U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Egyesült Államok

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
A csapat vezetőedzője James Wade Jekatyerinburgból dirigálta a munkát, hiszen a szakember itt Európában Miguel Mendez segítője az orosz sztárcsapatnál.
A WNBA-ben címvédő Seattle Storm vezetőedzőjét, Dan Hughes-t rákkal diagnosztizálták és műtét vár rá.  
Csütörtök este került sor a University of Minnesota női kosárlabda csapatának évzáró rendezvényére, melyen Kaposi Pálmát is köszöntötték.
Csütörtökön megműtötték Los Angelesben Breanna Stewart-ot.
Még a WNBA Draft napján rendezett a múlt héten a Nike egy kerekasztal beszélgetést a WNBA jövőjéről.
Csütörtökön sajtótájékoztatón jelentette be a Minnesota Lynx, hogy visszavonultatják a legendás irányító Lindsy Whalen mezét.
Az Ohio State női kosárlabda csapata kapcsán, ahol Juhász Dorkát is követhetjük, a napokban több hír is megjelent. Ezeket gyűjtöttük egy csokorba.
Hivatalosan is megerősítette a WNBA címvédője, a Seattle Storm, hogy Breanna Stewart a vasárnapi Euroliga fináléban Achilles-ín szakadást szenvedett a jobb lábában.
Instagram oldalán jelentette be Cappie Pondexter, hogy befejezi profi pályafutását.
Az Euroliga fináléja alkalmával az első félidő utolsó percében a Dinamo Kurszk sztárja Breanna Stewart súlyos sérülést szenvedett.
A különleges cipők kedvelőinek igazi csemege érkezett. Jön a mozikba a Bosszúállók: Végjáték című Marvel film, amelyet hatalmas kampány vezet fel.
A texasi San Antonio városában a Judson High School történelmet. A település történetében először tudott egy oktatási intézmény csapata állami bajnoki címet szerezni női kosárlabdában. Becky Hammon meghívta a csapatot a San Antonio Spurs meccsére.
Szerdáról csütörtökre virradóra került sor a 2019-es WNBA Draft-ra. A liga sajtósai kiadták a hivatalos portréfotókét, melyeket az alábbiakban egy csokorba gyűjtöttünk.
Szerdáról csütörtökre virradóra került sor a 2019-es WNBA Draft-ra. Az első helyen Jackie Young játékjoga kelt el.
Éjszaka rendezték a WNBA 2019-es Draft-ját. Az egykoron Sopronban is megforduló Angela Salvadore játékjoga is elkelt.
Nagy terjedelemben hírt adtunk arról, hogy miként alakult a 2019-es WNBA Draft. Az alábbiakban tabló-szerűen megismerkedhetünk az első kör 12 kiválasztottjával.
A hagyományoknak megfelelően a Draft napján bemutatták az új évad mezeit a WNBA-ben.
Szerdáról csütörtökre virradóra rendezik a WNBA 2019-es játékosbörzéjét.
A Divízió I élmezőnye mögötti közvetlen üldözőboly legjobbja az Arizona Wildcats' lett.
Május 24-én rajtol a WNBA 23. szezonja. A 2019-es évadra már új logóval és ami a legfontosabb, egy kiemelt partneri szerződéssel fordul a liga.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: