U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Egyesült Államok

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
A Big Ten Konferencia közzétette a február 11. és 17. között zajlott játékhét egyéni elismeréseit. Gratulálunk!
Ahogy arról nagy terjedelemben beszámoltunk: kiemelkedően eredményes hetet zárt az Ohio State csapata.
Az UTSA a hivatalos felületein elkezdte közzétenni idei játékosportré videóit. Ezúttal Tóth Tímeára került sor.
Az ESPNW egy nagyon kedves Valentin-napi történetet közölt nemrég. Miamiban a Barry University játékosának kezét kérte meg párja nem mindennapi utazás után.
Március elején mutatják be a Marvel Kapitány című filmet, ami a tavasz egyik nagy képregény-adaptációs, szuperhősös dobásának ígérkezik. A filmnek a női kosárlabdával is van kapcsolata.
Videó ajánlóink sorában ezúttal a Towson University csapatának bemelegítéséről hozunk egy emlékezetes mozdulatsort. Az együttes játékosa Nukiya Mayo zsákolt, mely az alábbiakban látható.
Az Ohio State vasárnap 70-68-ra verte a Wisconsin gárdáját. Juhász Dorka ismét csapata egyik legjobbja volt, a szezonbeli kilencedik dupla-dupláját jegyezte.
Vasárnap a Minnesota 97-67-re legyőzte a Penn State gárdáját. Ezzel Kaposi Pálmáék sorozatban hatodik sikerüket aratták.
Vasárnap a Duquesne országos televíziós közvetítés mellett 75-58-ra verte a Rhode Island gárdáját. Kuttor Enikőék idei 13. sikerüket ünnepelhették.
Szombatról vasárnapra virradóra ismét több eseménnyel folytatódtak a charlotte-i NBA All-Star hétvége programjai. A zsákolóversenyen A'ja Wilson és Candace Parker a zsűri tagjaként működött közre.  
Szombaton este az UTSA 70-68-as győzelmet aratott a Louisiana Tech gárdája felett.
Az UMSL Tritonok 66-63-as vereséget szenvedett az UIndy otthonában. Szörényi Lauráék 13 pontos hátrányból zárkóztak fel.
Videó ajánló rovatunkban ezúttal a High Post Hoops portál összeállítását mutatjuk. A szaklap munkatársai Charlotte-ban a 2019-es NBA All-Star hétvége hivatalos médianapján forgattak.
Magyar idő szerint szombat hajnalban került sor a charlotte-i NBA All-Star hétvége programjában a hírességek, közéleti személyiségek mérkőzésére.
A hírességek mérkőzése előtt került sor a Speciális Olimpikonok fellépésére. Velük a női szakág egykori és jelenlegi kedvelt személyiségei is játszottak.
Az Ohio State 59-39-re legyőzte a Rutgers alakulatát. Juhász Dorkáék az országos rangsorban 23. helyen jegyzett riválisukat extra kezdést követően végig vezetve verték.
Az UMSL Tritonok a legutóbbi mérkőzésén a Divízió II. élmezőnyébe tartozó Lewis vendége volt. Az erőviszonyoknak megfelelően 84-61-es vereséget szenvedtek.
Sorozatban ötödik győzelmét aratta a Minnesota. Kaposi Pálmáék 65-45-ös sikert ünnepelhettek a Purdue otthonában.
Nem sikerült jól a legutóbbi hazai meccse az UTSA gárdájának. Tóth Tímeáék 70-45 arányban maradtak alul a Southern Miss gárdájával szemben.
Javában zajlik Charlotte-ban a 2019-es NBA All-Star hétvége programsorozata. Befutott a helyszínről a sajtófotók egy újabb adagja, melyeket az alábbiakban csokorba gyűjtöttünk.  
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: