U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Európa

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Franciaország szerezte meg a bronzérmet Amszterdamban a 3x3-as Világbajnokságon. A 3. helyért lejátszott találkozón a franciák 21-9-re kiütötték Ausztráliát.
Nem mindennapi izgalmak közepette nyerte utolsó felkészülési mérkőzését Spanyolország. Fuenlabradában Nagy Britanniát 67-65-re győzte le az Európa-bajnokság címvédője.
Vasárnap este Rouen városában játszotta utolsó felkészülési mérkőzését az Európa-bajnokság előtt Franciaország. Valerie Garnier együttese Kínát látta vendégül és győzte le 73-70-re.
Vasárnap lezárult Minszkben az Európa Játékokon a 3x3-as kosárlabda torna csoportköre. Hétfőn már az érmek sorsa is eldől.  
Vasárnap Versecen - immár zárt kapuk mögött - másodszor is összecsapott Szerbia és Törökország. Ezúttal 75-71-es szerb siker született.
Tovább erősödhet a lyon-i női kosárlabda a kövezkező években. Az ismert kosárlabdázó Tony Parker nevével fémjelzett tulajdonosi kör ugyanis egy igen komoly partnerre talált.
A lett válogatott szakmai stábja bemutatta a 2019-es Európa-bajnokságon résztvevő 12 fős keretét. Több sérülés hátráltatja a társ-házigazdát.
Vasárnap jelentette be hivatalos honlapján az olasz élvonalban szereplő Fila San Martino, hogy szerződtette a következő évadra Egle Sulciutét.
Szombaton Versec városában felkészülési mérkőzést vívott Szerbia és Törökország. Az Európa-bajnokság társházigazdája 80-46-os győzelmet aratott.
Szombaton Rigában Szlovénia 80-79-re legyőzte az Európa-bajnokság társ-házigazdáját Lettországot felkészülési mérkőzésen.
Szombaton ismét összecsapott Wevelgemben a belga és az olasz válogatott. Ezúttal 76-65-ös belga siker született.  
Továbbra is kiemelkedő formában kosárlabdázik a szerb válogatottban idén Aleksandra Crvendakic, a Sopron Basket játékosa.
Nézzük, hogy milyenek a várakozások a hétvége egyik legérdekesebbnek ígérkező párosítása előtt.
Pénteken este Fuenlabradában felkészülési mérkőzésen Spanyolország 62-29-re kiütötte Svédországot.
Rigában összemérte az erejét felkészülési mérkőzésen Szlovénia és Kína. Az európai gárda 72-68-as sikert aratott.
Pénteken este felkészülési mérkőzésen Belgium Wevelgem városában 79-76-ra legyőzte Olaszországot.
A Girona szerződtette a következő évadra a hazánkban is megforduló szerb válogatott centert Tijana Ajdukovic-ot.
Pénteken kezdődik Minszkben a II. Európa Játékok, a kontinens idei legnagyobb multisport eseménye. 15 sportág 200 számában 50 ország több mint 4000 sportolója indul.
Az Európa-bajnokságra készülő svéd válogatott nyilvános edzést tartott szerdán. Már a társaival készül a sérülés után lábadozó Fride Eldebrink is.
Szerdán este egy felkészülési mérkőzést rendeztek az Európa-bajnokságot megelőzően. Ezen Nagy-Britannia 67-53-ra verte Kanadát.  
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: