U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Európa

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Hétfőn magyar idő szerint 17 órától Krivacevic Tijana csapata a Botas a Mersin gárdáját fogadja a török bajnoki negyeddöntő párharc sorsdöntő harmadik felvonása alkalmával.
Folytatva az Euroliga Final4 mérkőzéseire történő visszatekintő sorozatot, ezúttal a FIBA felületein Candice Dupree legszebb megmozdulásaiból láthatunk videós összeállítást.
A Salamanca és a Valencia, illetve a Girona és a Cadi La Seu csatázik a fináléba kerülésért. Az elődöntők az egyik fél második sikeréig tartanak.
Szombaton a francia negyeddöntők második meccseit rendezték. Három párharcban kedden sorsdöntő harmadik meccs jön.
Szombaton a másik két párharcban is lejátszották a török bajnoki negyeddöntők második meccseit. A legjobb négy között a Cukurova mellé csatlakozott a Galatasaray és a címvédő Fenerbahce.
Az MBK Ruzomberok 16 év után ismét elhódította a bajnoki címet Szlovákiában. A döntő harmadik mérkőzésén 62-54-re legyőzték a Piestanske Cajky-t és ezzel 3-0-val lezárták a párharcot.
Szombaton délután megkezdődött az egyik fél harmadik sikeréig tartó bajnoki döntő párharc Oroszországban. Az első meccsen az UMMC Jekatyerinburg 78-66-ra legyőzte a Dinamo Kurszkot.
Szombaton lejátszotta utolsó meccsét a brit liga, a WBBL alapszakaszában Boros Dorka csapata az Oaklands Wolves.
Natalia Hejkova együttese 93-70-es sikert aratott a Zabiny Brno otthonában.  
A múlt hétvégén Sopronban rendezett Euroliga Final4 visszatekintő összeállításai között ezúttal a FIBA Amanda Zahui legszebb megmozdulásait gyűjtötte egy videós csokorba.
Az MBK Ruzomberok az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcban 2-0-s előnyben hazai pályán lép pályára szombaton 17 órától.
Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcban óriási favorit az Euroliga trófeáját is elhódító Jekatyerinburg.
A Cukurova 2-0-val lezárta párharcát és bejutott az elődöntőbe. Krivacevic Tijana csapata a Botas idegenben egyenlített a török negyeddöntők pénteki játéknapján.
Csütörtökön este bajnokot avattak Szerbiában. A trófeát a mezőnyből kiemelkedő Crvena Zvezda együttese hódította el.
A női kosárlabda Euroliga történetének legeredményesebb spanyol játékosa lett. A FIBA összeállított a sikereiről egy idővonalat.
Csütörtökön rendezték az olasz elődöntők második felvonásait. Ismét a magasabban rangsorolt gárdák otthonában randevúztak a felek.
Kilenc év után jutott ismét döntőbe Lengyelországban a Gorzow, mely a bajnoki alapszakaszt mindössze a 7. helyen zárta.
A FIBA bejelentette, hogy négy nemzeti szövetség pályázott hivatalosan arra, hogy a 2021-es Európa-bajnokságon meccseket rendezzen.
Múlt héten rendezték Sopronban a 2019-es női kosárlabda Euroliga Final4-t. Az esemény alatt a nemzetközi szövetség a 2019-es Európa-bajnokságot is népszerűsítette.
A női kosárlabda Euroliga Final4 visszatekintő összeállításai között a FIBA közölt egy videót Aleksandra Crvendakic legszebb megmozdulásaiból.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: