U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2017

Egyesült Államok

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
A Sports Illustrated fotósa arra kérte a legmagasabban jegyzett tehetségeket, hogy egy sorozat erejéig álljanak a rendelkezésére.
Hivatalossá vált, hogy a University of Virginia női kosárlabda csapatának vezetőedzője Tina Thompson lesz.
Április 24. és 26. között Seattle-ben edzőtáborozik a szeptemberi Világbajnokságra készülő amerikai válogatott.
Kaposi Pálmáék olimpiai és világbajnok klasszis irányítótól tanulhatnak.
Csütörtökről péntekre virradóra rendezték a 2018-as WNBA Draft-ot. Az alábbiakban a liga videós összefoglalóját ajánljuk.
Csütörtökről péntekre virradóra rendezték a 2018-as WNBA Draft-ot. A Las Vegas Aces az első helyen A'ja Wilson-t választotta ki.
A Minnesota Lynx irányítója 2000 és 2004 között volt az intézmény hallgatója, a Texas Tech-hez távozó edzőnő Marlene Stollings helyét veszi át.
Csütörtökről péntekre virradóra kerül sor a 2018-as WNBA Draft-ra a Nike sportszergyártó New York-i központjában.
Hamarosan eldől, hogy a legígéretesebb újoncok mely csapatokhoz kerülnek.
Az elmúlt hétvégén rendezték az Egyesült Államokban az egyetemi Final Four küzdelmeit, melynek hőse Arike Ogunbowale volt.
Arike Ogunbowale a hétvége hőse! A UConn elleni elődöntő győztes találata után az egyetemi fináléban a Mississippi State ellen is megismételte ezt a bravúrt.
Magyar idő szerint hétfőn az éjszakai órákban rendezték Columbus városában az egyetemi Final Four döntőjét. A teljes mérkőzés megtekinthető. 
Magyar idő szerint éjfélkor feldobják a labdát Columbus-ban, a Nationwide Arénában az NCAA Divízió I-es női kosárlabda bajnokságának fináléjában.
Micsoda éjszaka volt! A Final Four mindkét elődöntője hosszabbítás után dőlt el. Egy biztos, ismét nem szerez bajnoki címet a UConn.  
Mindkét mérkőzés hosszabbítást hozott az Egyesült Államokban az egyetemi Final Four során.
A hétvégén Columbus ad otthont az egyetemi kosárlabdázás csúcseseményének. Részletes beharangozónk.
Az Ohio állam legnagyobb városában Columbusban megrendezésre kerülő eseményre mind a négy régióból az első helyen kiemeltek kvalifikálták magukat.  
Kedden hajnalban kialakult az NCAA Divízió I-es női kosárlabda bajnokságában a 2018-as Final Four mezőnye. A Mississippi State és a Louisville gárdájához a UConn és a Notre Dame csatlakozott
Kialakult az NCAA Divízió I-es női kosárlabda bajnokságában a 2018-as Final Four mezőnye. Az alábbiakban mind a négy regionális döntő teljes felvétele visszanézhető.
Vasárnap este és hétfőn hajnalban gazdára talált két hely az NCAA Divíziós I-es női kosárlabda bajnokságának négyes döntőjében.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: