U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2017

Utánpótlás

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Kedden délután megtartották a csoportok sorsolását a FIBA 2018-as női kosárlabda utánpótlás-tornái kapcsán.
A szövetségi felülvizsgálatot követően tíz akadémia használhatja a jövőben a Nemzeti Akkreditált Kosárlabda Akadémia elnevezést.
A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének Baranya Megyei Szervezeti Egysége (BMKSZ) hétfőn rendezte hagyományos díjátadóját.
Múlt héten 10 mérkőzést rendeztek a juniorok rájátszásában. Rövid összefoglaló és a csoportok állása.
Szilveszterkor a Sopron Basket játékosai a Soproni Darazsak Akadémia fiataljaival játszottak edzőmeccset. A jó hangulatú eseményről a napokban készült egy videós összeállítás, mely az alábbiakban látható.
A szervezők közzétették a DECATHLON B33 DIÁKOLIMPIA Régiós Döntőinek helyszíneit és időpontjait tartalmazó listát.  
Hétvégén a Nemzeti Leány Junior Bajnokságban kezdetét vette a rájátszás. Három mérkőzésre került sor.
Szombaton kezdetét veszi a rájátszás a Nemzeti Leány Junior Bajnokságban.
A Soproni Darazsak Akadémia junior és serdülő csapatai novemberben Spanyolországban jártak. A túráról Hollós Dániel készített videós összeállítást.
Minden évben január első napján áttekintjük, hogy az előttünk álló esztendőt milyen nagy női kosaras tornák határozzák meg válogatott szinten.
MKOSZ) Versenyirodája áttekintette a Junior Bajnokság Alapszakaszának jegyzőkönyveit és ezek alapján több csapatot is megbüntetett.  
A BKSZ szervezésében a Tüske csarnokban került sor a Karácsonyi Kupára, ahol az U12-es korosztályban nyolc fővárosi klub mérte össze az erejét.
December 27. és 30. között Székesfehérváron az MKOSZ edzőközpontjában került sor az U18-as válogatott összetartására.
A közvetítésből készített felvételek után az eredményhirdetés sajtófotóit mutatjuk az alábbiakban.
Pénteken este lezárult a 2017-es Olimpiai Reménységek Versenye a lengyelországi Zyrardow városában.  
Pénteken lezárult a 2017-es Olimpiai Reménységek Versenye. A döntőnek beillő találkozón a magyar válogatott 52-46-ra alulmaradt Csehországgal szemben.
Pénteken lezárul Lengyelországban a 2017-és Olimpiai Reménységek Versenye. A veretlen magyar válogatott ellenfele a szintén két győzelemmel rendelkező Csehország lesz. A döntőnek is beillő találkozó 15 óra 30 perckor kezdődik és az alábbiakban élőképes közvetítésben látható.
Csütörtökön este a házigazda Lengyelország ellen folytatta szereplését a 2017-es Olimpiai Reménységek Versenyén a magyar válogatott.
Csütörtökön 18 órától a házigazda Lengyelország ellen folytatja szereplését a magyar válogatott a 2017-es Olimpiai Reménységek Versenyén. Az alábbiakban a találkozó élőképes közvetítése látható.
Szerdán délután Lengyelországban megkezdődött a 2017-es Olimpiai Reménységek Versenye. A magyar válogatott az első meccsén 60-57-re legyőzte Szlovákiát.  
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »


Partnereink: