U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Ázsia

Folytatva videó ajánlóink sorát, ezúttal Dél-Koreába látogatunk.
Vasárnap lezárult Jakartában a 2018-as Ázsia Játékok. A női kosárlabda tornát Kína nyerte az egységes koreai csapat és Japán előtt.
Az Asan Woori Bank Wibee sorozatban hatodik alkalommal ért fel a csúcsra.
Japán nyerte a 2017-es női kosárlabda Ázsia-bajnokságot. Nézzük, hogy a helyszínen dolgozó szakemberek szerint kik voltak a torna legjobb játékosai.
Szombaton lezárult a 2017-es női kosárlabda Ázsia-bajnokság. A döntőben Japán 74-73-ra legyőzte Ausztráliát és ezzel megvédte címét.
Pénteken lejátszották a 2017-es Ázsia-bajnokság elődöntőit. A fináléban Ausztrália és Japán csap össze.
Ausztrália, Dél-Korea, Kína és Japán jutott a négy közé, ezen válogatottak kvalifikálták magukat a 2018-as Világbajnokságra.
Csütörtökön került sor a 2017-es Ázsia-bajnokság negyeddöntőire. Az alábbiakban a mérkőzések videós összefoglalói láthatóak.
Kedden délután lezárult a csoportkör és ezzel kialakult a negyeddöntők párosítása a 2017-es Ázsia-bajnokságon.
Hétfőn immár a második játéknapra került sor a 2017-es Ázsia-bajnokságon. Ezúttal sem született meglepetés.
Vasárnap megkezdődött az Ázsia-bajnokság az indiai Bengaluru-ban. Az első nap nem hozott meglepetést.
Vasárnap megkezdődik az indiai Bengaluru-ban a 2017-es női kosárlabda Ázsia-bajnokság. A nyolccsapatos A-divízióban már ott lesz Ausztrália is. A 2018-as Világbajnokságra négy hely talál gazdára.
Lezárult a kínai Wahun-ban rendezett női kosárlabda Ázsia-bajnokság. A kontinenstornán Japán megvédte címét és ezzel megszerezte a kvótát a 2016-os riói olimpiára. Az ezüstérmes Kína, a bronzérmes Dél-Korea lett, így ezen két válogatott vehet részt az olimpiai selejtezőn.
Augusztus 29. és szeptember 5. között a kínai Wuhanban kerül megrendezésre a 2015-ös Ázsia-bajnokság. A többi idei kontinenstornához hasonlóan a tét az olimpiai kvótaszerzés, illetve eldől, hogy kik vehetnek részt a jövő évben megrendezésre kerülő olimpiai selejtezőtornán.
Pont került az idei nemzetközi átigazolási időszak egyik legérdekesebb történetére. Maya Moore menedzsmentje és az angol átírással Shanxi Xing Rui Flame nevet viselő gárda bejelentette, hogy az amerikai válogatott sztárja marad Kínában.
Október 27. és november 3. között kerül sor az Ázsia bajnokságra
A Pánarab Játékokon aratott siker és az Ázsia-bajnokságon való részvétel a nemzetközi sajtó figyelmét is felkeltette
Japán Dél-Koreával, Kína Tajvannal mérkőzik a döntőbe jutásért
Japán ad otthont az olimpiai kvalifikációról is döntő kontinenstornának
Hét női kosárlabda válogatott méri össze erejét a novemberi Ázsiai Játékokon
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: