U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Európa

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
A továbbjutást már bebiztosította a magyar csapat, de még nyitott, hogy milyen pozícióból fordulhat a negyeddöntőre a bajnoki címvédő.
Az Atomerőmű KSC Szekszárd hazai 79-73-as sikere után látogat a Spar Citylift Gironához.
Február 24-én a Graz gárdájával vív kupadöntőt a BK Duchess. A bajnokijukon ráhangolódásképpen Horváth Lilláék 76-45-re verték a Linz-t.
A Szekszárd remek teljesítménnyel 79-73-ra legyőzte a Gironát az EK rájátszás 3. fordulójának első meccsén. A FIBA munkatársai Erica McCall villanásaiból állítottak össze egy videót.
A WBBL Trophy vasárnapi játéknapján a Sevenoaks Suns 101-58-ra kiütötte az Essex Rebels-t. Ezzel veretlenül nyerték a csoportjukat és bejutottak a sorozat elődöntőjébe.
Vasárnap újabb mérkőzésekkel folytatódott a spanyol élvonal 20. fordulója. A Szekszárd ellen készülő Girona megszenvedett az Araskival.
Szombaton és vasárnap a francia élvonal 16. fordulóját rendezték. Az élcsapatok közül a Lattes Montpellier botlott. Összefoglaló.
Vasárnap került sor az olasz élvonal 18. fordulójára. Az élcsapatoknak nem volt nehéz dolguk.
A hétvégén a 18. fordulóból négy mérkőzéssel folytatódtak a lengyel élvonal csatározásai. Eredménylista és a bajnokság állása.
Szombaton és vasárnap a 19. forduló mérkőzéseire került sor Csehországban. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.
Romániában két csoportban összesen négy mérkőzést rendeztek vasárnap az élvonalban. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.
Vasárnap délután került sor Pozsonyban a Szlovák Kupa 2019-es döntőjére. Az MBK Ruzomberok 78-61-re verte a Piestanske Cajky gárdáját.
Vasárnap a Botas a Besiktas vendége volt a török élvonal 19. fordulójának rangadóján. Krivacevic Tijanáék remek meccsen nyertek.
Vasárnap öt mérkőzésre került sor az orosz élvonalban. A Orenburg váratlan vereséget szenvedett, de küzdős meccsbe bonyolódott a Dinamo Kurszk is. Összefoglaló.
Szombaton és vasárnap a 19. forduló mérkőzései zajlottak a török élvonalban. Krivacevic Tijanáék fontos győzelméről nagy terjedelemben hírt adtunk. Most nézzük a teljes összefoglalót.  
Szombaton négy mérkőzést rendeztek a spanyol élvonalban. Pályára lépett a címvédő Salamanca, akik 96-36-ra kiütötték a Baxi Ferrol-t.  
Csütörtökön a női kosárlabda Euroliga 13. fordulójában a Sopron Basket 64-52-re verte a Hatay-t.
A WBBL Trophy szombati játéknapján az Oaklands Wolves 68-59-re legyőzte a Cardiff Met Archers gárdáját. Boros Dorkáék ezzel a Déli 2-es (South 2) csoport második helyén zártak.  
Nem született meglepetés a Szlovák Kupa pozsonyi négyes döntőjének első napján. Az MBK Ruľomberok és a Pieą»anské Čajky vívta ki a fináléba kerülést.
Szerdán magyar idő szerint 18 óra 30 perctől a Sopron Basket a TTT Riga vendége lesz a női kosárlabda Euroliga alapszakaszának utolsó fordulójában.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: