Európa-bajnokság 2019

A Vasas és Bach Boglárka visszatekintése az U23-as 3x3-as Nemzetek Ligája fordulókra

2019.08.11. 18:46 | Utánpótlás hírek

Az elmúlt hetekben négy fordulót bonyolítottak le az U23-as 3x3-as Nemzetek Ligája Közép-Kelet Európa Konferenciájában. A Vasas Akadémia hivatalos honlapja Bach Boglárkával készített visszatekintő összeállítást a tornákra.

 

Fotó: FIBA.Basketball

Fotó: FIBA.Basketball

 

Forrás: Vasas Akadámia hivatalos honlap

 

Júliusban rendezték a 3×3 U23 Nemzetek Ligáját, amelyen a magyar válogatottból Bach Boglárka képviselte a Vasas Akadémiát. A csapatok először Lvivben, majd hazai pályán, Szolnokon harcoltak egymás ellen. A döcögős rajt ellenére remek sorozatot zárt a válogatott, amely az utolsó szolnoki párharcot meg is nyerte. Erről a tartalmas két hétről beszélgettünk Bogival, aki a torna minden percét élvezte.

 


“Július 22.-től edzettünk a válogatottal Pasaréten, szinte rögtön Ukrajnába utaztunk. Összesen négy napot voltunk Lvivben, ahol 26.-án és 28.-án volt egy-egy Nemzetek Ligája forduló. Az első fordulón a csoportból sem jutottunk tovább, ráadásul kicsit a csapatjáték is kaotikus volt.Nem voltunk összeszokva , és mindenkinek új volt ez a dolog. A második fordulóban már a második helyen zártunk, itt tudatosabban játszottunk , kicsit az ellenfelekből is fel tudtunk készülni , illetve javítottunk a játékunkon, legfőképp a védekezésben. 30.-tól már Szolnokon edzettünk, ahol ismét két versenynap várt ránk. Az elsőn pontok alapján a harmadik helyen zártunk, az utolsó napon azonban sikerrel vettünk minden akadályt, és győzni tudtunk”– mondta a Vasas Akadémia játékosa, Bach Bogi.

 

“Kicsit nehezen szoktam bele a 3×3-ba, ráadásul az Universiadén kiment a bokám, így sérülésből jöttem vissza, nem voltam száz százalékos. Úgy érzem azonban, hogy a végére egész jó dolgokat csináltam, csapat szinten pedig nagyon sokat tudtunk előrelépni két hét alatt, és óriási különbség volt látható a játékunkon. Imádtam egész atmoszférát, meg mindent ami vele járt. Főleg a csapatot szerettem meg úgy ahogy van, és élveztem minden percét” – tette hozzá Bogi.

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: