U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

NCAA Női kosárlabda

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Csütörtök este került sor a University of Minnesota női kosárlabda csapatának évzáró rendezvényére, melyen Kaposi Pálmát is köszöntötték.
Az Ohio State női kosárlabda csapata kapcsán, ahol Juhász Dorkát is követhetjük, a napokban több hír is megjelent. Ezeket gyűjtöttük egy csokorba.
Szerdáról csütörtökre virradóra rendezik a WNBA 2019-es játékosbörzéjét.
A Divízió I élmezőnye mögötti közvetlen üldözőboly legjobbja az Arizona Wildcats' lett.
Éjszaka rendezték az NCAA Divízió I-es Női Kosárlabda Bajnokságának fináléját, mely során a Baylor 82-81-re legyőzte a Notre Dame gárdáját.
Nem kell sokat várni és kezdetét veszi az NCAA Divízió I-es Női Kosárlabda Bajnokságának döntője Tampában.
A sokáig emlékezetes pénteki elődöntők után a Final Four fináléjában is nagy csatára számíthatunk.
A tavalyi évhez hasonlóan a Notre Dame is legyőzte a UConn-t az NCAA Divízió I-es Női Kosárlabda bajnokságának elődöntőjében.
Péntekről szombatra virradóra megkezdődött Tampában az NCAA Divízió I-es Női Kosárlabda Bajnokságának négyes döntője.
Tampában az NCAA Divíziós I-es Női Kosárlabda Bajnokságában a Final Four második elődöntője alkalmával a UConn és a Notre Dame csap össze.
Tampában az NCAA Divíziós I-es Női Kosárlabda Bajnokságában a Final Four első elődöntője alkalmával a Baylor és az Oregon méri össze az erejét.
A Final Four az Egyesült Államokban a női kosárlabdázás legnagyobb figyelemmel kísért csúcseseménye. Idén ráadásul teljesen nyílt a küzdelem.
A hétvégén rendezik az Egyesült Államokban az NCAA Divízió I-es Női Kosárlabda Bajnokságának négyes döntőjét.
Lezajlottak az NCAA Divízió I-es Női Kosárlabda Bajnokságában a regionális döntők.
Hétfőről keddre virradóra az NCAA Divízió I-es Női Kosárlabda Bajnokságában a Chicago és a Greensboro Régió döntőit is lejátszották.
Hétfőről keddre virradóra kerül sor az NCAA Divízió I-es női kosárlabda bajnokságában a Chicago és a Greensboro Régió döntőre.
Vasárnap két régió döntőjét rendezték az NCAA Divízió I-es Női Kosárlabda Bajnokságában. Ezeken a UConn és az Oregon biztosította be a Final Four szereplés jogát.
Az Albany Régióban kerül sor a Louisville (1.) és a UConn (2.) fináléjára, mely a legjobban várt párosítás a rájátszás ezen szakaszában.
Pénteken és szombaton rendezték az NCAA Divízió I-es Női Kosárlabda Bajnokságban a regionális elődöntőket.
Szombatról vasárnapra virradóra a Chicago és a Greensboro Régióban is lejátszották az elődöntőket. A másik két régióhoz hasonlóan itt is az első két kiemelt jutott a fináléba.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: