U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2017

Magyar Kupa

« 1 2 3 4 5 6 »
Kedden megtartották a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségében (MKOSZ) a 2018-as Magyar Kupa nyolcas döntőjének sorsolását.
Vasárnap két mérkőzéssel folytatódott a hazai élvonal 9. fordulója. A Szekszárd a DVTK-t, míg a Győr az MTK-t győzte le.
Az UNIQA Sopron fennállása hetedik kupagyőzelmét ünnepelhette vasárnap. A sikert követő napon több visszatekintés is készült a friss kupagyőztes hétvégi menetelésére.
Az UNIQA Sopron 94-64-re legyőzte a VBW CEKK Ceglédet a Magyar Kupa 2017-es fináléjában. A soproni együttes fennállása hetedik kupagyőzelmét ünnepelhette.
Egy kiélezett mérkőzésen a CMB Cargo UNI Győr 71-66-ra legyőzte a PEAC-Pécs együttesét és ezzel megszerezte a bronzérmet a Magyar Kupában.
Vasárnap este 18 óra 30 perctől rendezik a Magyar Kupa fináléját, mely során az UNIQA Sopron és a VBW CEKK Cegléd csap össze. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti. A csatorna adását az MTVA felületein a www.mediaklikk.hu oldalon élőben lehet nézni.
Vasárnap a helyosztókkal zárul a Tippmix Killik László Női Magyar Kupa. A bronzmérkőzésen 16 órától a PEAC-Pécs és a CMB Cargo UNI Győr csap össze. Az alábbiakban a találkozó élőképes közvetítése látható.
A Cegléd lesz a Sopron ellenfele a Magyar Kupa vasárnapi fináléjában. Az elődöntőben a ceglédiek Maja Skoric dudaszós találatával 79-77-re legyőzték a PEAC csapatát.
Az UNIQA Sopron 78-59 arányban legyőzte a CMB Cargo UNI Győr gárdáját a Magyar Kupa elődöntőjében és ezzel bejutott a fináléba. Sorozatban 12. kupafináléjára készülhet a soproni klub.
A Tippmix Killik László Női Magyar Kupa második elődöntőjében a PEAC-Pécs és a VBW CEKK Cegléd csap össze. Az alábbiakban a mérkőzés élőképes közvetítése látható. A győztes az UNIQA Sopronnal találkozik a vasárnapi fináléban, míg a vesztes a CMB Cargo UNI Győrrel mérkőzik a bronzéremért.
Szombaton 16 órától rendezik a Tippmix Killik László Női Magyar Kupa első elődöntőjét, melyen két Euroligás csapatunk az UNIQA Sopron és a CMB Cargo UNI Győr csap össze. Az alábbiakban a találkozó élőképes közvetítése látható.
A VBW CEKK Cegléd búcsúztatta a címvédő Aluinvent DVTK együttesét a Magyar Kupa negyeddöntőjében. A CEKK az elődöntőben a PEAC-Pécs gárdájával találkozik szombaton 18 óra 30 perctől.
A Tippmix Killik László Női Magyar Kupa Döntő harmadik negyeddöntőjében a hazai pályán játszó PEAC-Pécs 94-46-ra legyőzte a Vasas Akadémiát és ezzel kivívta az elődöntős szereplés jogát.  
A Tippmix Killik László Női Magyar Kupa Döntőben a negyedik negyeddöntő párharcot pénteken 20 óra 30 perctől a VBW CEKK Cegléd és az Aluinvent DVTK vívja. Az alábbiakban a mérkőzés élőképes közvetítése látható.
A CMB Cargo UNI Győr lesz az UNIQA Sopron ellenfele a Magyar Kupa elődöntőjében szombaton 16 órától.
A Tippmix Killik László Női Magyar Kupa Döntő harmadik negyeddöntőjében 18 órától a PEAC-Pécs és a Vasas Akadémia csap össze. A mérkőzésről az élőképes közvetítés az alábbiakban látható.
A soproniak a második negyed közepétől kézben tartva a meccset 77-61-es győzelmet arattak a ZTE NKK felett.
A Tippmix Killik László Női Magyar Kupa Döntő második negyeddöntőjében az Atomerőmű KSC Szekszárd és a CMB Cargo UNI Győr csap össze. Az alábbiakban az élőképes közvetítés látható.
Pénteken kezdetét veszi Pécsett a Tippmix Killik László női Magyar Kupa 2017-es nyolcas döntője. Az első negyeddöntőben 13 órától az UNIQA Sopron és a ZTE NKK méri össze az erejét. Az élőképes közvetítés az alábbiakban látható.
A negyedik negyeddöntő párharcban csap össze pénteken este a Tippmix Killik László női Magyar Kupa Döntőben a címvédő Aluinvent DVTK és a VBW CEKK Cegléd. Izgalmas mérkőzésre van kilátás.
« 1 2 3 4 5 6 »


Partnereink: