Európa-bajnokság 2019

Egyesült Államok

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Keddről szerdára virradóra négy mérkőzést rendeztek a WNBA-ben. Teljes eredménylista.
Erica McCall fellépett Carrie Underwood indianapolis-i koncertjén. A Szekszárd légiósa a High Post Hoops-nak írt cikket a lehetőségről.
A WNBA keddi játéknapján a Chicago Sky 87-83-as győzelmet aratott az Atlanta Dream otthonában.  
A Phoenix Mercury a hivatalos honlapján bejelentette, hogy a klub orvosi stábja engedélyezte Diana Taurasi számára a játékot.
Megvan a második és a harmadik csapat, amely már matematikailag is biztosította helyét a WNBA rájátszásában.
Vasárnapról hétfőre virradóra öt mérkőzést rendeztek a WNBA-ben. Teljes eredménylista.
A WNBA vasárnapi játéknapján a Washington Mystics rekordot állított fel az egy mérkőzés alatt értékesített triplákat tekintve.
A WNBA idei szezonját tekintve Diana Taurasi (Phoenix Mercury) és Sue Bird (Seattle Storm) személyében két rutinos extraklasszis is hosszú ideje sérüléssel bajlódik.
A Chicago Sky extra támadójátékot bemutatva legyőzte a Los Angeles Sparks alakulatát a WNBA legutóbbi játéknapján.
A WNBA legutóbbi játéknapján a Phoenix Mercury 77-66-ra verte az Atlanta Dream gárdáját. Yvonne Turner és Briann January is ponterősen játszott.
Péntekről szombatra virradóra öt mérkőzést rendeztek a WNBA-ben. Teljes eredménylista.
Az Euroliga hivatalos felületein a FIBA munkatársai a legszebb soproni megmozdulásaival köszöntötték a klasszist.
Az elkövetkezendő időszak egyik legizgalmasabb kérdése az lesz a tengerentúli női kosárlabdát tekintve, hogy a WNBA játékosokat érdekvédelmi szervezete és a liga vezetői meg tudnak-e állapodni.
Az egyetemi bajnokságban éveken át zseniálisabbnál zseniálisabb dobóteljesítménnyel kitűnő Arike Ogunbowale a WNBA-ben a profik között is ízelítőt adott tudásából.
Szerdáról csütörtökre virradóra három mérkőzést rendeztek a WNBA-ben. Rövid összefoglaló.
Keddről szerdára virradóra két mérkőzést rendeztek a WNBA-ben. A Las Vegas Aces és a Minnesota Lynx győzelmét hozta a játéknap.
A WNBA-ben a Phoenix Mercury - Dallas Wings találkozón egy palánk alatti csata után ütésváltás alakult ki Brittney Griner és Kristine Anigwe között.
A minap közösségi felületein egy videóval jelezte Breanna Stewart, hogy a felépülése egy újabb fontos lépcsőfokhoz érkezett.
Vasárnap négy mérkőzéssel folytatódtak a WNBA küzdelmei. Teljes eredménylista.
A liga történetében az alapszakaszban eddig 15 zsákolást regisztráltak, melyek többsége a Phoenix Mercury centeréhez fűződik.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »


Partnereink: