U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2017

U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2017

« 1 2 3 4 »
Egy küzdelmes mérkőzésen a Soproni Darazsak Akadémia együttese 59-45-re alulmaradt az U16-os Bajnokok Tornáján a Rigával szemben.
A Sopronban zajló U16-os Bajnokok Tornáján a csoportkör utolsó fordulójában a Csata DSE 61-48-ra legyőzte az orosz Nevskayát.
Vasárnap lezárul a csoportkör a Sopronban zajló U16-os Bajnokok Tornáján. Az alábbiakban a vasárnapi összecsapások élő statisztikáihoz találhatóak meg a linkek.
Szombaton négy mérkőzéssel folytatódott Sopronban az U16-os Bajnokok Tornája. Következzen a játéknap összefoglalója.
Az U16-os Bajnokok Tornájának szombati játéknapján a Snatt’s Femeni Sant Adria csapatától 103-26-os vereséget szenvedett a Soproni Darazsak Akadémia együttese.
A Sopronban zajló U16-os Bajnokok Tornájának szombati játéknapján a Csata DSE végig vezetve 84-51-re győzte le a Reyer Veneziát.
Szombaton immár a második játéknapra kerül sor Sopronban az U16-os Bajnokok Tornáján. A találkozók élő statisztikái érhetőek el az alábbiakban.
Pénteken kezdetét vette Sopronban az U16-os Bajnokok Tornája, most következzen a játéknap teljes összefoglalója.
Az U16-os Bajnokok Tornájának nyitó napján a Soproni Darazsak Akadémia együttese 51-42-re legyőzte a szlovén ZKK Cinkarna Celje csapatát.
Megkezdődött Sopronban az U16-os Bajnokok Tornája. A Csata DSE hosszabbítás után 58-54-re győzte le a cseh Basket Slovanka gárdáját.
Pénteken megkezdődik Sopronban az U16-os Bajnokok Tornája. Az alábbiakban a pénteki mérkőzések élő statisztikái érhetőek el.
Immár hatodik alkalommal kerül sor a rangos erőfelmérőre, ahol hét ország korosztályos bajnokcsapata és a házigazda Soproni Darazsak Akadémia együttese vesz részt.
Pénteken veszi kezdetét Sopronban az U16-os Bajnokok Tornája. A résztvevő nyolc gárda keretével ismerkedhetünk meg.
Immár hatodik alkalommal rendezi meg az U16-os Leány Bajnokok Tornáját a Soproni Darazsak Akadémia.
A Sopron TV sportmagazinjában ismét a női kosárlabdáé volt a főszerep. Az alábbi videóban előbb egy összefoglaló látható a Bajnokok Tornájáról, majd Fegyverneky Zsófiával egy hosszabb interjú.
Kedden este lezárult Sopronban az V. Bajnokok Tornája. A házigazda Soproni Darazsak Akadémia a Facebook oldalán közzétette a hangulatvideóját az eseményről, mely az alábbiakban meg is tekinthető.
Kedden este lezárult Sopronban az V. Bajnokok Tornája. Már korábban hírt adtunk arról, hogy a tornát a Csata DSE nyerte, míg a házigazda Soproni Darazsak Akadémia a 6. helyen zárt. Az alábbiakban a szervezők összefoglalója és a teljes eredménylista olvasható.
Kedden lezárult Sopronban az U16-os Bajnokok Tornája. A döntőben a Csata DSE 60-36-ra múlta felül a Reyer Venezia gárdáját, így 2013 után ismét magyar győztes avathattunk.
A Sopronban zajló U16-os Bajnokok Tornájának helyosztóján a Soproni Darazsak Akadémia nagy csatában 62-58-ra alulmaradt a Young Angels Kosice gárdájával szemben és így a 6. helyen zárt.
Korábban már hírt adtunk arról, hogy a Soproni Darazsak Akadémia az 5. helyért játszhat a Bajnokok Tornáján, míg a Csata DSE bejutott a fináléba. Az alábbiakban a hétfői játéknap teljes eredménylistája és rövid összefoglalója olvasható a szervezőktől.
« 1 2 3 4 »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: