U20-as Európa-bajnokság 2018, Sopron

Ausztrália

« 1 2 3 4 5 6 »
Megismerhetjük azt a 20 játékost, akikből a szakmai stáb kiválasztja az utazó keretet. A legnagyobb kérdés, hogy a három honosítottból ki kap lehetőséget.
A klub korábban Natalie Hurst és Becca Tobin személyében két olyan játékost is igazolt, akik szintén játszottak Magyarországon.
Az ausztrál Stellar magazin készített egy remekül sikerült összeállítást a hazánkban is hosszabb időt töltő Abby Bishop-ról.
Ausztrália a papírformának megfelelően megnyerte a 2018-as Nemzetközösségi Játékok női kosárlabda tornáját. Az eredményhirdetést követően nagyon kedves jelenet játszódott le.  
A Gold Coast-i seregszemle fináléjában az elérhető legerősebb keretükkel szereplő ausztrálok 99-55-re győzték le Angliát.  
A 2018-as Nemzetközösségi Játékok női kosárlabda tornáján pénteken rendezték az elődöntőket.
Eldőlt, hogy a fináléba kerülésért pénteken Kanada – Anglia és Ausztrália – Új-Zéland mérkőzéseket rendeznek.
Hétfőn délután lezárult a 2018-as Nemzetközösségi Játékok női kosárlabda tornáján a csoportkör. A papírformának megfelelően Ausztrália hatalmas fölénye rajzolódik ki.
Az olimpia mögötti második legnagyobb multisport esemény programján ismét szerepel a női kosárlabda. A torna legnagyobb esélyese a bombaerős kerettel szereplő Ausztrália.
Megkezdődött Ausztráliában is az átigazolási időszak. A bajnoki címvédő Townsville Fire együttesétől Cayla George az elmúlt évad ezüstérmeséhez szerződött.  
Az Olimpia utáni legnagyobb multisport rendezvényre visszatér a női kosárlabda. A tornát egyértelműen az ausztrálok várják esélyesként, akik bombaerős keretet mutattak be.
Az európai válogatottak és az Egyesült Államok nemzeti csapatának összetartása mellett az ausztrál válogatott játékosai is edzőtáborban vesznek részt ezekben a hetekben.
A jegyzettebb bajnokságok közül elsőként Ausztráliában avattak győztest a 2017/2018-as szezonban. Az elmúlt hétvégén zárult ugyanis az ausztrál profi liga a WNBL idei küzdelemsorozata.
Vasárnap rendezték az ausztrál profi liga, a WNBL fináléjának sorsdöntő harmadik felvonását. A Townsville Fire 70-57-re legyőzte a Melbourne Boomers-t.
Egy sokáig emlékezetes mérkőzésen a Melbourne Boomers hazai pályán 58-57-re legyőzte a Townsville Fire-t és ezzel kiharcolta a sorsdöntő harmadik meccs jogát.
A jelenleg a WNBL fináléjában brillírozó Liz Cambage egy interjúban bejelentette, hogy ismét megpróbálkozik felépíteni karrierjét az Egyesült Államokban.
Az ausztrál profi liga nyilvánosságra hozta az MVP szavazásának végeredményét.
Szombaton megkezdődött az ausztrál profi liga, a WNBL fináléja. Az első mérkőzésen a Townsville Fire 69-64-re legyőzte a Melbourne Boomers-t
Kezdetét veszi az egyik fél második győzelméig tartó döntő párharc a WNBL küzdelmei során. A Townsville Fire és a Melbourne Boomers küzd a trófeáért.
Január első hetében lezárultak a WNBL elődöntői. Eldőlt, hogy nem lesz címvédés. A fináléban a Melbourne Boomers és a Townsville Fire csap össze.
« 1 2 3 4 5 6 »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: