U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2017

NCAA Női kosárlabda

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »
Hétfőről keddre virradóra rendezték Austinban az országos rangsorban 9. helyet elfoglaló Texas Longhorns és a UConn összecsapását.
A hétvégén ismét nagyüzem volt az Egyesült Államokban az egyetemi meccseket tekintve. Nézzük a magyar érdekeltségű találkozókat.
A napokban két magyar érdekeltségű mérkőzést rendeztek az Egyesült Államokban, Tóth Tímea és Kaposi Pálma lépett pályára.  
Vasárnap három magyar érdekeltségű egyetemi találkozót is rendeztek az Egyesült Államokban. Nézzük a játéknap összefoglalóját.
Január elején több magyar érdekeltségű egyetemi meccsre került sor az Egyesült Államokban. Ezeket foglaljuk össze az alábbiakban.
Az Egyesült Államokban nagy médiafigyelmet kapott a történelmi tett, hiszen a női mezőnyben 24 éve nem példa hasonlóra.
Szerdáról csütörtökre virradóra Shakyla Hill a Grambling State csapatának irányítója kvadrupla-duplát ért el egy egyetemi bajnoki meccsen.
December 31-én igazi nagyüzem volt az Egyesült Államokban az egyetemi női kosárlabdában. Nézzük, hogy a magyar érdekeltségű mérkőzések miként alakultak.
A napokban két magyar érdekeltségű egyetemi mérkőzést rendeztek az Egyesült Államokban.
Geno Auriemma ismét történelmet írt. A UConn vezetőedzőjeként az 1000. győzelmét szerezte az NCAA női kosárlabda bajnokságában.
Az elmúlt időszakban ismét több magyar érdekeltségű mérkőzést rendeztek. Összefoglaló a december második hetében lejátszott találkozókról.
Keddről szerdára virradóra ismét történelmet írhat Geno Auriemma. A UConn vezetőedzőjeként 1000. győzelmét szerezheti a kiváló szakember.
Legutóbbi összefoglalónk óta több magyar érdekeltségű találkozót is rendeztek az Egyesült Államokban.
A napokban több magyar érdekeltségű egyetemi mérkőzést rendeztek az Egyesült Államokban. Összefoglaló Hálaadás hétvégéjének meccsdömpingjéről.
Az elmúlt napokban a tengerentúlon tanuló magyar játékosok közül Kuttor Enikő és Kaposi Pálma is két-két mérkőzésen lépett pályára.
A héten négy magyar érdekeltségű mérkőzést rendeztek az amerikai egyetemi bajnokságban. Következzen rövid összefoglalónk.
Vasárnap és hétfőn este immár a második alkalommal lépett pályára az idei évadban Kuttor Enikő, Tóth Tímea és Kaposi Pálma.
A Nationwide Arénában négy csapat részvétel mini-tornát rendeztek, mely a tavaszi egyetemi Final Four első felvezető eseménye volt.
Pénteken és szombaton este az Egyesült Államokban tanuló magyar lányok lejátszották első mérkőzéseiket az új évadban.
Elrajtolnak az egyetemi kosárlabda küzdelmek az Egyesült Államokban. Nézzük, hogy kik lehetnek esélyesek a végső győzelemre.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »


Partnereink: