U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Egyesült Államok

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Küzdelmes meccsen, a negyedik negyed extra védekezésével 46-41-es győzelmet arattak Juhász Dorkáék.
Megszerezte negyedik győzelmét az idei évadban az UTSA. Tóth Tímea együttese izgalmas végjátékban 87-77-re győzte le a San Diego gárdáját.
Az USA Basketball az egyéni elismerések mellett kihirdette a 2018-as esztendő „Év Csapata” díjazottját. A legjobbnak a felnőtt női válogatottat választották.
Candace Parker a SixStar táplálék-kiegészítő arca is az Egyesült Államokban. Megjelentek az első felvételek az új közös kampányukból.
Az extra adottságokkal rendelkező Fran Belibi nem mindennapi villanása uralja a közösségi felületeket. 
Szerdáról csütörtökre virradóra a University of Minnesota együttese a még nyeretlen Coppin State csapatát fogadta.
Az USA Basketball megnevezte a 2018-as esztendő „Év Női Kosárlabdázóját”. A rangos elismerést Breanna Stewart kapta.
Az NFL hétfő esti rangadójának televíziós közvetítése alatt mutatták be az Adidas női sport mellett kampányoló kisfilmjét.
Az ESPN idén is közzétette hagyományos összeállítását, melyben az adott esztendő legdominánsabb sportolóit gyűjtötték össze.
A Foot Locker-csoporthoz tartozó Egyesült Államokban bevezetett sportcipő-forgalmazó óriás az Eastbay a WNBA sztárjaira építi téli kampányát.
Továbbra is veretlenül menetel a University of Minnesota csapata. Vasárnap este a Boston College gárdáját 77-69-re múlták felül Kaposi Pálmáék.
Szombaton magyar idő szerint az esti órákban a University of Tampa együttese a Florida Tech otthonában lépett pályára.
Az 50 perces kötetlen beszélgetést hozó sajtóeseményen nagy terveket fogalmaztak meg a résztvevők.
A négyszeres Olimpiai – és Világbajnok irányító december elején munkába állt „Basketball Operation Associate” pozícióban.
Az Air Jordan márka ezúttal is a világhírű tervezőt Aleali May-t kérte fel a munkára, akihez Maya Moore csatlakozott.
A Los Angeles Sparks szerdán jelentette be, hogy Derek Fisher érkezik a vezetőedzői posztra Brian Agler helyére. A döntés hátterét vizsgáltuk.
Szerdáról csütörtökre virradóra az UTSA 62-56-os vereséget szenvedett hazai pályán a Utah State gárdájától. Tóth Tímea ismét sok lehetőséget kapott.
Szerdáról csütörtökre virradóra a University of Washington Athletics vendége volt az Ohio State. Juhász Dorkáék küzdelmes meccsen 69-59-re maradtak alul.
Folytatódik a University of Minnesota csapatának nagy menetelése. Sorozatban nyolcadik sikerüket ünnepelhették Kaposi Pálmáék.  
Brian Agler köszönt le a Los Angeles Sparks vezetőedzői posztjáról. Los Angeles-i legenda lett az utódja.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: