U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2017

Európa

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
A soproni klub a fennállása óta kilencedik alkalommal jutott el a negyeddöntőig az Euroligában. Egy kis múltidézéssel áttekintjük ezeket a párharcokat.
Péntektől vasárnapig rendezik Zaragozában a Spanyol Kupa hatos döntőjét. A nagy esélyes a trófeára a Salamanca, de többször született már vaskos meglepetés.
Pénteken kezdetét veszi Gdyniában a Lengyel Kupa küzdelemsorozata. Spanyolországhoz és Szlovákiához hasonlóan hatos döntőt rendeznek.
Pöstyénben péntektől vasárnapig rendezik a Szlovák Kupa 2018-as hatos döntőjét. Hosszú idő után háromesélyes a trófea sorsa.
Az alábbiakban forduló fontos pillanatait felelevenítő videókat gyűjtöttük össze.  
Némileg váratlan bejelentés érkezett. Távozik a Jekatyerinburg együttesétől a vezetőedző Olaf Lange.
Szerdán rendezték a női kosárlabda Euroliga 12. fordulóját. Következzen a forduló összefoglalója.
A Sopron Basket 66-61-es győzelmet aratott a Castors Braine otthonában a női kosárlabda Euroliga 12. fordulójában.
A Sopron Basket 66-61-es győzelmet aratott a Castors Braine otthonában! A Sopron ezzel a sikerrel matematikailag is biztosította helyét az Euroliga legjobb nyolc csapata között.
A Galatasaray 86-77-es győzelmet aratott a CCC Polkowice otthonában az Euroliga 12. fordulójában. Allie Quigley visszatérése óta legjobb meccsét játszotta a török csapatban.
Szerdán este játszották le a jelenlegi szlovák csúcsrangadót. Ezen a Pieą»anské Čajky hazai pályán 72-66-ra verte a Good Angels Kosice együttesét.  
A Sopron Basket szerdán 20 óra 30 perctől a Castors Braine vendége lesz a női kosárlabda Euroliga 12. fordulójában. Az alábbiakban a találkozó élőképes közvetítése látható.
Romániában szerdán az élvonal 15. fordulójára került sor. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.  
A hétvégén rendezik a Spanyol Kupa hatos döntőjét, melyen az IDK Gipuzkoa fennállása során először lesz ott. A nagy menetelésből Iva Brkic remek teljesítménnyel vette ki a részét.  
Ahogy lezárult az évad Ausztráliában, egyre többen jönnek át Európába a szezon második felére. Natalie Hurst a Gorzow játékosa lesz.
Charleroi városában lép pályára a Sopron Basket a Castors Braine vendégeként. Az alábbiakban a szerkesztőségi beharangozónk következik.
Szerdán 20 óra 30 perctől a Sopron Basket a belga Castors Braine vendége lesz. A klub felvezető összeállítása.
Szerdán a női kosárlabda Euroliga 12. fordulóját rendezik. Kitekintő, hogy a Sopron Basket mérkőzésén túl mely párosításokra érdemes figyelni.
Szerdán a női kosárlabda Euroligában a Sopron Basket a Castors Braine vendége lesz. A belga együttes igazán mozgalmas napokat tudhat maga mögött.
A spanyol válogatott szakmai stábja bemutatta a februári Eb-selejtezőkre a 14 fős keretét. Az előzetes híreknek megfelelően Laia Palau is ott van a csapatban.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »


Partnereink: