U18-as Európa-bajnokság 2017, Sopron

Basketgirls Superchallenge

« 1 2 »
Vasárnap három mérkőzéssel lezárult Sopronban a Basketgirls Superchallenge harmadik fordulója. Mindkét magyar együttes 3 győzelemmel és 1 vereséggel zárta a soproni tornát.
Vasárnap az utolsó játéknapjához érkezik a Basketgirls Superchallenge harmadik fordulója Sopronban. Az alábbiakban linkek találhatóak az élőképes közvetítésekhez.
Szombaton négy mérkőzéssel folytatódott a Basketgirls Superchallenge harmadik fordulója Sopronban.
Szombaton a Basketgirls Superchallenge soproni fordulójának második játéknapja következik. Az alábbiakban linkek találhatóak az élőképes közvetítéshez.
Pénteken három mérkőzéssel Sopronban elrajtolt a Basketgirls Superchallenge harmadik fordulója. A játéknapon mindkét magyar csapat győzelmet ünnepelhetett.
Pénteken megkezdődik Sopronban a Basketgirls Superchallenge harmadik fordulója. Az alábbiakban a játéknap találkozóinak élőképes közvetítése látható.
Péntektől vasárnapig rendezik Sopronban a Basketgirls Superchallenge idei utolsó fordulóját. Öt csapat méri össze az erejét.
Hétfőn lezárult Basketgirls Superchallenge második fordulója. A Pasaréten rendezett tornát a Budapest válogatott nyerte. Kialakult a soproni döntő mezőnye.
Hétfőn délután lezárult Pasaréten a BasketGirls Superchallenge második fordulója. A fináléban a Budapest válogatott 66-47-re legyőzte a Zágráb válogatottat. Az első félidőben alakult ki nagy különbség a csapatok között.
Hétfőn rendezik Pasaréten a Basketgirls Superchallenge második fordulójának helyosztóit. Az alábbiakban hasznos linkek találhatóak a játéknap mérkőzéseihez.
Vasárnap a Vasas pasaréti Sportcentrumában újabb hat mérkőzéssel folytatódott a Basketgirls Superchallenge második fordulója.
Vasárnap újabb hat mérkőzéssel folytatódott a Basketgirls Superchallenge második fordulója. Kialakult a helyosztók párosítása. Nézzük az eredményeket és a statisztikákat.
Vasárnap újabb hat mérkőzést rendeznek a Basketgirls Superchallenge második fordulójában. Hasznos linkek találhatóak az alábbiakban.
Szombaton a Vasas pasaréti Sportcentrumában megkezdődött a Basketgirls Superchallenge második fordulója. Nézzük a játéknap eredményeit és statisztikáit.
Szombaton a Vasas pasaréti Sportcentrumában megkezdődött a Basketgirls Superchallenge második fordulója.
Szombaton megkezdődik Pasaréten a Basketgirls Superchallenge második fordulója. Az alábbiakban a napi program olvasható, illetve linkek találhatóak az élő statisztikához és az élőképes közvetítéshez.
A sikeres székesfehérvári nyitány után január 21. és 23. között Pasaréten folytatódik a második fordulóval a BasketGirls sorozat.
Vasárnap lezárult Székesfehérváron a Basketgirls Superchallenge első fordulója. A tornát a horvát U15-ös válogatott nyerte. A magyar csapatok közül a Budapest válogatott a második, a Soproni Darazsak Akadémia a negyedik, míg a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia a nyolcadik lett.
Vasárnap lezárul a Basketgirls Superchallenge székesfehérvári fordulója. Az utolsó játéknapról a 3. helyért lejátszott találkozóról, illetve fináléról látható élőképes közvetítés az alábbiakban.
Szombaton újabb hat mérkőzéssel folytatódott a Basketgirls Superchallenge székesfehérvári fordulója. Kialakult a helyosztók párosítása.
« 1 2 »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: