Európa-bajnokság 2019

Javában tartanak a debreceni 3x3-as Eb előkészületei

2019.08.14. 22:32 | Magyarország

Augusztus 30-án, pénteken kezdetét veszi Debrecenben a 3x3-as Európa-bajnokság.

 

 

Ahogy a fenti utcai plakát fényképe is mutatja, már javában tartanak az előkészületek Debrenceben a 3x3-as Európa-bajnokságra.

 

Az augusztus 30. és szeptember 1. között megrendezesére kerülő kontinenstornán a magyar válogatott házigazdaként alanyi jogon résztvevő. A mieink mellett a mezőnyt a címvédő Franciaország, illetve Ukrajna, Oroszország, Hollandia, Lettország, Fehéroroszország, Dánia, Olaszország, Lengyelország, Románia és Spanyolország alkotja.

 

 

 

Debrecenben a 3x3-as rendezvényeken megismert hagyományos helyszínen a Nagytemplon előtt a Fő Téren mérik össze az erejüket a csapatok. Különleges atmoszféra jellemzi minden évben az itt rendezett eseményeket. A világbajnoki ezüstérmes magyar lányoknak hatványozottan elkél a segítség, hiszen az olimpiai kvalifikációs folyamat szempontjából is fontos esemény lesz a debreceni.

 

A kontinenstornát megleőzően egész héten 3x3-as versenyek lesznek a helyszínen. A női szakág szempontjából előbb augusztus 26-án és 27-én a FIBA 3x3 WS tornán követhetjük a felnőtt válogatottat. Ezt követően augusztus 29-én és 30-án a 3x3 U23-as Nemzetek Ligája Közép-Kelet Európai Konferencia 5. és 6. fordulója szerepel a programban.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: