U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Egyesült Államok

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
A WNBA vasárnapi játéknapján összesen négy mérkőzésre kerül sor. Nézzük, hogy mi várható.
Szombatról vasárnapra virradóra két mérkőzést rendeztek a WNBA-ben. Két hazai siker született. A Minnesota Lynx a New York Liberty-t verte, míg a Las Vegas Aces a Dallas Wings-nél bizonyult jobbnak.
Szombatról vasárnapra virradóra két mérkőzést rendeztek a WNBA-ben. Két hazai siker született. A Minnesota Lynx a New York Liberty-t verte, míg a Las Vegas Aces a Dallas Wings-nél bizonyult jobbnak.  
Remek munkát végez az Ohio State kommunikációs csapata, hiszen idén nyáron a segítségükkel gyakorlatilag lépésről lépésre végig követhetjük női kosarasaik felkészülését az új évadra.
Szombatról vasárnapra virradóra két mérkőzést rendeznek a WNBA-ben. A középpontban Liz Cambage áll, aki először lép pályára volt csapata ellen.
Péntekről szombatra virradóra három mérkőzést rendeztek a WNBA-ben. A Seattle Storm rangadót nyert a Los Angeles Sparks ellen.  
Péntekről szombatra virradóra három mérkőzést rendeztek a WNBA-ben. Eredmények, statisztikák.
Csütörtökről péntekre virradóra két találkozóra került sor a WNBA-ben. A Phoenix Mercury alulmaradt Dallasban, míg a Washington magabiztosan nyert Las Vegasban.  
Péntekről szombatra virradóra három mérkőzést rendeznek a WNBA-ben. Ebből kiemelkedik a Seattle Storm és a Los Angeles Sparks összecsapása.
Csütörtökről péntekre virradóra két találkozóra került sor a WNBA-ben. A Phoenix Mercury alulmaradt Dallasban, míg a Washington magabiztosan nyert Las Vegasban. Eredmények, statisztikák.
Az USA Basketball közleménye szerint Dawn Staley munkáját továbbra is Dan Hughes, Cheryl Reeve és Jennifer Rizzotti triója segíti.
Csütörtökről péntekre virradóra két mérkőzést rendeznek a WNBA-ben. A Phoenix Mercury Yvonne Turnerrel a soraiban a Dallas Wings vendége lesz.
A Chicago Sky 91-83-as győzelmet aratott a WNBA legutóbbi játéknapján a New York Liberty otthonában. Courtney Vandersloot remeklését hozta az este.
Ugyan a New York Liberty 91-83-ra alulmaradt hazai pályán a Chicago Sky gárdájával szemben, de Amanda Zahui így is pályafutása legjobb tengerentúli szakaszát teljesíti.
Szerdáról csütörtökre virradóra egy mérkőzésre került sor a WNBA-ben. Ezen a Chicago Sky 91-83-as győzelmet aratott a New York Liberty otthonában.
Yvonne Turner és két társa egy kötelező szponzori együttműködés keretében a phoenix-i Peak 16 luxusapartman lakóparkban népszerűsítette a csapatot.
Dupree 19 egységig jutott szerdán, amivel a pontszerzők örökranglistáján megelőzte Sue Bird-öt és immár a liga történetének 7. legeredményesebb játékosának számít.
A WNBA küzdelmei alkalmával szerdán matiné mérkőzést vívott az Indiana Fever és az Atlanta Dream.
Az Aluinvent DVTK-ban is kiváló teljesítményt nyújtó Shatori Walker-Kimbrough pályafutása talán legjobb WNBA mérkőzését teljesítette a Washington Mystics Los Angeles-i győzelme alkalmával.
A Washington Mystics 81-52-es győzelmet aratott a Los Angeles Sparks otthonában. Shatori Walker-Kimbrough karriercsúcsot jelentő 17 pontot szerzett.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: