U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2017

Ausztrália

« 1 2 3 4 5 »
Egy sokáig emlékezetes mérkőzésen a Melbourne Boomers hazai pályán 58-57-re legyőzte a Townsville Fire-t és ezzel kiharcolta a sorsdöntő harmadik meccs jogát.
A jelenleg a WNBL fináléjában brillírozó Liz Cambage egy interjúban bejelentette, hogy ismét megpróbálkozik felépíteni karrierjét az Egyesült Államokban.
Az ausztrál profi liga nyilvánosságra hozta az MVP szavazásának végeredményét.
Szombaton megkezdődött az ausztrál profi liga, a WNBL fináléja. Az első mérkőzésen a Townsville Fire 69-64-re legyőzte a Melbourne Boomers-t
Kezdetét veszi az egyik fél második győzelméig tartó döntő párharc a WNBL küzdelmei során. A Townsville Fire és a Melbourne Boomers küzd a trófeáért.
Január első hetében lezárultak a WNBL elődöntői. Eldőlt, hogy nem lesz címvédés. A fináléban a Melbourne Boomers és a Townsville Fire csap össze.
December utolsó hétvégéjén lezárult az ausztrál profi liga, a WNBL alapszakasza. Szerdán már kezdődik a rájátszás, mely során a négy legjobb küzdhet a bajnoki címért.
Az európai válogatott szünet lehetőséget kínál arra, hogy kitekintsünk más kontinensek bajnokságaira. Az ausztrál profi liga, a WNBL alapszakasza a félidejéhez érkezett.
A második fordulójához érkezett az ausztrál profi liga a WNBL küzdelemsorozata. Abby Bishop kiemelkedő egyéni teljesítményét hozta a hétvége.
A hétvégén az ausztrál profi liga, a WNBL küzdelmei is megkezdődtek. A nyitó forduló az elmúlt évadot Sopronban töltő Cayla George kiemelkedő egyéni teljesítményét hozta.
Megkezdődnek a bajnoki küzdelmek Ausztráliában. A helyi profi liga a WNBL sok tekintetben megújul és emiatt egy kifejezetten érdekes szezonra van kilátás.
Hétfőn tartották Melbourne-ben az ausztrál profi liga a WNBL új szezonjának prezentációját. Több változás várható, melytől azt várják, hogy javul az érdeklődés a sorozat iránt.
Hétfőn lezárult a 2017-es tajvani Universiade női kosárlabda tornája. A fináléban Ausztrália 85-78-ra legyőzte Japánt.
Japán nyerte a 2017-es női kosárlabda Ázsia-bajnokságot. Nézzük, hogy a helyszínen dolgozó szakemberek szerint kik voltak a torna legjobb játékosai.
Szombaton lezárult a 2017-es női kosárlabda Ázsia-bajnokság. A döntőben Japán 74-73-ra legyőzte Ausztráliát és ezzel megvédte címét.
A múlt héten a Centrobasket mellett még egy női FIBA torna lezárult. Guam adott otthont a 2017-es U17-es Óceánia-bajnokságnak. Az aranyérmes Ausztrália lett.
Az ausztrál válogatott szakmai stábja kijelölte utazó keretét a 2017-es Ázsia-bajnokságra, melyet július 23. és 29. között rendeznek Indiában.
A University of Canberra Capitals bejelentette, hogy visszatér a klubhoz Natalie Hurst. A hazánkban Győrben és a PEAC-nál is megforduló 34 éves ausztrál irányító sikeres török szezonok után tér haza.
A SEABL sorozatban a Melbourne Tigers csapatában az elmúlt hétvégén bemutatkozott a legutóbbi szezont az Aluinvent DVTK-nál töltő Louella Tomlinson.
A Dandenong Jayco Rangers együttese bejelentette, hogy szerződtették a spanyol válogatott klasszis irányítóját Laia Palau-t.
« 1 2 3 4 5 »


Partnereink: