U18-as Európa-bajnokság 2017, Sopron

U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2016

« 1 2 3 »
A Sopron TV sportmagazinjában ismét a női kosárlabdáé volt a főszerep. Az alábbi videóban előbb egy összefoglaló látható a Bajnokok Tornájáról, majd Fegyverneky Zsófiával egy hosszabb interjú.
Kedden este lezárult Sopronban az V. Bajnokok Tornája. A házigazda Soproni Darazsak Akadémia a Facebook oldalán közzétette a hangulatvideóját az eseményről, mely az alábbiakban meg is tekinthető.
Kedden este lezárult Sopronban az V. Bajnokok Tornája. Már korábban hírt adtunk arról, hogy a tornát a Csata DSE nyerte, míg a házigazda Soproni Darazsak Akadémia a 6. helyen zárt. Az alábbiakban a szervezők összefoglalója és a teljes eredménylista olvasható.
Kedden lezárult Sopronban az U16-os Bajnokok Tornája. A döntőben a Csata DSE 60-36-ra múlta felül a Reyer Venezia gárdáját, így 2013 után ismét magyar győztes avathattunk.
A Sopronban zajló U16-os Bajnokok Tornájának helyosztóján a Soproni Darazsak Akadémia nagy csatában 62-58-ra alulmaradt a Young Angels Kosice gárdájával szemben és így a 6. helyen zárt.
Korábban már hírt adtunk arról, hogy a Soproni Darazsak Akadémia az 5. helyért játszhat a Bajnokok Tornáján, míg a Csata DSE bejutott a fináléba. Az alábbiakban a hétfői játéknap teljes eredménylistája és rövid összefoglalója olvasható a szervezőktől.
Kialakult a döntő párosítása a Sopronban zajló U16-os Bajnokok Tornáján. A Csata DSE 81-55-re legyőzte a Brnót és így kedden délután 16 óra 30 perctől az Umana Reyer Venezia együttesével mérkőzhet a fináléban.
Hétfőn folytatódott Sopronban az U16-os Bajnokok Tornája. A játéknap első magyar érdekeltségű mérkőzésén a Soproni Darazsak Akadémia 64-61-re legyőzte a Gloria Moszkvát és így az 5. helyért játszhat kedden.
Szombaton lezárult a csoportkör a Sopronban zajló U16-os Bajnokok Tornáján. A Csata DSE újabb győzelméről és a Soproni Darazsak Akadémia vereségéről már beszámoltunk. Most következzen a játéknap teljes összefoglalója és eredménylistája a szervezőktől.
A Sopronban zajló U16-os Bajnokok Tornájának szombati játéknapján a második magyar érdekeltségű mérkőzésen az Umana Reyer Venezia 75-56-ra legyőzte a Soproni Darazsak Akadémia csapatát. A hazaiak így az 5-8. helyért játszhatnak a folytatásban.
Szombaton lezárult a csoportkör a Sopronban zajló U16-os Bajnokok Tornáján. A Csata DSE a ZKK Vodice gárdáját is legyőzte és ezzel veretlenül nyerte az A-csoportot.
Pénteken négy mérkőzéssel folytatódott az U16-os Bajnokok Tornája. A magyar rangadóról, melyen a Soproni Darazsak Akadémia és a Csata DSE mérte össze az erejét, már korábban beszámoltunk. Most a játéknap rövid összefoglalója és a teljes eredménylista olvasható a szervezőktől.
Pénteken újabb négy mérkőzéssel folytatódott a Bajnokok Tornája. A játéknap magyar érdekeltségű találkozóján a Csata DSE 66-48-ra legyőzte a Soproni Darazsak Akadémia csapatát.
Korábban már hírt adtunk az U16-os Bajnokok Tornájának magyar érdekeltségű mérkőzéseiről. A Csata DSE és a Soproni Darazsak Akadémia győzelméről. Most következetten a teljes eredménylista és a szervezők rövid összefoglalója.
Megkezdődött az U16-os Bajnokok Tornája Sopronban. Az első játéknap második magyar érdekeltségű mérkőzésén a Soproni Darazsak Akadémia csapata 75-56-ra győzte le a ZKK Vodice gárdáját.
Csütörtökön megkezdődött az V. Bajnokok Tornája Sopronban. A játéknap első magyar érdekeltségű mérkőzésén a Csata DSE 61-53-ra legyőzte az Umana Reyer Veneziát.
Csütörtökön veszi kezdetét Sopronban az U16-os Bajnokok Tornája. Immár ötödik alkalommal kerül sor a rangos rendezvényre. Az ötödik kiírás jó alkalmat kínál arra, hogy egy kicsit visszatekintsünk az elmúlt évekre, hiszen sok nagy tehetséget, a jövő meghatározó egyéniségeit láthatta korábban - és láthatja idén is - a soproni publikum.
Csütörtökön négy mérkőzéssel kezdetét veszi Sopronban az U16-os Bajnokok Tornája. A nyolc csapat két csoportban kezdi meg a küzdelmeket. Nézzük, hogy a résztvevő gárdák milyen keretekkel készültek a tornára.
Csütörtökön kezdetét veszi Sopronban az U16-os Bajnokok Tornája, melyre szerte Európából a korosztály meghatározó csapatai, játékosai érkeznek. Korábban már közöltük a programot, illetve egy videós interjút is, melyben az esemény hátterébe is bepillanthatunk. A házigazda Soproni Darazsak Akadémia közzétette a torna műsorfüzetét, mely az alábbiakban elolvasható. Megismerkedhetünk részletesebben is a résztvevőkkel.
Csütörtökön veszi kezdetét Sopronban az U16-os Bajnokok Tornája. Ebből az alkalomból a Sopron TV sportműsorának vendégei Czukorné Hollós Anna a Soproni Darazsak Akadémia szakmai vezetője és Czirják Szilvia a soproniak U16-os csapatának edzője voltak. A beszélgetés az alábbi videón a 12. percnél kezdődik.
« 1 2 3 »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: