U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Ausztrália

« 1 2 3 4 5 6 7 8 »
Nemzetközi videó ajánló rovatunkban ezúttal a helyi szövetség hangulatos összeállítását mutatjuk.
Az ausztrál SBS televíziós társaság ismert beszélgetős műsora a The Feed. Ennek vendége legutóbb Liz Cambage volt.
A közelmúltban került sor a 3x3-as ausztrál válogatott összetartására. Az edzőtáborban kipróbálta magát a WNBL szezon MVP-je, a WNBA évadra készülő Kelsey Griffin.
A világbajnoki ezüstérmes ausztrál válogatott április 12. és 18. között Carrara városában dolgozik.
A Townsville Fire a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a 2019/2020-as évadra az idén Pécsett szereplő Julie Vanloo-t.
Erős kerettel kezdte meg a felkészülést a világbajnoki selejtezőkre az ausztrál válogatott.
Az ausztrál bajnoki címvédő Canberra Capitals bejelentette, hogy a 2019/2020-as évadban is a csapatukat erősíti Kia Nurse.
Az ausztrál szövetség nyilvánosságra hozta a 3x3-as válogatottjuk bő keretét, mely jövő héten megkezdi a felkészülést a május elején esedékes világbajnoki selejtezőre.
Kedden vált hivatalossá, hogy a hazánkban is két évet eltöltő Allison Tranquilli felvételt nyert az ausztrál kosárlabdázók "Hírességek Csarnokába".
Múlt héten zárultak az ausztrál profi liga, a WNBL idei küzdelmei. Hétfőn tartották az évadzáró rendezvényt, melyről az alábbiakban egy videós összefoglaló látható.
A klasszis játékos hétfőn egy újabb elismeréssel gazdagodott, amikor az egész évad teljesítményét méltató MVP címet is begyűjtötte.
Szombaton lezárult az ausztrál profi liga, a WNBL döntője. A Canberra Capitals 2-1-re verte a fordulatos párharcban az Adelaide gárdáját.
A Canberra Capitals hazai pályán végül érvényesítette fölényét, 93-73-ra legyőzte az Adelaide Lightning gárdáját és ezzel fennállása nyolcadik bajnoki címét ünnepelhette.
Szombaton bajnokavatás lesz Ausztráliában. A WNBA fináléjának harmadik felvonásán a Canberra Capitals fogadja az Adelaide Lightning alakulatát.
Drámai csatában kisebb meglepetésre az Adelaide Lightning 74-73-ra legyőzte a Canberra Capitals-t az ausztrál liga, a WNBL döntőjének második felvonása alkalmával.
Szerdán kerül sor az ausztrál profi liga, a WNBL döntőjének második meccsére. 
Az egyik fél második sikeréig tartó döntő párharcban az első mérkőzésen a Canberra hazai pályán 88-67-re verte az Adalaide gárdáját.
Szombaton megkezdődik az ausztrál profi liga, a WNBL döntő párharca. A Canberra Capitals és az Adelaide Lightning küzd a bajnoki címért.  
A hazánkban két évet eltöltő, a DVTK-nál és a PINKK-nél szereplő Louella Tomlinson-t egykori egyetemén köszöntötték a hétvégén.
Csütörtökön került sor az ausztrál profi liga, a WNBL elődöntőinek második felvonására. Mindkét párharc 2-0-val lezárult. 
« 1 2 3 4 5 6 7 8 »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: