U18-as Európa-bajnokság 2017, Sopron

Magyar Bajnokság

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Bemutatta terveit a következő évadra a BEAC-Újbuda együttese. A 14 fős keretből tíz játékost meg tudott tartani a fővárosi klub. Részletek a BEAC Sajtóközleményében.
Az UNIQA Sopron a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a klub városi jutalmat kapott a 11. bajnoki cím megszerzéséért.
A VBW CEKK Cegléd a hivatalos Facebook oldalán egy újabb szerződéshosszabbítást jelentett be, Ruttner Zsóka is elkötelezte magát a következő évadra.  
Az Aluinvent DVTK a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Czank Tímea távozik a klubtól és a helyére Nagy Dóra érkezik.
Az UNIQA Sopron a bajnoki finálé során harmadszor is legyőzte az Atomeromű KSC Szekszárd együttesét és megnyerte a bajnoki. Sorozatban harmadszor, fennállása során immár 11. alkalommal lett bajnok a soproni csapat. Az alábbi linken az M4 Sport közvetítése nézhető vissza.
Az UNIQA Sopron 82-56-ra legyőzte az Atomerőmű KSC Szekszárd együttesét a bajnoki döntő negyedik mérkőzésén és ezzel 3-1-re nyerte a párharcot. A soproni klub fennállása 11. bajnoki címét ünnepelhette.
A bajnoki fináléval párhuzamosan lezárult az utolsó nyitott helyosztó párharc az élvonalban. Az Aluinvent DVTK 78-68-as győzelmet aratott a PEAC-Pécs otthonában és ezzel 2-1-re nyerte a csatát.
CSütörtökön 17 órától a bajnoki döntő negyedik találkozójára kerül sor Sopronban. Az UNIQA Sopron 2-1-ra vezet, így reális esély mutatkozik a bajnokavatásra.
A sokáig emlékezetes hétfői csata után 2-1-es soproni vezetésről folytatódik csütörtökön 17 (!) órától a bajnoki döntő párharc. Az UNIQA Sopron hazai pályán lehet bajnok.
Kedden lezárult a párharc a 3. helyért. A bronzcsata sorsdöntő mérkőzésén a VBW CEKK Cegléd 77-69-es győzelmet aratott a CMB Cargo UNI Győr otthonában. A ceglédiek a klub történetének legjobb eredményét érték el. Az alábbiakban rövid összefoglaló és nyilatkozatok láthatóak a keddi meccsről.
A VBW CEKK Cegléd 77-69-es győzelmet aratott a CMB Cargo UNI Győr otthonában és ezzel 2-1-re nyerte a bronzcsatát. A ceglédi csapat fennállása legjobb bajnoki helyezését érte el.
Sokáig emlékezetes csatában, kétszeri hosszabbítás után az Atomerőmű KSC Szekszárd 77-73-ra legyőzte az UNIQA Sopront a bajnoki döntő harmadik meccsén. Az alábbi linken az MTVA archívumában visszanézhető a teljes mérkőzés.
Kétszeri hosszabbítás után az Atomerőmű KSC Szekszárd 77-73-ra legyőzte az UNIQA Sopront a bajnoki döntő harmadik mérkőzésén és 2-1-re szépített a párharcban.
Hétfőn 19 órától a bajnoki döntő harmadik találkozójára kerül sor Szekszárdon. Az UNIQA Sopron 2-0-ra vezet, így reális esély mutatkozik a bajnokavatásra is. A mérkőzéshez a részletes beharangozónk ITT olvasható. Az összecsapást az M4 Sport közvetíti, melynek élő adása az alábbi linken nézhető.
Kedden este 18 órától rendezik a győri Magvassy-csarnokban a CMB Cargo UNI Győr és a VBW CEKK Cegléd között a bronzcsata sorsdöntő harmadik felvonását. Beharangozó.
Hétfőn este a harmadik mérkőzéséhez érkezik a bajnoki döntő párharc. Az UNIQA Sopron 2-0-ra vezet az Atomerőmű KSC Szekszárd ellen, így egy idegenbeli győzelemmel bajnok lehet.
Az Aluinvent DVTK 71-60-ra legyőzte a PEAC-Pécs együttesét az 5. helyért zajló párharc második mérkőzésén Miskolcon. A két csapat között így harmadik találkozóra kerül sor, melyet csütörtökön rendeznek Pécsett.
Lezárult az alsóházi rájátszás. A 9. hely sorsa az utolsó fordulóban dőlt el, a BEAC-Újbuda a harmadik negyedtől kézben tartva az irányítást 66-53-ra győzte le a PINKK Pécsi 424 csapatát.
A VBW CEKK Cegléd 66-60-ra legyőzte a CMB Cargo UNI Győr gárdáját és ezzel 1-1-re módosította az állást a bronzcsatában. A sorsdöntő harmadik meccset kedden rendezik a győri Magvassy-csarnokban.
Az UNIQA Sopron 66-62-re legyőzte az Atomerőmű KSC Szekszárd együttesét a bajnoki második meccsén és ezzel 2-0-ra vezet a párharcban. Az alábbi linken a teljes televíziós közvetítés visszanézhető az M4 Sport archívumában.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »


Partnereink: