U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2017

Csehország

« 1 2 3 4 5 6 »
Csehországban a 12. forduló küzdelmeire került sor. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.
A 11. forduló mérkőzéseit rendezték Csehországban. A rangadón az USK Praha kiütötte a Nymburk-ot. Teljes eredménylista és a bajnoki tabella.
Csehországban a hétvégén a 10. forduló küzdelmeire került sor. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.
Az elmúlt évad fináléjának párosítása ismétlődött meg, amikor a Hradec Králové az USK Prahát látta vendégül. A prágaiak 81-63-as győzelmet arattak.
Csehországban a 8. fordulóval folytatódtak a bajnoki élvonal küzdelmei. A Hradec Kralove elszenvedte második vereségét. Teljes eredménylista.
Csehországban a hetedik forduló küzdelmeire került sor. Teljes eredménylista.
A hétvégén a 6. forduló küzdelmeire került sor Csehországban. Teljes eredménylista.
Október 11-én megkezdődik a női kosárlabda Euroliga 2017/2018-as alapszakasza. Felvezető sorozatunk hetedik részében az USK Praha együttesével ismerkedhetünk meg.
Az ötödik forduló küzdelmeit rendezték Csehországban. Teljes eredménylista.
Az Aluinvent DVTK hivatalos honlapja adta hírül, hogy ©tefan Svitek meghívására november 4-től Prágában készül a cseh válogatottban a klub játékosa.
A hétvégén a harmadik forduló küzdelmeire került sor Csehországban. Nézzük a teljes eredménylistát.
Megkezdődtek a bajnoki küzdelmek Csehországban. Nézzük az első forduló teljes eredménylistáját.
Annak ellenére az USK Praha dominanciája várható Csehországban, hogy Natalia Hejkova együttese jelentősen átalakult. Az üldözőboly viszont szoros meccseket vívhat. Beharangozó az új évadhoz.
A klubszinten az Aluinvent DVTK-t irányító Stefan Svitek cseh szövetségi kapitányként is dolgozik a jövőben. A hivatalos bejelentésre hétfőn került sor.
Pénteken és szombaton az Európa-bajnokság házigazdája és egyben csoportriválisunk Csehország Szlovákiát látta vendégül felkészülési mérkőzéseken. A szlovák csapat pénteken magabiztos győzelmet aratott.
A Cseh Kosárlabda Szövetség honlapján egy közleményben bemutatták a hazai rendezésű Európa-bajnokságra készülő felnőtt női válogatottuk bő keretét. 
Lezárult a cseh élvonal fináléja. Az USK Praha harmadik alkalommal is nagy különbséggel győzte le a Hradec Králové együttesét és ezzel megszerezte a bajnoki címet.
Az USK Praha 73-51-re legyőzte a Hradec Králové gárdáját a cseh bajnoki döntő második meccsén és így 2-0-ra vezet az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcban.
Csütörtökön megkezdődött a cseh élvonal fináléja, ahol az Euroliga negyedik helyezettje az USK Praha és a Hradec Králové küzd az aranyéremért. Az első meccsen idegenben is magabiztos prágai siker született.
Az egykori Euroliga-győztes nagy klub jogutódja a BK Handicap Brno hosszú idő után szerzett ismét trófeát.
« 1 2 3 4 5 6 »


Partnereink: