U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Magyar Bajnokság

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
A Ludovika Arénába a válogatott szünetre kiírt NKE Csata - MTK Budapest bajnoki mérkőzés időpontja november 17-ről december 4-re módosult.
Hétfőn az M4 Sport kosárlabda magazinjában a CMB Cargo UNI Győrnél lezajlott edzőváltás volt az egyik téma.
Érdemes röviden áttekinteni, hogy a hosszú megszakítás kezdetén hol tartanak a bajnoki csatározások.
Lezárult a 7. forduló. A vasárnapi játéknap egyetlen mérkőzésén a Vasas Akadémia 89-71-es győzelmet aratott a VBW CEKK Cegléd otthonában.
A 7. forduló záró mérkőzésén a Vasas Akadémia 89-71-es győzelmet aratott a VBW CEKK Cegléd otthonában.
Vasárnap egy mérkőzést rendeznek a hazai élvonalban, melyen 19 óra 30 perctől a VBW CEKK Cegléd fogadja a Vasas Akadémiát. 
Szombaton négy mérkőzést rendeztek a hazai élvonalban: a Sopron, Szekszárd, a DVTK és az MTK ünnepelhetett győzelmet.
A hazai élvonal 7. fordulójában, a tabella első és második helyezettjének találkozóján a Sopron Basket 104-58-as győzelmet aratott az NKE-Csata otthonában.  
Megszerezte első győzelmét az MTK Budapest az idei évadban. A 7. forduló találkozóján az MTK 68-65-re legyőzte a PINKK Pécsi 424 együttesét.
A 7. forduló rangadóján az Atomerőmű KSC Szekszárd 68-64-re legyőzte a CMB Cargo UNI Győrt.
A hazai élvonal 7. fordulójának első szombati mérkőzésén az Aluinvent DVTK 121-81-es győzelmet aratott az ELTE-BEAC Újbuda otthonában.
Szombaton négy mérkőzésre kerül sor a hazai élvonalban. Az alábbiakban a klubok felvezető videóit gyűjtöttük egy csokorba.
Vasárnap egy mérkőzésre kerül sor a hazai élvonalban. Ezen a VBW CEKK Cegléd a Vasas Akadémiát látja vendégül. Rövid beharangozó.
Laklóth Anna kölcsönben az ELTE-BEAC Újbudánál folytatja pályafutását. A fővárosi klub hivatalosan is bemutatta új játékosát.
A CMB Cargo UNI Győr a hivatalos honlapján jelentette be: a klub hozzájárult ahhoz, hogy játékosa kölcsönben a fővárosban folytassa pályafutását.
Összecsap a tabella első és második helyezettje, a Sopron Basket és az NKE-Csata, illetve Szekszárd – Győr rangadót is rendeznek. Beharangozó.  
A hazai élvonal 7. fordulójában csütörtökön egy mérkőzést rendeztek. Ezen hosszabbítás után a PEAC-Pécs 81-68-ra legyőzte a ZTE NKK csapatát.  
A hazai élvonal 7. fordulójának nyitó mérkőzésén a PEAC-Pécs hosszabbítás után 81-68-ra legyőzte a ZTE NKK együttesét.
Csütörtökön a hazai élvonal 7. fordulójában egy mérkőzést rendeznek. Ezen 16 órától a PEAC-Pécs a ZTE NKK csapatát látja a vendégül.
Csütörtökön egy mérkőzést rendeznek a hazai élvonalban. Ezen 16 órától a PEAC-Pécs a ZTE NKK együttesét látja vendégül.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: