Európa-bajnokság 2019

Igor Skocovski értékelése a csehek elleni szombati meccsről

2019.08.10. 21:47 | Utánpótlás hírek

A magyar U16-os válogatott szombaton Csehországgal vívott felkészülési mérkőzést és aratott 67-66-os győzelmet. A mérkőzés után Igor Skocovski vezetőedző értékelt.

 

 

Az első félidő a csehek fölényét hozta, a nagyszünetben 27-20-ra vezettek. "Érthetetlen volt az első félidő ritmustalansága a támadó játékunkban. Csak a szerencsének köszönhettük, hogy nem húzott el az ellenfél 20 ponttal. Túlerőltettük a mélységi játékot és nagyon rossz helyzetekből akartunk kosarat szerezni." - értékelt Igor Skocovski.

 

 

A második 20 percre pontosabbá vált a válogatottunk játáka. "A félidőben átbeszéltük, hogy melyik arcát is kéne mutatni a csapatnak, majd a pályára kilépve ezt is láttuk. 5 triplát dobtunk a zóna ellen, nagyon jó ritmusunk volt és átmentünk a cseheken. A mérkőzés végén megmutatták a lányok, hogy az agresszív cseh emberfogás ellen is tudnak jól játszani. Gratulálok a lányoknak, igazi csapatmunka volt ez a győzelem. Köszönjük a cseheknek a mérkőzéseket, remélem, hogy az EB-n jó sokára találkozunk majd." - összegzett a szakvezeté.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: