U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Utánpótlás

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Újabb feltörekvő fiatal tehetségünk került kiemelésre a FIBA felületein.
A Vasas Akadémia idei szezonjáról, illetve az utánpótlás helyzetéről készült beszélgetés az alábbiakban tekinthető meg.
Február 6-án, szerdán megkezdődik a DECATHLON B33 DIÁKOLIMPIA Régiós Döntőinek a sora.
A Sportolj Okosan Bátran! program célja, hogy az akadémiai növendékeket egészséges életmódra és testtudatra nevelje.
A Veres Pálné Gimnázium csapata végzett az élen a kecskeméti tornán.
Január 19-én és 20-án nemzetközi serdülő torna házigazdája volt a Soproni Darazsak Akadémia. Rövid összefoglaló az erőpróbáról.  
A #10YearChallenge hódításán felbuzdulva a FIBA felületein megjelent egy összeállítás, mely csavarva egyet a népszerű kezdeményezésen, 10 évet előre tekint a női kosárlabdában.
Január elején Barcelonában járt a Soproni Darazsak Akadémia junior és serdülő csapata.
A szervezők a sorozat hivatalos felületein adtak tájékoztatást arról, hogy véglegessé váltak a DECATHLON B33 Diákolimpia Régiós Döntők helyszínei és időpontjai.
A juniorok rangos tornájával párhuzamosan a Soproni Darazsak Akadémia serdülői is Barcelonában jártak. A túra tapasztalatait a klub honlapja foglalta össze.
Január elején a Nemzeti Leány Junior Bajnokságban elrajtol a rájátszás. Most nézzük meg, hogy miként folytatódik a küzdelem.
A tallini Balti-tenger Kupán U16-os és U18-as korosztályban is összemérik az erejüket a válogatottak. Mindkét korosztályban lett siker született.
Szombaton lezárult a rangos barcelonai junior torna, melyen hazánkat a Soproni Darazsak Akadémia képviselte. A magyar csapat a 7. helyen zárt. Gratulálunk!  
Az ESPN hozta nyilvánosságra, hogy az USA Basketball és az alabamai hatóságok rugalmatlansága miatt igen kellemetlen helyzetbe került egy magasan jegyzett korosztályos válogatott játékos.
A BEAC Újbuda Nemzeti Akkreditált Kosárlabda Akadémia a hivatalos YouTube csatornáján elkezdte közzétenni csapatainak bemutatkozó kisfilmjeit.
Óriási megtiszteltetés érte a Soproni Darazsak Akadémia U14-es csapatát Barcelonában. A lehető legnagyobb közönség előtt adhattak ízelítőt a tudásukból.  
Pénteken két mérkőzésen lépett pályára a Soproni Darazsak Akadémia csapata a rangos barcelonai tornán. A soproni fiatalok két kiélezett találkozót vívtak.
Lezárult a rangos barcelonai junior torna csoportköre. A Soproni Darazsak Akadémia korosztályos együttese megnyerte négyesét és ezzel bejutott a pénteki negyeddöntőbe.  
Szerdától szombatig a Barcelonához közeli Cornellà de Llobregat városában rangos junior tornát rendeznek.
Megtartották a Székesfehérváron rendezett 2018-as ORV eredményhirdetését. Kiosztották az egyéni elismeréseket is.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: