Európa-bajnokság 2019

U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

« 1 2 3 4 5 6 »
November 8-13. között rendezte meg hét ország bajnokának részvételével a VII. U16 Leány Bajnokok Tornáját a Soproni Darazsak Akadémia.
Kedden zárult Sopronban az U16-os Bajnokok Tornája. Egy kis visszatekintésként a szervezők fotógalériáját ajánljuk.
Lezárult Sopronban az U16-os Bajnokok Tornája. A rangos eseményre a Soproni Darazsak Akadémia hivatalos honlapja is visszatekintett.
Kedden zárult Sopronban az U16-os Bajnokok Tornája. Az alábbiakban a szervezők felvételein keresztül az eredményhirdetést idézzük fel.    
Lezárult Sopronban az U16-os Bajnokok Tornája. Az eredményhirdetés alkalmával a rangos európai erőpróba egyéni díjazottjait is megismerhettük.
Kedden lezárult Sopronban az U16-os Bajnokok Tornája. A trófeát az olasz korosztályos bajnok Basket Costa hódította el.
A harmadik helyért lejátszott összecsapáson a Csata DSE 71-52-re múlta felül a Szpartak Moszkvát. Gratulálunk!  
A Soproni Darazsak Akadémia együttese 48-42-re legyőzte a BBC Osnabrück alakulatát és ezzel megszerezte a 7. helyet. Gratulálunk!
Kedden lezárul Sopronban az U16-os Bajnokok Tornája. Az alábbiakban a játéknap élő eseménykövetéséhez ajánlunk linkeket.
Kedden lezárul az U16-os Bajnokok Tornája. A magyar csapatok közül a Csata DSE a 3. helyért, a Soproni Darazsak Akadémia a 7. helyért lép pályára.
Hétfőn a délutáni órákban került sor a Sopronban zajló U16-os Bajnokok Tornáján az elődöntőkre. A Csata alulmaradt a Rigával szemben.
A házigazda Soproni Darazsak Akadémia az 5-8. helyért zajló küzdelmek alkalmával a Celjével szemben 73-37 arányban maradt alul.
Hétfőn a keresztjátékkal folytatódnak a Sopronban zajló U16-os Bajnokok Tornájának küzdelmei. Az alábbiakban a játéknap élő eseménykövetéséhez ajánlunk linkeket.
Hétfőn a keresztjátékkal folytatódnak a Sopronban zajló U16-os Bajnokok Tornájának küzdelmei.
Lezárult a csoportkör és hétfőn már a keresztjátékkal folytatódik a Sopronban zajló U16-os Bajnokok Tornája. Kialakultak a párosítások.
A magyar csapatok közül a címvédő Csata DSE az elődöntőben folytatja, míg a házigazda Soproni Darazsak Akadémia az 5-8. helyért.
A Sopronban zajló U16-os Bajnokok Tornáján a csoportkör utolsó mérkőzésén a Soproni Darazsak Akadémia csapata 75-39 arányban alulmaradt a BS Riga gárdájával szemben. 
Veretlenül nyerte a csoportját a Csata DSE az U16-os Bajnokok Tornáján. A címvédő Csata DSE 69-63-ra legyőzte a Szpartak Moszkvát és ezzel hétfőn az elődöntőben folytatja.
Pénteken négy mérkőzéssel folytatódott Sopronban az U16-os Bajnokok Tornája. Következzen a játéknap teljes eredménylistája.
A Sopronban zajló U16-os Bajnokok Tornájának második játéknapján a házigazda Soproni Darazsak Akadémia együttese 85-54 arányban alulmaradt az olasz Basket Costa gárdájával szemben.
« 1 2 3 4 5 6 »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: