Európa-bajnokság 2019

Magyar Bajnokság

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Sajtóközleményben jelentette be a Vasas Akadémia, hogy az NBI/A-ban szereplő felnőtt csapata meghosszabbította szerződését Bach Boglárkával.
Az alábbiakban az élvonalban 9. helyet szerző klub összeállítása olvasható.
Az Aluinvent DVTK sikeres szezont zárt, miután a bajnokságban ezüstérmet, a Magyar Bajnokságban bronzérmet szerzett.
A bajnokságban 5. helyen záró, a Magyar Kupában ezüstérmet szerző Szekszárd múlt héten csütörtökön tartotta évzáró vacsoráját.
Nézzük, hogy az elmúlt egy hónap küzdelemsorozatában az egyéni és a csapatstatisztikák minként alakultak.
Az MTK Budapest a hivatalos Facebook oldalán adta hírül, hogy a klubnál két szezont eltöltő, az elmúlt évadban csapatkapitány Szabó Flóra Franciaországban folytatja pályafutását.
Pénteken este a bronzcsata harmadik felvonásával lezárult a 2018/2019-es évad a hazai élvonalban.
A hazai élvonalban 2019-ben a ZTE NKK szerezte meg a bronzérmet. A zalaegerszegi együttes a bronzcsata harmadik felvonásán 80-60-ra múlta felül a CMB Cargo UNI Győrt.
A bronzcsata sorsdöntő harmadik felvonásán a ZTE NKK hazai pályán 80-60-ra győzte le a CMB Cargo UNI Győrt és ezzel 2-1-re megnyerte a párharcot.
Pénteken 17 órától rendezik Zalaegerszegen a 2019-es bronzcsata sorsdöntő harmadik mérkőzését. Az évad utolsó tétmeccse jön a hazai élvonalban.
A Sopron Basket szerezte meg a magyar bajnoki címet 2019-ben! A soproni együttes fennállása 13. bajnoki címét ünnepelhette, másodszor veretlenül.
A döntő harmadik mérkőzésén 67-53-ra legyőzte a soproni együttes az Aluinvent DVTK-t és ezzel 3-0-val lezárta a párharcot.
Eddig kevesebb fotót tudtunk mutatni a csapatról, ezen hiányosságunkat pótoljuk az alábbiakban.
A Sopron Basket bajnoki címét bebiztosító mérkőzés után Dubei Debóra értékelt a klub hivatalos honlapjának.
A Los Angeles Sparks-hoz szerződő klasszis egyszerre két karriert épít sikeresen, hiszen a kosárlabda mellett az ESPN főállású munkatársa.
A találkozóról és az ünneplésről az MTI sajtófotóin keresztül állítottunk össze rövid képriportot.
A Sopron Basket bajnoki címe után az ünneplés közben a soproni szurkolók Roberto Iniguez-t köszöntötték egy festménnyel.
A bajnoki döntő harmadik mérkőzésén a Sopron Basket 67-53-ra múlta felül az Aluinvent DVTK-t és ezzel 3-0-val lezárta a párharcot.
Az alábbiakban a találkozó élőképes közvetítéséhez ajánlunk linket és olvasható korábbi beharangozónk is.
18 órától kerül sor Sopronban a 2019-es bajnoki döntő harmadik mérkőzésére. A Sopron Basket 2-0-s előnyben fogadja az Aluinvent DVTK-t
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: