U18-as Európa-bajnokság 2017, Sopron

Egyesült Államok

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Olaszországban edzőtáborozik a UConn együttese. Pénteken este Vicenzában egy jótékonysági mérkőzésen is pályára lép Geno Auriemma gárdája.
Szerdáról csütörtökre virradóra két mérkőzést rendeztek a WNBA-ben. Következzen a játéknap rövid összefoglalója.
Keddről szerdára virradóra egy mérkőzést rendeztek a WNBA-ben, mely során a Connecticut Sun 96-75-re verte az Atlanta Dream gárdáját.
Vasárnapról hétfőre virradóra egy mérkőzéssel folytatódtak a WNBA küzdelmei. A címvédő Los Angeles Sparks 83-69-es vereséget szenvedett a New York Liberty gárdájától.
Szombatról vasárnapra virradóra négy mérkőzést rendeztek a WNBA-ben. Következzen a játéknap összefoglalója.
Péntekről szombatra virradóra két mérkőzést rendeztek a WNBA-ben. A legjobban várt csúcsrangadón a Los Angeles Sparks legyőzte a Minnesota Lynx gárdáját.
Kiemelkedő formában játszik a WNBA-ben a Chicago Sky színeiben a magyar válogatottban is bemutatkozó Courtney Vandersloot.
Csütörtökről péntekre virradóra két mérkőzéssel folytatódtak a WNBA küzdelmei. Következzen a játéknap összefoglalója.
Jenny Boucek vezetőedző munkáját megköszönték a Seattle Storm-nál. Megbízott vezetőedzőként átmenetileg Boucek eddigi segítője Gary Kloppenburg veszi a seattle-i gárda irányítását.
Keddről szerdára virradóra három mérkőzést rendeztek a WNBA-ben. Következzen a játéknap rövid összefoglalója.
Vasárnapról hétfőre virradóra három mérkőzést rendeztek a WNBA-ben. Több meglepetés is született.
A pénteki meccsdömping után szombatról vasárnapra virradóra mindössze két találkozót rendeztek a WNBA-ben. Rövid összefoglaló.
Péntekről szombatra virradóra öt mérkőzést rendeztek a WNBA-ben. Következzen a játéknap rövid összefoglalója.
Csütörtökről péntekre virradóra egy mérkőzést rendeztek a WNBA-ben, mely során a Minnesota Lynx 69-54-re verte az Atlanta Dream gárdáját.
A WNBA és az Electronic Arts csütörtökön jelentette be, hogy az NBA Live 18 játékban WNBA csapatok is szerepelnek.
A WNBA alapszakasza a harmadik harmadába érkezett és ez már lehetőséget teremt arra, hogy mérleget vonjunk az eddigi egyéni teljesítményekből. Yvonne Turner debütálását néztük meg.
Keddről szerdára virradóra egy mérkőzést rendeztek a WNBA-ben, mely során a San Antonio Stars 93-81-re legyőzte a New York Liberty-t.
Vasárnapról hétfőre virradóra hat mérkőzést rendeztek a WNBA-ben. Következzen a játéknap rövid összefoglalója.
Péntekről szombatra virradóra öt mérkőzéssel folytatódtak a WNBA küzdelmei. Következzen a játéknap rövid összefoglalója.
Az All-Star gála jelentette kisebb szünet után keddről szerdára virradóra hat mérkőzéssel folytatódtak a WNBA küzdelmei. Következzen a játéknap összefoglalója.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »


Partnereink: