U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Utánpótlás

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Vasárnap este lezárult a Paseróban rendezett nemzetközi felkészülési torna.
Vasárnap lezárult a Copenhagen Invitational U15-ös leány tornája. A Csata DSE a döntőben svéd riválisát is magabiztosan legyőzte és ezzel veretlenül végzett az élen.
Vasárnap lezárult a chile-i Aysenben az U16-os Amerika-bajnokság. A papírformának megfelelően az Egyesült Államok válogatottja veretlenül hódította el az aranyérmet.
Az olaszországi Pesaróban zajló nemzetközi felkészülési tornán a magyar U18/U19-es válogatott 79-68-ra legyőzte Hollandiát.
Fuenlabradában szombaton este Nagy-Britannia és Svédország felkészülési mérkőzést vívott. A britek 64-56-os sikert arattak.
Szombaton újabb két mérkőzéssel folytatódott a Copenhagen Invitational korosztályos seregszemle az U15-ös korosztályban a Csata DSE együttese számára.
Pesaróban megkezdte szereplését nemzetközi felkészülési tornán az U18/U19-es válogatott. Völgyi Péter együttese 69-42-re legyőzte Horvátországot.
Pénteken kezdetét vette a rangos Copenhagen Invitational kosárlabda torna. A Csata DSE U15-ös együttese az első játéknapon két magabiztos győzelmet aratott.  
Az elmúlt hétvégén rendezték Pozsonyban a 4 Város Tornáját. Az esemény leány kosárlabda tornáján a Budapest válogatott körbeverést követően a harmadik helyet szerezte meg.
Péntektől vasárnapig Koppenhágában szerepel az immár 12. alkalommal megrendezésre kerülő Copenhagen Invitational nemzetközi tornán a Csata DSE U15-ös csapata.
A játékosoknak szerdán felejthetetlen élményben volt része, melyről a klub honlapja számol be.
Völgyi Péter együttese a következő napokban Olaszországban szerepel nemzetközi tornán. Még az elutazás előtt a szövetségi kapitányt kérdeztük a tapasztalatokról.
Az Atomerőmű KSC Szekszárd "Kosárvarázs" nyári napközis tábort szervezett június 17-21 között 2010. után született apróságoknak.
Értékes ezüstéremmel térhetett haza az együttes, melynek szereplésére az alábbiakban a klub összeállítása tekint vissza.
Június 21. és 23. között Barcelonában lépnek pályára a BEAC-Újbuda fiataljai. Az Euro Youth Basketball Cup U14-es tornáján szurkolhatunk a magyar lányoknak.
Június első hétvégéjén Slovenske Konjice városában szerepelt nemzetközi tornán a ZTE NKK U15-ös csapata. Az alábbiakban a klub beszámolója olvasható.
Megkezdődnek a nyári korosztályos seregszemlék. Először a FIBA U16-os Amerika-bajnoksága rajtol Chilében.
Szombaton rendezték Pécsett a Rátgéber Akadémián a B33 U18-as Bajnokság nyolccsapatos döntőjét. A Vasas Akadémia szerezte meg a bajnoki címet.
Szombaton lejátszotta második felkészülési mérkőzését Csehország ellen a magyar U18/U19-es válogatott. Völgyi Péter együttese 86-45-ös győzelmet aratott.
Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a korosztályos kontinenstornára, illetve Világbajnokságra készülő U18/U19-es válogatottunk. Völgyi Péter együttese 66-62-re győzte le Csehországot.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: