonban azt is kiemelni, hogy a las vegas-i eseményen DeShields, Wheeler és Sims személyében három újoncot is avatunk.

 

Fotó: WNBA

Fotó: WNBA


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.


Partnereink: