Európa-bajnokság 2019

Magyar Kupa

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége a hivatalos honlapján adta hírül, hogy a szervezet Elnöksége elfogadta a a 2019/2020-as Killik László Női Magyar Kupa versenykiírását.  
A DVTK Magazin, a Napos Oldal stábja is ott volt Győrött, a Killik László Női Kosárlabda Magyar Kupa nyolcas döntőjén.
Február 28. és március 2. között Győr adott otthont a Killik László Női K&H Magyar Kupa nyolcas döntőjének.
Hétfőn a DigiSporton Sterbenz Tamás volt a vendég. A beszélgetés során a hétvégi Magyar Kupa nyolcas döntő tapasztalatait foglalták össze.
A Killik László Női K&H Magyar Kupa győri fináléja során a soproni együttese 81-72-re legyőzte az Atomerőmű KSC Szekszárdot.
A Killik László Női K&H Magyar Kupa győri fináléját követően kiosztották a torna egyéni díjait.
A Sopron Basket nyerte a Magyar Kupát 2019-ben! A soproni együttes a fináléban 81-72-re múlta felül az Atomerőmű KSC Szekszárdot és ezzel fennállása során 8. alkalommal hódította el a trófeát.
Az Aluinvent DVTK 79-59-re legyőzte a ZTE NKK-t 3. helyért kiírt találkozón és ezzel megszerezte a bronzérmet. Gratulálunk!
Az Aluinvent DVTK a bronzérmes a Magyar Kupában 2019-ben! Gratulálunk! A 3. helyért lejátszott találkozón a DVTK 79-59-re győzte le a ZTE NKK-t.
Szombaton lezárulnak a 2019-es Killik László Női K&H Magyar Kupa küzdelmei. A döntőben a Sopron Basket és az Atomerőmű KSC Szekszárd csap össze. Az alábbiakban linkeket ajánlunk a mérkőzések élő eseménykövetéséhez.
Szombaton lezárulnak a 2019-es Killik László Női K&H Magyar Kupa küzdelmei. Az alábbiakban linkeket ajánlunk a mérkőzések élő eseménykövetéséhez.
Szombaton lezárulnak a 2019-es Killik László Női K&H Magyar Kupa küzdelmei. Az alábbiakban linkeket ajánlunk a mérkőzések élő eseménykövetéséhez.
Szombaton 17 óra 5 perctől rendezik a 2019-es Killik László Női K&H Magyar Kupa győri fináléját. A címvédő Atomerőmű KSC Szekszárd és a Sopron Basket csap össze.
Szombaton 14 óra 30 perctől a 2019-es Killik László Női K&H Magyar Kupán a harmadik helyért az Aluinvent DVTK és a ZTE NKK mérkőzik.
Pénteken került sor a 2019-es Killik László Női K&H Magyar Kupa elődöntőire. Következzen a játéknap teljes áttekintése.
Pénteken került sor a 2019-es Killik László Női K&H Magyar Kupa elődöntőire. Nézzük meg, hogy a vezetőedzők miként értékelték a találkozókat.  
A Killik László Női K&H Magyar Kupa győri döntőjében a Sopron Basket és az Atomerőmű KSC Szekszárd méri össze az erejét.
A Sopron Basket lesz az Atomerőmű KSC Szekszárd ellenfele a 2019-es Killik László Női K&H Magyar Kupa döntőjében. A második elődöntőben a soproniak 72-51-re múlták felül az Aluinvent DVTK alakulatát.
Az Atomerőmű KSC Szekszárd a 2019-es Killik László Női K&H Magyar Kupa elődöntőjében 74-64-re múlta felül a ZTE NKK-t. Ezzel a címvédő szekszárdiak bejutottak a szombati fináléba.
Pénteken már a döntőbe jutásért küzdenek a csapatok a 2019-es Killik László Női K&H Magyar Kupán. Az alábbiakban linkeket ajánlunk a 18 órakor kezdődő Sopron Basket - Aluinvent DVTK összecsapáshoz.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Partnereink: