U18-as Európa-bajnokság 2017, Sopron

Utánpótlás

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Hétfőn harmadszor is összemérte az erejét Franciaországban a magyar és a francia U20-as válogatott. Ezúttal a magyar lányok ünnepelhettek győzelmet.
Vasárnap másodszor is összecsapott a francia és a magyar U20-as válogatott. Végig szoros mérkőzésen 66-62-es francia siker született.
Vasárnap a Novomatic Aréna Akadémiai Oktatóközpontjában gyűltek össze az Akadémia versenyző csapatai, edzői, vendégei és nem utolsósorban a lelkes szülők, testvérek.
A Csata DSE U15-ös csapata Koppenhágában szerepelt nemzetközi tornán. A magyar lányok minden mérkőzésüket megnyerve az élen végeztek.
Franciaországban szerepel az A-divíziós Európa-bajnokságra készülő U20-as válogatott. Az első találkozón hazai siker született.
A portugáliai U20-as A-divíziós Eb-re készülő magyar csapat a tervek szerint szombaton, vasárnap és hétfőn három mérkőzést vív a házigazda francia együttessel.
Egy rangos koppenhágai eseményre kapott meghívást a Csata DSE U15-ös csapata. Tursics Krisztián tanítványai az immár 10. alkalommal megrendezésre kerülő Copenhagen Invitational nevű tornán szerepelnek június 16. és 18. között.
Lerakták szerdán a Pécsi Vasutas Sportkör (PVSK) több sportág művelésére alkalmas multifunkcionális munkacsarnokának alapkövét a baranyai megyeszékhelyen.
Vasárnapról hétfőre virradóra lezárult Buenos Airesben az U16-os Amerika-bajnokság, ahol az Egyesült Államok válogatottja veretlenül végzett az élen.
A magyar U20-as válogatott vasárnap is összecsapott Oroszországgal. Ezúttal 73-67-es orosz siker született.
Megkezdte felkészülési mérkőzései sorát a magyar U20-as válogatott. Szombaton este Oroszország volt az ellenfél, a magyar csapat 85-68-os sikert ünnepelhetett.
A Győr+ TV rendszeresen jelentkező EYOF Magazinjában bemutatkoznak a résztvevő sportágak nagykövetei. A legutóbbi adásban a kosárlabdázás nagykövetei Laklóth Anna és Szirony Dorina szerepeltek.
Szombaton és vasárnap első felkészülési mérkőzéseit játssza a portugáliai A-divíziós Európa-bajnokságra készülő U20-as válogatott.
Szerdán ismét összemérte a tudását a 3x3-as U23-as Nemzetek Ligájának mezőnye. A sorozat harmadik fordulójában a magyar válogatott az elődöntőig jutott.
Az évad folyamán rendszeresen követtük az Egyesült Államokban tanuló és ott kosárlabdázó magyar lányok teljesítményét. Közülük ketten a DigiSport Reggeli Start című műsorában voltak vendégek.
Folytatódott a 3x3-as U23-as Nemzetek Ligája. A második fordulót kedden rendezték Szolnokon a Tiszaligeti sportcsarnokban. A magyar lányok ismét döntőbe jutottak.
Hétfőn megkezdte a felkészülést a július 8. és 16. között Portugáliában megrendezésre kerülő U20-as A-divíziós Európa-bajnokságra a magyar válogatott.
A kétórás ceremóniát a 14 ezer férőhelyes ETO Parkban rendezik. Három blokkból áll össze és több formabontó eleme is lesz.
Május 30-án és 31-én Székesfehérváron FIBA 3x3 Fast Track U18-as Nemzeti Képzőtáborra került sor. Az alábbiakban erről láthatunk egy rövid videós összefoglalót.
A FIBA bejelentette, hogy a 3x3-as szakágban új U23-as versenysorozatot hív életre Nemzetek Ligája néven.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »


Partnereink: