Európa-bajnokság 2019

Arike Ogunbowale a WNBA-ben is varázsolt

2019.08.15. 14:06 | WNBA

Az egyetemi bajnokságban éveken át zseniálisabbnál zseniálisabb dobóteljesítménnyel kitűnő Arike Ogunbowale a WNBA-ben a profik között is ízelítőt adott tudásából.

 

Fotó: Dallas Wings

Fotó: Dallas Wings

 

Szerdáról csütörtökre virradóra a 35 pontot szerző Arike Ogunbowale eredményes játékával a Dallas Wings megszakította a Los Angeles Sparks győzelmi sorozatát - írtuk az összefoglalónkban. Ogunbowale pályafutása legeredményesebb WNBA mérkőzését teljesítette és ez lett az 5. legtöbb pont, amit egy újonc elért a ligában. A Wings sztárja ráadásul mindezt 57.1%-os mezőnymutatóval szállította. Nem véletlen, hogy óriási lépést tett az "Év Újonca" cím elhódítása felé.

 

 

Tengerentúli szakírók szerint Napheesa Collier és Arike Ogunbowale fut versenyt az az "Év Újonca" elismerésért. Ebben most Ogunbowale jár előrébb, miután kilenc alkalommal elérte legalább a 20 pontos álomhatárt. Collier potátlaga 11.3, míg Ogunbowale esetében ez a szám átlépi a 15-öt. Ráadásul az egyetemi éveihez hasonlóan Ogunbowale játékát rengeteg clutch-dobás jellemzi, azaz döntő pillanatban is képes felvállalni a terhet.

 

Videó: a Los Angeles Sparks elleni 35 pontos teljesítmény

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: