U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

NCAA Női kosárlabda

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
A Big Ten Konferencia közzétette a február 11. és 17. között zajlott játékhét egyéni elismeréseit. Gratulálunk!
Ahogy arról nagy terjedelemben beszámoltunk: kiemelkedően eredményes hetet zárt az Ohio State csapata.
Az UTSA a hivatalos felületein elkezdte közzétenni idei játékosportré videóit. Ezúttal Tóth Tímeára került sor.
Az ESPNW egy nagyon kedves Valentin-napi történetet közölt nemrég. Miamiban a Barry University játékosának kezét kérte meg párja nem mindennapi utazás után.
Videó ajánlóink sorában ezúttal a Towson University csapatának bemelegítéséről hozunk egy emlékezetes mozdulatsort. Az együttes játékosa Nukiya Mayo zsákolt, mely az alábbiakban látható.
Az Ohio State vasárnap 70-68-ra verte a Wisconsin gárdáját. Juhász Dorka ismét csapata egyik legjobbja volt, a szezonbeli kilencedik dupla-dupláját jegyezte.
Vasárnap a Minnesota 97-67-re legyőzte a Penn State gárdáját. Ezzel Kaposi Pálmáék sorozatban hatodik sikerüket aratták.
Vasárnap a Duquesne országos televíziós közvetítés mellett 75-58-ra verte a Rhode Island gárdáját. Kuttor Enikőék idei 13. sikerüket ünnepelhették.
Szombaton este az UTSA 70-68-as győzelmet aratott a Louisiana Tech gárdája felett.
Az UMSL Tritonok 66-63-as vereséget szenvedett az UIndy otthonában. Szörényi Lauráék 13 pontos hátrányból zárkóztak fel.
Az Ohio State 59-39-re legyőzte a Rutgers alakulatát. Juhász Dorkáék az országos rangsorban 23. helyen jegyzett riválisukat extra kezdést követően végig vezetve verték.
Az UMSL Tritonok a legutóbbi mérkőzésén a Divízió II. élmezőnyébe tartozó Lewis vendége volt. Az erőviszonyoknak megfelelően 84-61-es vereséget szenvedtek.
Sorozatban ötödik győzelmét aratta a Minnesota. Kaposi Pálmáék 65-45-ös sikert ünnepelhettek a Purdue otthonában.
Nem sikerült jól a legutóbbi hazai meccse az UTSA gárdájának. Tóth Tímeáék 70-45 arányban maradtak alul a Southern Miss gárdájával szemben.
A Texas A&M következő női kosárlabda egyetemi bajnoki mérkőzésén a csapat két szakvezetője a képen látható cipőket fogja viselni.
Február közepére már körvonalazódnak az erőviszonyok a legjobbak között az Egyesült Államokban az egyetemi kosárlabdázás élvonalában.
Az NCAA idén is közzétette hagyományos statisztikai összefoglalóját a versenyrendszerébe tartozó sportágakról.
Vasárnap este az Ohio State 78-52-re alulmaradt az Iowa gárdájával szemben. A vereség ellenére Juhász Dorka újabb dupla-duplát jegyzett.
A Minnesota fordulatos, hosszabbításos csatát követően vasárnap este 73-64-re legyőzte a Northwestern gárdáját.
Vasárnap este – sorozatban három vereség után – ismét győzelmet ünnepelhetett a Duquesne. Kuttor Enikőék a Dayton gárdáját múlták felül 85-57 arányban.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: