U20-as Európa-bajnokság 2018, Sopron

Európa

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
A hétvégén ülésezett a FIBA végrehajtó testülete, melyen elfogadták az új versenyrendszert a felnőtt női válogatottak számára.
Pénteken Leon városában munkába állt az U23-as spanyol válogatott. A keret tagja a Sopron Basket légiósa Angela Salvadores.
Folytatjuk az európai ligák átigazolásait összefoglaló körképeink sorát. Ezúttal Olaszországba látogatunk, ahol nagy mozgások voltak eddig a holtszezonban.
Egy újabb Euroliga csapatnál kezd formálódni a keret a következő évadra. Alyssa Thomas után Valeriane Ayayi igazolását jelentette be az USK Praha.
A Török Kosárlabda Szövetség (TBF) hétfőn véglegesítette a FIBA nemzetközi kupasorozataiban induló csapataik listáját.
A francia élvonalba idén tavasszal feljutó Landerneau újabb olyan légióst igazolt, aki az elmúlt évadban hazánkban szerepelt.
Idén nyáron U23-as spanyol válogatott is összehívásra kerül. A csapat tagja a Sopron Basket légiósa Angela Salvadores.
Az ismert edzőnő török bajnoki címet nyert a Fenerbahce-val. A tapasztalatairól az egyik francia női kosaras portálnak beszélt.
Az USK Praha a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtették Alyssa Thomas-t. A 26 éves, 188 cm magas játékos a Connecticut Sun húzóemberének számít.
Kezdenek elkelni a megszűnő Yakin Dogu Universitesi játékosai. A svéd irányító Elin Eldebrink a spanyol bajnok Salamancához igazolt.
Az elmúlt évadban a Győrt erősítő Kamila Stepanova a francia élvonal újoncánál, a Landerneau együttesénél folytatja.
Pénteken bemutatta keretét a 2018/2019-es évadra a francia bajnok Bourges. Természetesen a mezőny többi tagjánál is javában zajlik a következő évad előkészítése.
Madridban a Spanyol Kosárlabda Szövetség (FEB) illetékes testülete elfogadta a női élvonal új versenykiírását, mely több újdonságot is tartalmaz.
Javában zajlanak az Euroliga 2018/2019-es kiírásának előkészületei. 
A bajnoki küzdelmek lezárását követően a lehető legkorábbi időpontban kihirdette csapatát a következő évadra a Bourges.
Négy magyarországi légióssal hétfőtől készül Zlatibor városában a szerb válogatott. A rövid összetartás a hétvégén zárul.
Egy újabb csoportriválisunk véglegesítette utazó keretét a június 8-án kezdődő manilai 3x3-as Világbajnokságra.
20 évvel ezelőtt, 1998 nyarán indult a Ligue Féminine de Basket (LFB).
Alig több, mint egy hét van hátra a 3x3-as Világbajnokság kezdetéig. Érkeznek a hírek az első keretszűkítésekről, csoportellenfelünk Spanyolország minap mutatta be utazó csapatát.
A Sopron Basket vezetőedzője Roberto Iniguez által irányított montenegrói együttes összetartása a hétvégén zárult.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »


Partnereink: