Európa-bajnokság 2019

CEWL

« 1 2 »
Szombaton rendezték a brnói CEWL Final Four alkalmával az elődöntőket. A vasárnapi finálét a Piestanske Cajky és a Hradec Kralove vívja.  
A régiónkban zajló sorozatok közül a hétvégén végjátékához érkezik a CEWL. Szombaton és vasárnap Brno ad otthont a Final Four küzdelmeinek.
A közelmúltban lezárult a CEWL alapszakasza és ezzel kialakult a Final Four mezőnye. A sorozat négyes döntőjét február 23-án és 24-én rendezik Brnóban.
A régiónkban zajló nemzetközi sorozatok közül a CEWL szervezői is közzétették a 2018/2019-es évad csapatlistáját és a csoportkör sorsolását.  
A hétvégén Brassó adott otthont a CEWL sorozat négyes döntőjének. A trófeát a CSM Satu Mare együttese hódította el.  
Csütörtökön a CEWL küzdelmei során a Flying Foxes 85-66-os vereséget szenvedett hazai pályán a BK Zabiny Brno gárdájától. Ezzel az osztrák gárda elveszítette továbbjutási esélyét a csoportból.
A közelmúltban a CEWL küzdelmei is folytatódtak, mely során a bécsi Flying Foxes 93-86-os vereséget szenvedett hazai pályán az Olimpia Brasov együttesétől.
Csütörtökön és pénteken Bécsben csapott össze a CEWL sorozatban a Flying Foxes és a Gyulafehérvár csapata.
Az elmúlt héten a CEWL sorozat küzdelmei is megkezdődtek. Az első fordulóban a bécsi Flying Foxes, melynek színeiben idén Horváth Lilla révén van magyar kötődés, a ®abiny Brno otthonában lépett pályára.
Az EEWBL mellett közvetlen térségünk egy másik regionális sorozatának a CEWL 2017/2018-as kiírásának is kialakult a mezőnye.
A hétvégén Brno adott otthont a CEWL sorozat négyes döntőjének. A trófeát a KP Brno szerezte meg, miután a döntőben a Pöstyént verték.
A hétvégén Rózsahegy adott otthont a CEWL sorozat négyes döntőjének. A trófeát a gyulafehérvári C.S.U. Alba Iulia csapata szerezte meg.
A hétvégén Nymburk adott otthont a CEWL Final Four-nak
A gyulafehérvári négyes döntőben hazai győzelem született, a bronzmeccsen a Flying Foxes a Pöstyént verte
Az Arad már az első negyedben nagy előnyre tett szert az ijedten játszó miskolciak ellen
Élőben közvetítettük a CEWL fináléját
Peresztegi Nagy Ákos csapata a harmadik negyedben parádézott a Valosun Brno ellen; a döntőben az Arad lesz az ellenfél
A CEWL alapszakaszának utolsó fordulójában Peresztegi Nagy Ákos együttese a Kara Trutnovot verte
Peresztegi Nagy Ákos csapata 68-62-re nyert Bécsben és ezzel bejutott a sorozat legjobb négy együttese közé
A Work Force DKSK-Miskolc a Flying Foxes otthonában lép pályára csütörtökön
« 1 2 »


Partnereink: