U18-as Európa-bajnokság 2017, Sopron

Amatőr NB

« 1 2 3 4 »
A Hepp Kupa első fordulója miatt mindössze korábbról elmaradt, illetve előrehozott meccseket játszottak le az Amatőr Bajnokságban.
Újabb mérkőzésekkel folytatódtak az Amatőr Bajnokság küzdelmei. Következzen összefoglalónk a 3. játékhét történéseiről.
Szeptember 24-én kezdődtek az ANB küzdelmei. Az első két forduló történéseit foglaljuk össze az alábbiakban.
Vasárnap megkezdődik az Amatőr Bajnokság 2017/2018-as szezonja. Új lebonyolítás, több résztvevő: három csoportban 26 csapat verseng a második vonalban.
A BEAC Újbuda U23-as együttese mellett ELTE Fortis néven is indít csapatot az Amatőr Bajnokságban a BEAC.
A hétvégén a döntő mellett a bronzcsata is lezárult az Amatőr Bajnokságban. A Szegedi KE 2-0-ra nyerte az egyik fél második győzelméig tartó párharcot a Nyíregyházi Kosársuli ellen és ezzel megszerezte a 3. helyet.
Az ELTE-BEAC Újbuda lett az Amatőr NB bajnoka 2017-ben! A finálé második találkozóján Balogh Judit együttese 74-52-re legyőzte a TFSE gárdáját és ezzel 2-0-ra nyerte a párharcot.
Szombaton 16 órától rendezik a Gabányi László Sportcsarnokban az ANB döntőjének második mérkőzését. Az ELTE-BEAC Újbuda 1-0-ra vezet az egyik fél második győzelméig tartó párharcban, így hazai pályán bajnoki címet ünnepelhet. A találkozóról a BEAC élőképes közvetítést készít, mely az alábbiak követhető.
Az egyik fél második győzelméig tartó párharc első meccsén az ELTE-BEAC Újbuda a TFSE otthonában is magabiztosan tudott győzni, így jó esély mutatkozik a bajnokavatásra.
Az ELTE-BEAC Újbuda végig vezetve 93-64-es győzelmet aratott a TFSE otthonában és ezzel 1-0-ra vezet az ANB döntőjében. 
Szombaton megkezdődik a TFSE és az ELTE-BEAC Újbuda között az egyik fél második győzelméig tartó döntő párharc az Amatőr Bajnokságban.
A hétvégén a hajrájához érkezik az Amatőr Bajnokság küzdelemsorozata. A döntő és a bronzcsata menetrendje is véglegessé vált. Mindkét párharc az egyik fél második győzelméig tart.
Szombaton lezárultak az ANB elődöntői párharcai. A fináléban az ELTE-BEAC Újbuda – TFSE csap össze.
Megkezdődött a hétvégén az ANB elődöntője. A papírformának megfelelően a TFSE és az ELTE BEAC-Újbuda került előnybe az egyik fél második győzelméig tartó párharcokban.
A hétvégén az ANB küzdelmei alkalmával megkezdődnek az egyik fél második győzelméig tartó elődöntő párharcok.
A hétvégén lezárultak az ANB negyeddöntői. A Szeged és a Nyíregyháza mellé a TFSE és az ELTE-BEAC Újbuda csatlakozott.
Az elmúlt héten az ANB küzdelmei is a negyeddöntőkhöz érkeztek. Két párharc lezárult, a fővárosi presztízsrangadón sorsdöntő harmadik meccsre kerül sor.
Csütörtökön a Szeged - Ajka párharc nyitómeccsével kezdetét veszik az Amatőr Nemzeti Bajnokságban a negyeddöntők.
A hétvégén véget ért az alapszakasz az Amatőr Bajnokságban. Mindkét csoportban akadtak még nyitott kérdések a helyezéseket illetően.
Az elmúlt egy hét során összesen 14 mérkőzést rendeztek az ANB-ben. Az alapszakasz végéhez közeledve több korábbról elhalasztott összecsapást pótoltak.
« 1 2 3 4 »


Partnereink: