Európa-bajnokság 2019

NCAA Női kosárlabda

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Az Ohio State együttese továbbra is komoly edzésmunkát végez. Ezen felül pedig a közelmúltban kialakult a nem konferencia-riválisok ellen lekötött találkozók menetrendje.
Kedden jelentette be a hivatalos honlapján az NKE-FCSM Csata, hogy szerződtette a következő évadra Megan Gustafson-t.
Remek munkát végez az Ohio State kommunikációs csapata, hiszen idén nyáron a segítségükkel gyakorlatilag lépésről lépésre végig követhetjük női kosarasaik felkészülését az új évadra.
A csapat javában készül az új szezonra. A munkáról az intézmény felületein egy remek galéria jelent meg, melyet az alábbiakban ajánlunk.
A múlt héten megkezdte a nyári edzésmunkát az Ohio State csapata Juhász Dorkával a soraiban.
Az Universiade válogatottal készül Aho Nina, a Duquesne hallgatója. A Vasas Akadémia honlapja készített a játékossal egy kiváló interjút.
A minap tartotta az ünnepi ebédet a végzősei számára a Duquesne. Kuttor Enikőt is köszöntötték.
2019-ben a Baylor lett az egyetemi az Egyesült Államokban. A csapat április 29-én, hétfőn a Fehér Házban járt elnöki fogadáson.
A Baylor bajnoki címével zárult a 2018/2019-es egyetemi szezon az Egyesült Államokban. Az elmúlt évad minden rekordot megdöntött.
Csütörtök este került sor a University of Minnesota női kosárlabda csapatának évzáró rendezvényére, melyen Kaposi Pálmát is köszöntötték.
Az Ohio State női kosárlabda csapata kapcsán, ahol Juhász Dorkát is követhetjük, a napokban több hír is megjelent. Ezeket gyűjtöttük egy csokorba.
Szerdáról csütörtökre virradóra rendezik a WNBA 2019-es játékosbörzéjét.
A Divízió I élmezőnye mögötti közvetlen üldözőboly legjobbja az Arizona Wildcats' lett.
Éjszaka rendezték az NCAA Divízió I-es Női Kosárlabda Bajnokságának fináléját, mely során a Baylor 82-81-re legyőzte a Notre Dame gárdáját.
Nem kell sokat várni és kezdetét veszi az NCAA Divízió I-es Női Kosárlabda Bajnokságának döntője Tampában.
A sokáig emlékezetes pénteki elődöntők után a Final Four fináléjában is nagy csatára számíthatunk.
A tavalyi évhez hasonlóan a Notre Dame is legyőzte a UConn-t az NCAA Divízió I-es Női Kosárlabda bajnokságának elődöntőjében.
Péntekről szombatra virradóra megkezdődött Tampában az NCAA Divízió I-es Női Kosárlabda Bajnokságának négyes döntője.
Tampában az NCAA Divíziós I-es Női Kosárlabda Bajnokságában a Final Four második elődöntője alkalmával a UConn és a Notre Dame csap össze.
Tampában az NCAA Divíziós I-es Női Kosárlabda Bajnokságában a Final Four első elődöntője alkalmával a Baylor és az Oregon méri össze az erejét.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »


Partnereink: