U18-as Európa-bajnokság 2017, Sopron

NCAA Női kosárlabda

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 »
Olaszországban edzőtáborozik a UConn együttese. Pénteken este Vicenzában egy jótékonysági mérkőzésen is pályára lép Geno Auriemma gárdája.
Az évad folyamán rendszeresen követtük az Egyesült Államokban tanuló és ott kosárlabdázó magyar lányok teljesítményét. Közülük ketten a DigiSport Reggeli Start című műsorában voltak vendégek.
A South Carolina nyerte az NCAA női kosárlabda bajnokságát. A dallasi fináléban 67-55-re győzték le a Mississippi State gárdáját.
Az elődöntők bombameglepetést hoztak, a Mississippi State véget vetett a UConn nagy sorozatának az NCAA női kosárlabda bajnokságában.
Hétvégén Dallasban rendezik az NCAA női kosárlabda bajnokságának négyes döntőjét. A szakemberek UConn - South Carolina fináléra számítanak.
Hétfőről keddre virradóra kialakult az NCAA női kosárlabda bajnokságában a dallasi Final Four mezőnye. A UConn, a Mississippi St., a Stanford és a South Carolina szállhat harcba a végső győzelemért.
Bár magyar szempontból lezárultak az amerikai egyetemi küzdelmek, de a versenyfutás a Final Four szereplésért természetesen tovább tart.
Búcsúzott az NCAA rájátszásától az egyetlen magyar érdekeltségű gárda.
A WNIT első fordulójában a Duquesne 70-47-es vereséget szenvedett a Drexel otthonában és ezzel véget ért számára az idei évad.
Rangos elismerésben részesült az Egyesült Államokban Vukov Szonja a Highland Community College játékosa.
Bemutatkozik az NCAA női kosárlabda bajnokságának rájátszásában az egyetlen magyar érdekeltségű gárda.
Pénteken este a Drexel gárdája ellen bemutatkozik a WNIT küzdelmei alkalmával a Duquesne csapata.
Magyar idő szerint kedd hajnalban került kihirdetésre az NCAA női kosárlabda bajnokságának 64 csapatos országos főtáblája. A tavalyi évhez hasonlóan ismét lesz magyar érdekeltség az amerikai egyetemi küzdelmek hajrájában. Ezúttal a University of South Florida és Nagy Dorottya teljesítményét követhetjük majd.
A NCAA női kosárlabda bajnokságának 64 csapatos főtáblája mellett a WNIT főtáblája is kihirdetésre került, ahol a Duquesne együttesében Aho Ninának és Szamosi Amadeának szurkolhatunk.
Szerdáról csütörtökre virradóra két magyar érdekeltségű mérkőzést rendeztek az Egyesült Államokban. Az idei évad Tóth Tímea és Vukov Szonja számára is lezárult.
Hétfőről keddre virradóra két magyar érdekeltségű mérkőzést rendeztek az Egyesült Államokban. Nagy Dorottya és Vukov Szonja remek egyéni teljesítményéről számolhatunk be.
Vasárnap este és hétfőn hajnalban két magyar érdekeltségű egyetemi mérkőzést rendeztek az Egyesült Államokban.
Szombatról vasárnapra virradóra ismét több pályán követhettünk magyar teljesítményeket az egyetemi küzdelmek alkalmával. Két konferencia rájátszásában is érdekeltek voltak magyar lányok.
A hajrájukhoz érkeztek az egyetemi küzdelmek az Egyesült Államokban. Következzen összefoglalónk.
A végjátékukhoz érkeztek az Egyesült Államokban az egyetemi női kosárlabdában a konferenciák küzdelmei. 
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 »


Partnereink: