Világbajnokság 2018

U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2017

« 1 2 3 4 5 »
Szerdán zárult Sopronban a 2017-es U16-os Bajnokok Tornája. Az alábbiakban a szervezők hivatalos visszatekintése olvasható.
A Csata DSE győzelmét hozta a rangos erőfelmérő. A szervezők elkészítették a videós visszatekintő összeállításokat, melyek az alábbiakba megtekinthetőek.
Szerdán zárult le Sopronban az U16-os Bajnokok Tornája, ahol a Csata DSE szerezte meg a győzelmet. Rövid visszatekintésünk a szervezők hivatalos fotóival.
Szerdán lezárult Sopronban az U16-os Bajnokok Tornája. Most következzen az összefoglalónk az utolsó játéknapról.
A Csata DSE győzelmével ért véget a 2017-es Bajnokok Tornája. Az eredményhirdetés során az egyéni díjazottakat is megismerhettük.
A Csata DSE a remek színvonalú fináléban 57-56-ra legyőzte az spanyol Snatt’s Femeni Sant Adria gárdáját.
A 2017-es Bajnokok Tornájának helyosztóján a Soproni Darazsak Akadémia együttese 109-33-ra alulmaradt az orosz Nevskaya gárdájával szemben.
Szerdán lezárul Sopronban a 2017-es U16-os Bajnokok Tornája. A fináléban a Csata DSE és a Snatt’s Femeni Sant Adria mérkőzik, míg az 5. helyért a Soproni Darazsak Akadémia és a Nevskaya csatázik.
Az U16-os Bajnokok Tornájának fináléjában a Csata DSE és a Snatt’s Femeni Sant Adria mérkőzik, míg az 5. helyért a Soproni Darazsak Akadémia és a Nevskaya csatázik.
Eldőlt, hogy a finálét a Csata DSE és a Snatt’s Femeni Sant Adria vívja. A másik magyar résztvevő a Soproni Darazsak Akadémia az 5. helyért játszhat.
Az U16-os Bajnokok Tornájának elődöntőjében a Csata DSE 71-39-re legyőzte a BS Rigát, a fináléban a spanyol Snatt’s Femeni Sant Adria lesz az ellenfele.
A Sopronban zajló U16-os Bajnokok Tornáján a Soproni Darazsak Akadémia együttese nagy csatában, szoros végjátékban 52-51-re legyőzte a Reyer Veneziát.
Kedden a keresztjátékkal folytatódik Sopronban a Bajnokok Tornája. A magyar csapatok közül a Csata DSE az elődöntőben, míg a Soproni Darazsak Akadémia az 5-8. helyért folytatja.
A magyar csapatok közül a Csata DSE az elődöntőben, míg a Soproni Darazsak Akadémia az 5-8. helyért folytatja. Kedden kezdődik a keresztjáték.
Vasárnap került sor Sopronban az U16-os Bajnokok Tornáján a csoportkör utolsó fordulójára. Összefoglaló a játéknapról.
Egy küzdelmes mérkőzésen a Soproni Darazsak Akadémia együttese 59-45-re alulmaradt az U16-os Bajnokok Tornáján a Rigával szemben.
A Sopronban zajló U16-os Bajnokok Tornáján a csoportkör utolsó fordulójában a Csata DSE 61-48-ra legyőzte az orosz Nevskayát.
Vasárnap lezárul a csoportkör a Sopronban zajló U16-os Bajnokok Tornáján. Az alábbiakban a vasárnapi összecsapások élő statisztikáihoz találhatóak meg a linkek.
Szombaton négy mérkőzéssel folytatódott Sopronban az U16-os Bajnokok Tornája. Következzen a játéknap összefoglalója.
Az U16-os Bajnokok Tornájának szombati játéknapján a Snatt’s Femeni Sant Adria csapatától 103-26-os vereséget szenvedett a Soproni Darazsak Akadémia együttese.
« 1 2 3 4 5 »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: