Európa-bajnokság 2019

Ausztrália

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »
Az ausztrál válogatott szakmai stábja bemutatta az Ázsia-bajnokságra készülő válogatott bő keretét.
Természetesen nem csak Európában zajlik gőzerővel az új évad előkészítése. A nap legfontosabb bejelentése ezúttal Ausztráliából érkezett.
A hivatalos honlapján jelentette be a JCU Townsville Fire, hogy szerződtette a 2019/2020-as évadra Abby Bishop-ot.
Az Ausztrál Kosárlabda Szövetség kedden sajtótájékoztatót tartott melyen bejelentették, hogy a női szakág vezetője Lauren Jackson lesz.
Lauren Jackson jótékonysági akció keretében nem mindennapi produkcióban vett részt.
Miközben minap a magyar válogatott is megkezdte a felkészülést, érdemes egy kis kitekintést tenni az U19-es Világbajnokságon csoportellenfelünk Ausztráliára.
Az áprilisi összetartás után Ausztrália július végén az Egyesült Államokban, Phoenix-ben folytatja a felkészülését az Ázsia-bajnokságra és az Olimpiai selejtezőkre.
Vasárnap lezárult a 3x3-as Ázsia-bajnokság a kínai Hunan tartomány fővárosában, Csangsában. A kontinens-bajnoki címet Ausztrália hódította el magabiztos teljesítménnyel.
Liz Cambage Las Vegasba szerződése a WNBA idei legnagyobb átigazolása volt. Az ausztrál center reklámértéke sem elhanyagolhatatlan.
Egy héttel a torna kezdete előtt az Ausztrál Kosárlabda Szövetség kihirdette a 3x3-as Ázsia-bajnokságon szereplő felnőtt női válogatottjuk keretét. A csapatba Zavecz Hanna is bekerült.
A remek teljesítményt nyújtó és rendkívül szimpatikus új-zélandi center a hétvégén mutatkozott be az ausztrál Big V ligában.
A hétvégén rendezték az Ausztrál Kosárlabda Szövetség nagyszabású gáláját, melyen a sportág azon meghatározó alakjait köszöntötték.
A hétvégén rendezték az Ausztrál Kosárlabda Szövetség nagyszabású gáláját. A hazánkban két évet töltő Allison Tranquilli-t is köszöntötték.
Nemzetközi videó ajánló rovatunkban ezúttal a helyi szövetség hangulatos összeállítását mutatjuk.
Az ausztrál SBS televíziós társaság ismert beszélgetős műsora a The Feed. Ennek vendége legutóbb Liz Cambage volt.
A közelmúltban került sor a 3x3-as ausztrál válogatott összetartására. Az edzőtáborban kipróbálta magát a WNBL szezon MVP-je, a WNBA évadra készülő Kelsey Griffin.
A világbajnoki ezüstérmes ausztrál válogatott április 12. és 18. között Carrara városában dolgozik.
A Townsville Fire a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a 2019/2020-as évadra az idén Pécsett szereplő Julie Vanloo-t.
Erős kerettel kezdte meg a felkészülést a világbajnoki selejtezőkre az ausztrál válogatott.
Az ausztrál bajnoki címvédő Canberra Capitals bejelentette, hogy a 2019/2020-as évadban is a csapatukat erősíti Kia Nurse.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »


Partnereink: