U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Ausztrália

« 1 2 3 4 5 6 7 »
A klasszis játékos hétfőn egy újabb elismeréssel gazdagodott, amikor az egész évad teljesítményét méltató MVP címet is begyűjtötte.
Szombaton lezárult az ausztrál profi liga, a WNBL döntője. A Canberra Capitals 2-1-re verte a fordulatos párharcban az Adelaide gárdáját.
A Canberra Capitals hazai pályán végül érvényesítette fölényét, 93-73-ra legyőzte az Adelaide Lightning gárdáját és ezzel fennállása nyolcadik bajnoki címét ünnepelhette.
Szombaton bajnokavatás lesz Ausztráliában. A WNBA fináléjának harmadik felvonásán a Canberra Capitals fogadja az Adelaide Lightning alakulatát.
Drámai csatában kisebb meglepetésre az Adelaide Lightning 74-73-ra legyőzte a Canberra Capitals-t az ausztrál liga, a WNBL döntőjének második felvonása alkalmával.
Szerdán kerül sor az ausztrál profi liga, a WNBL döntőjének második meccsére. 
Az egyik fél második sikeréig tartó döntő párharcban az első mérkőzésen a Canberra hazai pályán 88-67-re verte az Adalaide gárdáját.
Szombaton megkezdődik az ausztrál profi liga, a WNBL döntő párharca. A Canberra Capitals és az Adelaide Lightning küzd a bajnoki címért.  
A hazánkban két évet eltöltő, a DVTK-nál és a PINKK-nél szereplő Louella Tomlinson-t egykori egyetemén köszöntötték a hétvégén.
Csütörtökön került sor az ausztrál profi liga, a WNBL elődöntőinek második felvonására. Mindkét párharc 2-0-val lezárult. 
Csütörtökön immár a második mérkőzéseket rendezik az ausztrál élvonal elődöntői közül. Az egyik fél második sikeréig tartó párharcokban a Canberra és az Adalaide van előnyben.  
A hétvégén megkezdődtek az egyik fél második győzelméig tartó elődöntő párharcok Ausztráliában.
A fináléba kerülésért UC Capitals (1.) - Perth Lynx (4.), Melbourne Boomers (2.) - Adelaide Lightning (3.) csatározások lesznek.  
A hétvégén lezárult az ausztrál liga, a WNBL 2018/2019-es alapszakasza. Péntektől már a döntőbe jutás a tét.  
A hétvégén lezárult az ausztrál liga, a WNBL alapszakasza. A záró forduló két veterán klasszis Suzy Batkovic és Belinda Snell búcsúját hozta.
A jegyzett ligák közül az új évadban először Ausztráliában, a WNBL küzdelemsorozatában érkezik el a bajnoki hajrá.
Vasárnap a Dandenong Jayco Rangers együttese köszönti Penny Taylor-t. Az ausztrálok klasszisa hosszú után tért ismét haza.
Kihirdették a 2019-es megmérettetésekre az ausztrál válogatott 22 fős bő keretét. A csapatba Abby Bishop, a Szekszárd légiósa is bekerült.  
Egy teljesen új, korszerű rendszer debütált. Immár valóban érdemi segítséget nyújt a gyermeket váró vagy már gyermeket nevelő kosárlabdázóknak.
A WNBL szombati játéknapján a Melbourne Boomers egy drámai, hosszabbításos meccsen 71-67-re legyőzte a Bendigo gárdáját.
« 1 2 3 4 5 6 7 »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: