U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2017

Egyesült Államok

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
A jelenleg a WNBL fináléjában brillírozó Liz Cambage egy interjúban bejelentette, hogy ismét megpróbálkozik felépíteni karrierjét az Egyesült Államokban.
Hétfőről keddre virradóra rendezték Austinban az országos rangsorban 9. helyet elfoglaló Texas Longhorns és a UConn összecsapását.
A hétvégén ismét nagyüzem volt az Egyesült Államokban az egyetemi meccseket tekintve. Nézzük a magyar érdekeltségű találkozókat.
A napokban két magyar érdekeltségű mérkőzést rendeztek az Egyesült Államokban, Tóth Tímea és Kaposi Pálma lépett pályára.  
November első hétvégéjén házasodott össze Elena Delle Donne és a párja Amanda Clifton. Az alábbiakban a hivatalos kisfilm látható az eseményről. Ez volt a The Knot 2017-es álomeskövője.  
Vasárnap három magyar érdekeltségű egyetemi találkozót is rendeztek az Egyesült Államokban. Nézzük a játéknap összefoglalóját.
Január elején több magyar érdekeltségű egyetemi meccsre került sor az Egyesült Államokban. Ezeket foglaljuk össze az alábbiakban.
Facebook-on jelent meg egy közös fotó Diana Taurasi-ról és Penny Taylor-ról, mely megerősíti, hogy az ausztrál klasszis gyermeket vár.
Az Egyesült Államokban nagy médiafigyelmet kapott a történelmi tett, hiszen a női mezőnyben 24 éve nem példa hasonlóra.
Szerdáról csütörtökre virradóra Shakyla Hill a Grambling State csapatának irányítója kvadrupla-duplát ért el egy egyetemi bajnoki meccsen.
December 31-én igazi nagyüzem volt az Egyesült Államokban az egyetemi női kosárlabdában. Nézzük, hogy a magyar érdekeltségű mérkőzések miként alakultak.
A napokban két magyar érdekeltségű egyetemi mérkőzést rendeztek az Egyesült Államokban.
A Minnesota Lynx a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Cheryl Reeve vezetőedzővel szerződést hosszabbított a klub. A kiváló edző a General Manager pozícióját is betölti.  
Az esztendő végéhez közeledve a WNBA videósai az elmúlt évad legszebb jeleneteiből csapatokra lebontva készítenek összeállításokat.
Geno Auriemma ismét történelmet írt. A UConn vezetőedzőjeként az 1000. győzelmét szerezte az NCAA női kosárlabda bajnokságában.
Az elmúlt időszakban ismét több magyar érdekeltségű mérkőzést rendeztek. Összefoglaló a december második hetében lejátszott találkozókról.
Keddről szerdára virradóra ismét történelmet írhat Geno Auriemma. A UConn vezetőedzőjeként 1000. győzelmét szerezheti a kiváló szakember.
Az USA Basketball a hivatalos honlapján mutatta be az Egyesült Államok női kosárlabda válogatottjának 29 fős bő keretét.
Nagyszabású sajtótájékoztatón került bejelentésre, hogy a San Antonióból Las Vegasba költöztetett WNBA klub hivatalos neve Las Vegas Aces lesz.
Legutóbbi összefoglalónk óta több magyar érdekeltségű találkozót is rendeztek az Egyesült Államokban.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »


Partnereink: