Európa-bajnokság 2019

Jó úton halad Breanna Stewart felépülése

2019.08.12. 17:51 | WNBA

A minap közösségi felületein egy videóval jelezte Breanna Stewart, hogy a felépülése egy újabb fontos lépcsőfokhoz érkezett.

 

 

Eközben a napokban az Euroliga döntőn Achilles-ín szakadást szenvedő világklasszis Orlandóban JR. NBA Global rendezvényen volt vendég és tartott előadást is.

 

"Egyedülálló lehetőséget kaptam, hiszen ha nem lennék sérült, akkor most a WNBA-ben játszanék. Nagyszerű érzés a gyerekekkel foglalkozni, remélem átadhattam néhány hasznos tanácsot. A játék mentális oldaláról beszéltem nekik. Ezen 12-14 évesen még nem gondolkozik az ember, de saját példámból tudom, ha valaki mesélt volna nekem ilyen dolgokról ebben a korban, biztos, hogy tudtam volna hasznosítani később." - mondta Stewart.

 

 

A Seattle Storm és az amerikai válogatott sztárjának a következő nagy lépcsőfok az lesz, amikor már elkezdhet kocogni. Az őszi időszakban pedig a tervek szerint a UConn csapatával készül. "Azt várom ettől, hogy a lendületük motiváljon engem és egy kicsit visszavigyen az egyetemi időkbe. Szerintem ez sokat lendíthet a visszatérésemen." - mondta Stewart az edzéslehetőségről, majd így folytatta a Hartford Courant című lapnak adott interjúját:

 

"Négy hónappal vaggyok a műtét után. Jól haladok, most a jogging jön, majd utána már remélem dobhatok rendesen. Akkor már egy kicsit belekóstolhatok a régi életembe. Jövőre visszatérek a WNBA-be, ott leszek Tokióban. Ezek a céljaim. Meglátjuk, hogy korábban tudok-e játszani. Egyetlen kaput sem zárok be ilyen tekintetben." - összegzett a zeniális játékos.

 

Fotó: Twitter.com/breannastewart

Fotó: Twitter.com/breannastewart


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: