U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

NCAA Női kosárlabda

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Megszerezte negyedik győzelmét az idei évadban az UTSA. Tóth Tímea együttese izgalmas végjátékban 87-77-re győzte le a San Diego gárdáját.
Szerdáról csütörtökre virradóra a University of Minnesota együttese a még nyeretlen Coppin State csapatát fogadta.
Továbbra is veretlenül menetel a University of Minnesota csapata. Vasárnap este a Boston College gárdáját 77-69-re múlták felül Kaposi Pálmáék.
Szombaton magyar idő szerint az esti órákban a University of Tampa együttese a Florida Tech otthonában lépett pályára.
Szerdáról csütörtökre virradóra az UTSA 62-56-os vereséget szenvedett hazai pályán a Utah State gárdájától. Tóth Tímea ismét sok lehetőséget kapott.
Szerdáról csütörtökre virradóra a University of Washington Athletics vendége volt az Ohio State. Juhász Dorkáék küzdelmes meccsen 69-59-re maradtak alul.
Folytatódik a University of Minnesota csapatának nagy menetelése. Sorozatban nyolcadik sikerüket ünnepelhették Kaposi Pálmáék.  
Kiélezett csatában alulmaradt a Tampa Spartans, de Nagy Dorottya ismét csapata egyik legjobbjának bizonyult.
Vasárnap rendezték a női kosárlabdázás egyik nagy klasszikus rangadóját, melyen a UConn domináns játékkal 89-71-re verte Notre Dame gárdáját.
Az Ohio State mindkét találkozóján dupla-duplát ért el Juhász Dorka. Erre a teljesítményre a Big Ten Konferenciánál is felfigyeltek.
Az Ohio State a Cincinatti együttesét fogadta és győzte le 69-56-ra. Juhász Dorka a negyedik dupla-dupláját jegyezte az Ohio State színeiben.
Továbbra is veretlenül menetel a University of Minnesota együttese. Kaposi Pálmáék a hetedik győzelmüket ünnepelhették.  
Vasárnap este került sor az egyetemi női kosárlabdázás klasszikus rangadójára. Ezen a UConn végig vezetve 89-71-re verte a Notre Dame gárdáját.  
A Tampa Spartans idei első hazai konferencia-meccsét vívta. A Barry University-t Nagy Dorottya kiemelkedő teljesítményével verték.
Végig vezetve az UMSL Trintonok a 15 pontos Szörényi Laura remek teljesítményével verte az Illinois Springfield gárdáját.
Vasárnap este magyar idő szerint 22 órától összecsap a Notre Dame és a UConn.
Hosszabb szünet után ismét pályára lépett az Ohio State. Juhász Dorka klasszis teljesítményével a North Carolinát 76-69-re verték.
Továbbra is veretlenül menetel a Minnesota. Az országos rangsorban 12. helyen jegyzett Syracuse gárdáját győzték le Kaposi Pálmáék 72-68-ra.  
Csütörtökről péntekre virradóra az UMSL Tritonok csapatának is megkezdődtek a konferencia-meccsek sora. A McKendree gárdájától 72-55-ös vereséget szenvedtek.
A Tampa Spartans első konferencia-mérkőzését játszotta és 55-48-ra alulmaradt a Florida Southern otthonában.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: