Világbajnokság 2018

NCAA Női kosárlabda

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
A közelgő egyetemi évad felvezetéseként a Duquesne elkezdte közzétenni a játékosok idei egyéni bemutatkozó videóit.   
Javában tartanak az Egyesült Államokban az egyetemi évad előkészületei. A héten került sor a csapatfotózásra a Duquesne-nél.
Tavasszal még a Sopron Basket együttesével Euroliga döntőt játszott és magyar bajnokságot nyert a szerb papírokkal rendelkező amerikai játékos.
A korábban a Sopron Basket együttesét erősítő Danielle Page a következő évadtól a University of Toledo csapatának másodedzője lesz.
Hivatalossá vált, hogy a University of Virginia női kosárlabda csapatának vezetőedzője Tina Thompson lesz.
Kaposi Pálmáék olimpiai és világbajnok klasszis irányítótól tanulhatnak.
A Minnesota Lynx irányítója 2000 és 2004 között volt az intézmény hallgatója, a Texas Tech-hez távozó edzőnő Marlene Stollings helyét veszi át.
Az elmúlt hétvégén rendezték az Egyesült Államokban az egyetemi Final Four küzdelmeit, melynek hőse Arike Ogunbowale volt.
Arike Ogunbowale a hétvége hőse! A UConn elleni elődöntő győztes találata után az egyetemi fináléban a Mississippi State ellen is megismételte ezt a bravúrt.
Magyar idő szerint hétfőn az éjszakai órákban rendezték Columbus városában az egyetemi Final Four döntőjét. A teljes mérkőzés megtekinthető. 
Magyar idő szerint éjfélkor feldobják a labdát Columbus-ban, a Nationwide Arénában az NCAA Divízió I-es női kosárlabda bajnokságának fináléjában.
Micsoda éjszaka volt! A Final Four mindkét elődöntője hosszabbítás után dőlt el. Egy biztos, ismét nem szerez bajnoki címet a UConn.  
Mindkét mérkőzés hosszabbítást hozott az Egyesült Államokban az egyetemi Final Four során.
A hétvégén Columbus ad otthont az egyetemi kosárlabdázás csúcseseményének. Részletes beharangozónk.
Az Ohio állam legnagyobb városában Columbusban megrendezésre kerülő eseményre mind a négy régióból az első helyen kiemeltek kvalifikálták magukat.  
Kedden hajnalban kialakult az NCAA Divízió I-es női kosárlabda bajnokságában a 2018-as Final Four mezőnye. A Mississippi State és a Louisville gárdájához a UConn és a Notre Dame csatlakozott
Kialakult az NCAA Divízió I-es női kosárlabda bajnokságában a 2018-as Final Four mezőnye. Az alábbiakban mind a négy regionális döntő teljes felvétele visszanézhető.
Vasárnap este és hétfőn hajnalban gazdára talált két hely az NCAA Divíziós I-es női kosárlabda bajnokságának négyes döntőjében.
Pénteken és szombaton rendezték az NCAA Divízió I-es női kosárlabda bajnokságában a regionális elődöntőket.
A WNIT rájátszásának harmadik körében a Duquesne 65-52-re alulmaradt a St. John's alakulatának otthonában.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: