U18-as Európa-bajnokság 2017, Sopron

Európa

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Az elmúlt évadot a KSC Szekszárdnál töltötte kölcsönben Eva Lisec. A szlovén válogatott centere jó szezont zárt és így ismét számítanak szolgálataira a Famila Schio együttesénél - olvasható az olasz klub közleményében.
Az elmúlt évadot Győrben töltő Zofia Hruscakova a DIKE Basket Napoli játékosa lesz - jelentette be a dél-olasz klub a hivatalos honlapján.
Az Artego Bydgoszcz a hivatalos honlapján bejelentette, hogy a hazánkban is éveket töltő Dragana Stankovic érkezik új igazolásként a klubhoz.
Az EEWBL mellett közvetlen térségünk egy másik regionális sorozatának a CEWL 2017/2018-as kiírásának is kialakult a mezőnye.
Az elmúlt héten Elefántcsontpart legnagyobb városa Abidjan adott otthont a 8. Frankofón Játékoknak. A női kosárlabda tornát Franciaország válogatottja nyerte.
Idén is megrendezésre kerül a FIBA női kosárlabda Európai Szuperkupája. Kurszk lesz a házigazda.
Amszterdam adott otthont július második hétvégéjén a 3x3-as Európa-bajnokságnak. A holland rendezők egy helyi médiacéggel együttműködve a női és a férfi fináléról 360 fokos videót készíttettek.
Formálódik a Fenerbahce kerete. Az isztambuli sztárcsapat a hónap elején bemutatott játékosok után egy újabb igazolás nevét tette közzé a hivatalos honlapján.
Bár magyar csapat a következő kiírásban sem vesz részt, de érdemes kitekintést tenni az EEWBL sorozatra. A szépen fejlődő kelet-európai liga már a harmadik szezonjához érkezik és ezúttal 16 csapatos mezőnnyel indulnak.
Kedden hozta nyilvánosságra a Spanyol Kosárlabda Szövetség az élvonal és a másodosztály hivatalos csapatlistáját. A Rivas Ecopolis visszalépése a második vonaltól a legfontosabb változás.
Korábban már hírt adtunk arról, hogy a női kosárlabda Euroliga közösségi felületein a FIBA szurkolói szavazással keresi az elmúlt 20 év legjobb játékosát, aki pályára lépett a sorozatban.
A Reyer Venezia egyik támogatója az olasz tulajdonban lévő MSC Cruises hajótársaság és ezen együttműködés keretében idén is szerveznek egy közös programot az MSC Poesia fedélzetén.
Annak érdekében, hogy a nyári holtszezonban is pörögjenek a női kosárlabda Euroliga közösségi felületei, a FIBA egy játékra invitálja a szurkolókat. A női kosárlabda Euroliga 1996 óta íródó történetének legjobb játékosát keresik.
Vasárnap lezárult Amszterdamban a 3x3-as Európa-bajnokság. A kontinenstornát Oroszország nyerte Spanyolország, Hollandia és Franciaország előtt. Az MVP Anastasia Logunova lett.
Pénteken az „A” és a „D” csoport küzdelmei zárultak le a 3x3-as Európa-bajnokságon, szombaton pedig a „B” és a „C” jelű hármasok csapatai léptek pályára. Ezen az ágon is kialakultak a negyeddöntők.
Pörög az átigazolásai piac. Az elmúlt két hétben több olyan játékost is bejelentettek nyugat-európai klubok, akik hazánkban is kiváló teljesítményt nyújtottak. Körkép az elmúlt hetek átigazolásairól.
A klubok egyeztetése után kialakultak a magyar érdekeltségű Euroliga mérkőzések időpontjai.
A Montpellier még egy európai centert igazolt, Ewelina Kobryn megszerzését szerdán jelentették be.
A sztárcsapatok közül a Fenerbahce is információkat tett közzé a következő évad keretével kapcsolatban. A hazai mag kialakult és megszerezték a WNBA Draftján első helyen elkelt Kelsey Plum-ot.
Megtartották az Euroliga csoportjainak sorsolását. A Sopron a címvédő Kurszkkal került össze, de utazási szempontból jól járt. A Szekszárd sikeres kvalifikáció esetén brutális nyolcasba kerülne.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »


Partnereink: