Európa-bajnokság 2019

Két új légiós érkezik Ceglédre

2019.07.17. 23:04 | Magyarország

A VBW CEKK Cegléd a hivatalos felületein jelentette be, hogy Kristina Higgins és Angelika Stankiewicz személyében két új légióst szerződtetett. Részletek a klub közleményében.

 

 

Forrás: VBW CEKK Cegléd hivatalos honlap


Kristina Higginst már láthatták szurkolóink, hiszen a 25 éves, 196 centis amerikai center legutóbb az ACS Sepsi csapatában játszott, így a felkészülés során már ellenfélként láthattuk a ceglédi csarnokban. A Sepsivel bajnokságot nyert, ahol őt választották a döntő legértékesebb játékosának, emellett pedig az Európa Kupában is tapasztalatot szerezhetett, ahol 10,3 pontot és 10,7 lepattanót átlagolt meccsenként. Bízunk benne, hogy Cegléden is eredményes lesz majd a következő szezonban.

 


Angelika Stankiewicz a lengyel bajnokságból érkezik. A 24 éves, 170 centi magas, 1-es és 2-es poszton bevethető lengyel válogatott játékos a CCC Polkowice játékosa volt, de a legutóbbi szezont a Torun csapatánál tölttte, akikkel ő is az Európa Kupában szerepelt. Az EK-ban meccsenként átlagban 11,5 pontot és 1 lepattanót szerzett, valamint 1,9 asszisztja is volt. Az ő feladata lesz pótolni a vele fordított utat bejáró és Lengyelországba igazoló Jovana Popovic-ot.


Mindkét játékost szeretettel várjuk, és kívánjuk, hogy kiemelten sikeres szezonjuk legyen a 2019/2020-as bajnoki évadban.

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.


Partnereink: