U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Ausztrália

« 1 2 3 4 5 6 »
A válogatott szünetben érdemes egy kicsit elhagyni az öreg kontinenst és kitekinteni, hogy az ausztrál profi ligában, a WNBL-ben hol tartanak. Az alábbiakban ezt tesszük meg.
A héten megkezdődtek a kínai profi liga, a WCBA küzdelmei. A légiós sztárok teljesítményét figyelve a Sanhszi Flame csapatában hibába kerestük Liz Cambage nevét.
Hétfőn Sydneyben a klubcsapatok meghatározó játékosainak közreműködésével megtartották az ausztrál profi liga, a WNBL 2018/2019-es kiírásának prezentációját.
Lezárult a tenerifei felkészülési torna. Spanyolország óriási küzdelemben verte Ausztráliát. Kína magabiztosan győzte le Japánt.
Sérülés miatt Leilani Mitchell nem tudja vállalni a szereplést, helyére Sami Whitcomb került be.  
Vasárnap lezárult a párizsi nemzetközi válogatott felkészülési torna. A záró napon Ausztrália 77-70-re legyőzte Lettországot.
Bemutatta utazó keretét a 2018-as tenerifei Világbajnokságra Ausztrália. Bombaerős csapatot állítottak össze.  
Megismerhetjük azt a 20 játékost, akikből a szakmai stáb kiválasztja az utazó keretet. A legnagyobb kérdés, hogy a három honosítottból ki kap lehetőséget.
A klub korábban Natalie Hurst és Becca Tobin személyében két olyan játékost is igazolt, akik szintén játszottak Magyarországon.
Az ausztrál Stellar magazin készített egy remekül sikerült összeállítást a hazánkban is hosszabb időt töltő Abby Bishop-ról.
Ausztrália a papírformának megfelelően megnyerte a 2018-as Nemzetközösségi Játékok női kosárlabda tornáját. Az eredményhirdetést követően nagyon kedves jelenet játszódott le.  
A Gold Coast-i seregszemle fináléjában az elérhető legerősebb keretükkel szereplő ausztrálok 99-55-re győzték le Angliát.  
A 2018-as Nemzetközösségi Játékok női kosárlabda tornáján pénteken rendezték az elődöntőket.
Eldőlt, hogy a fináléba kerülésért pénteken Kanada – Anglia és Ausztrália – Új-Zéland mérkőzéseket rendeznek.
Hétfőn délután lezárult a 2018-as Nemzetközösségi Játékok női kosárlabda tornáján a csoportkör. A papírformának megfelelően Ausztrália hatalmas fölénye rajzolódik ki.
Az olimpia mögötti második legnagyobb multisport esemény programján ismét szerepel a női kosárlabda. A torna legnagyobb esélyese a bombaerős kerettel szereplő Ausztrália.
Megkezdődött Ausztráliában is az átigazolási időszak. A bajnoki címvédő Townsville Fire együttesétől Cayla George az elmúlt évad ezüstérmeséhez szerződött.  
Az Olimpia utáni legnagyobb multisport rendezvényre visszatér a női kosárlabda. A tornát egyértelműen az ausztrálok várják esélyesként, akik bombaerős keretet mutattak be.
Az európai válogatottak és az Egyesült Államok nemzeti csapatának összetartása mellett az ausztrál válogatott játékosai is edzőtáborban vesznek részt ezekben a hetekben.
A jegyzettebb bajnokságok közül elsőként Ausztráliában avattak győztest a 2017/2018-as szezonban. Az elmúlt hétvégén zárult ugyanis az ausztrál profi liga a WNBL idei küzdelemsorozata.
« 1 2 3 4 5 6 »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: