U18-as Európa-bajnokság 2017, Sopron

Ausztrália

« 1 2 3 4 5 »
A második fordulójához érkezett az ausztrál profi liga a WNBL küzdelemsorozata. Abby Bishop kiemelkedő egyéni teljesítményét hozta a hétvége.
A hétvégén az ausztrál profi liga, a WNBL küzdelmei is megkezdődtek. A nyitó forduló az elmúlt évadot Sopronban töltő Cayla George kiemelkedő egyéni teljesítményét hozta.
Megkezdődnek a bajnoki küzdelmek Ausztráliában. A helyi profi liga a WNBL sok tekintetben megújul és emiatt egy kifejezetten érdekes szezonra van kilátás.
Hétfőn tartották Melbourne-ben az ausztrál profi liga a WNBL új szezonjának prezentációját. Több változás várható, melytől azt várják, hogy javul az érdeklődés a sorozat iránt.
Hétfőn lezárult a 2017-es tajvani Universiade női kosárlabda tornája. A fináléban Ausztrália 85-78-ra legyőzte Japánt.
Japán nyerte a 2017-es női kosárlabda Ázsia-bajnokságot. Nézzük, hogy a helyszínen dolgozó szakemberek szerint kik voltak a torna legjobb játékosai.
Szombaton lezárult a 2017-es női kosárlabda Ázsia-bajnokság. A döntőben Japán 74-73-ra legyőzte Ausztráliát és ezzel megvédte címét.
A múlt héten a Centrobasket mellett még egy női FIBA torna lezárult. Guam adott otthont a 2017-es U17-es Óceánia-bajnokságnak. Az aranyérmes Ausztrália lett.
Az ausztrál válogatott szakmai stábja kijelölte utazó keretét a 2017-es Ázsia-bajnokságra, melyet július 23. és 29. között rendeznek Indiában.
A University of Canberra Capitals bejelentette, hogy visszatér a klubhoz Natalie Hurst. A hazánkban Győrben és a PEAC-nál is megforduló 34 éves ausztrál irányító sikeres török szezonok után tér haza.
A SEABL sorozatban a Melbourne Tigers csapatában az elmúlt hétvégén bemutatkozott a legutóbbi szezont az Aluinvent DVTK-nál töltő Louella Tomlinson.
A Dandenong Jayco Rangers együttese bejelentette, hogy szerződtették a spanyol válogatott klasszis irányítóját Laia Palau-t.
Az ausztrál válogatott szakmai stábja kihirdette a bő keretet, mely megkezdi a felkészülést a 2017-es Ázsia-bajnokságra.
A napokban a Deakin Melbourne Boomers együttese hivatalosan bejelentette, hogy szerződtették a következő évadra Louella Tomlinson-t.
Megkezdték bejelenteni az új igazolásaikat az ausztrál profi liga, a WNBL csapatai. Eldőlt, hogy Abby Bishop egy sikeres franciaországi szezon után hazatér és a MAC Adelaide Lightning játékosa lesz.
A hétvégén lezárultak az ausztrál profi liga a WNBL küzdelmei. A bajnoki címet a Sydney Uni Flames szerezte meg.
A hétvégén lezárult az ausztrál profi liga a WNBL alapszakasza. Hamarosan kezdődnek az elődöntő párharcok.
Vasárnap este került sor a Western Australian Institute of Sport, azaz Dél-Ausztrália Sportintézetének hagyományos gálájára, melyen a hírességek csarnokába választották a hazánkban, Sopronban két évet eltöltő Tully Bevilaqua-t. Ez az elismerés Ausztráliában kifejezetten nagy presztízzsel bír.
Az elmúlt hét utolsó napjaiban az Ausztrál Kosárlabda Szövetség egy hosszabb közleményben bemutatta a végleges 12 fős olimpiai keretet. Az ausztrál szövetségi Brendan Joyce nem okozott meglepetést, a rendelkezésre álló legerősebb összeállításnak szavazott bizalmat.
Július 5-én kezdődök az ausztrál válogatott utolsó összetartása a Riói Olimpia előtt. Brendan Joyce szövetségi kapitány kihirdette a 15 fős szűkített keretét, melyben az UNIQA Sopron leendő centere Cayla George is helyet kapott.
« 1 2 3 4 5 »


Partnereink: