U20-as Európa-bajnokság 2018, Sopron

Utánpótlás

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Vasárnap lezárult a Copenhagen Invitational torna. A Csata DSE U15-ös együttese a fináléban 78-40-re legyőzte Dániát.
Július 7-én kezdődik Sopronban az U20-as A-divíziós Európa-bajnokság. Csoportellenfeleink is lejátszották a közelmúltban első találkozóikat.
Ismét is összecsapott Szlovénia és Magyarország válogatottja Roglában. A soproni Eb-re készülő U20-as együttesünk 75-51-es sikert aratott.
Szombaton a második játéknapra került sor a Copenhagen Invitational tornán. A Csata DSE U15-ös együttese újabb két győzelmet aratott.
Június 14. és 16. között Budapest adott otthont a 4 Főváros Tornája elnevezésű utánpótlás-versenysorozatnak. A leány kosárlabda torna magyar sikert hozott.  
Pénteken lejátszotta első felkészülési mérkőzését Szlovéniában a soproni Európa-bajnokságra készülő U20-as válogatottunk.
Idén is részt vesz a Copenhagen Invitational tornán a Csata DSE U15-ös leány csapata. Az első két mérkőzésüket megnyerték Tursics Krisztián tanítványai.
Július 21. és 29. között rendezik Minszkben az U17-es leány kosárlabda Világbajnokságot, melyen a magyar válogatottnak is szurkolhatunk.
A profi pályafutásától tavasszal visszavoló Serbán Anett tapasztalatára az U14-es és az U16-os csapatok mellett számítanak.  
Pénteken és szombaton Szlovéniában lép pályára a soproni U20-as A-divíziós Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott.
A kecskeméti tehetség a College of Southern Idaho hallgatója lesz. Az intézmény kedden mutatta be hivatalos honlapján a játékost.
A Tiszaújvárosi Sportfesztivál keretében június 9-én került sor a DVTK leány kosárlabda utánpótlásának szezonzárójára.
A Sopron TV sportmagazinjában Czukorné Hollós Anna a Soproni Darazsak Akadémia Elnöke, szakmai vezetője értékelte az elmúlt évadot.
Szombaton az ovisokkal és az előkészítő csoportokkal, míg vasárnap a versenyző csapatokkal zárta le az évadot a Soproni Darazsak Akadémia.
Július 7. és 15. között rendezik Sopronban az U20-as Európa-bajnokságot. Önkéntesek jelentkezését várják a szervezők.
Kedden kezdi meg a felkészülést a soproni U20-as Európa-bajnokságra a címvédő spanyol válogatott. A 15 fős bő keretet minap publikálta hivatalos felületein a helyi kosárlabda szövetség.
Június első felében fokozatosan munkába állnak az európai U20-as válogatottak. Az olaszok Győrt irányító Sandro Orlando vezetésével a hét elején vonultak edzőtáborba.
A magyar válogatott nagy csatában Franciaországgal és Csehországgal szemben alulmaradt, így a csoportjában harmadik helyen zárt.
A vasárnapi nyitány után kedden lejátsszák a csapatok franciaországi Voiron városában a második egynapos tornát.
Hétfőn este Székesfehérváron, az MKOSZ Edzőközpontjában munkába állt az U20-as válogatott.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »


Partnereink: