U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Utánpótlás

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Vasárnap délután 15 órától Spanyolország ellen folytatja szereplését U16-os válogatottunk a franciaországi Poinçonnet városában zajló korosztályos tornán.
A házigazda ellen vívott találkozó után Igor Skocovski, vezetőedző az alábbiak szerint értékelte az összecsapást.
Szombaton megkezdődött Franciaországban Poinçonnet városában az U16-os korosztály rangos válogatott erőfelmérője.
Szombaton megkezdődik a franciaországi Poinçonnet városában az egyik legragosabb tavaszi korosztályos torna. Az U16-os válogatottunk 17 óra 30 perctől az első meccsét a házigazda francia válogatott ellen vívja.
Szombaton kezdődik a franciaországi Poinçonnet városában az egyik legragosabb tavaszi korosztályos torna, melyen az U16-os válogatottunk szereplését is követhetjük.
Kréta szigetének legnagyobb városa Iráklio adott otthont az ISF Iskolai Világbajnokságának. Hazánkat a Veres Pálné Gimnázium csapata képviselte.
Hétfőn munkába állt Székesfehérváron az MKOSZ Edzőközpontjában az U16-os válogatott. A magyar csapat Franciaországban szerepel a hétvégén rangos tornán.
Április 15. és 20. között kerül sor Bécsben a nagyszabású Húsvéti Tornára, ahol a női mezőnyt tekintve hat korosztályban összesen 13 magyar csapat szerepel.
Előttünk a példaképeink címmel indított programsorozatot a fővárosi klub. Ennek keretében a felnőtt csapat játékosai a fiatal versenyző korosztályoknál vesznek részt amolyan "közönségtalálkozón".
A Pécsi Nemzeti Kosárlabda Akadémia tehetségkutató-kiválasztó nyílt napot hirdet 2004. január 1. és 2007. december 31. között született leány kosárlabdázóknak.
A mezőnyben idén is szurkolhatunk magyar lányoknak.
Április 4. és 7. között került sor Pécsett a Kosárlabda “B” kategóriás Diákolimpia Országos Döntőjét az V-VI. korcsoport (1999-2003 között születettek) számára.
A hétvégén került sor Sopronban a Novomatic Arénában a Soproni Darazsak Akadémia és a Soproni Sportiskola Kosárlabda Akadémia közös sportvetélkedőjére.
A FIBA döntéshozó testülete határozott arról, hogy 2020 nyarán Kolozsvár ad otthont az U17-es leány kosárlabda Világbajnokságnak.
Hétfőtől szerdáig Székesfehérváron az MKOSZ Edzőközpontjában dolgozik a 3x3-as U18-as válogatott. Földi Attila együttese már a nyári feladatokra készül.
A Vasas Akadémia a hivatalos Facebook oldalán tett közzé információkat a 2019-es nyári kosaras táboráról.
A Vasas hivatalos honlapján új portrésorozat indult "Vasas Arcok" címmel. Ennek részeként hosszú interjút olvashatunk Krivacsevics Dragoljubbal, a női kosárlabda szakosztály szakmai vezetőjével.
A DigiSport Reggeli Start című műsorában hétfőn Völgyi Péter, az U18/U19-es válogatott szövetségi kapitánya volt a vendég.
A Vasas Akadémia a Nemzeti Leány Junior Bajnokság döntője alkalmával ezüstérmet szerzett. A nyolcas döntőre a klub egy részletes videós összeállításban tekintett vissza.
Szerdán délelőtt megtartották Bangkokban a 2019-es U19-es leány kosárlabda Világbajnokság csoportjainak sorsolását. A helyi szervezőbizottság sajtófotóiból válogatottunk.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: