Világbajnokság 2018

Csehország

« 1 2 3 4 5 6 7 »
Az USK Praha légiósokkal kiegészülve folytatja a felkészülést. Megérkezett a cseh fővárosba az elmúlt évadban Szekszárdon szereplő szlovén irányító.
Az USK Praha a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a következő évadra Teja Oblakot.   
Egy újabb Euroliga csapatnál kezd formálódni a keret a következő évadra. Alyssa Thomas után Valeriane Ayayi igazolását jelentette be az USK Praha.
Az USK Praha a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtették Alyssa Thomas-t. A 26 éves, 188 cm magas játékos a Connecticut Sun húzóemberének számít.
A magyar válogatott május végén Csehország ellen lép pályára felkészülési mérkőzéseken. Érdemes megnézni, hogy vendéglátónk miként tervezi a programját.  
Az USK Praha a papírformának megfelelően 80-50-re legyőzte a KP Brno csapatát és ezzel 3-0-val lezárta a párharcot.
Vasárnap Csehországban is a második mérkőzésre került sor az egyik fél harmadik sikeréig tartó bajnoki döntő párharcban.
Szerdán megkezdődött az egyik fél harmadik sikeréig tartó bajnoki döntő párharc Csehországban. Az USK Praha 79-61-re legyőzte a KP Brno gárdáját.
Csehországban szerdán megkezdődik az egyik fél harmadik győzelméig tartó bajnoki döntő párharc, mely során az USK Praha és a KP Brno mérkőzik.
Szombaton délután rendezték a még nyitott elődöntő párharc negyedik meccsét Csehországban. A KP Brno hazai pályán 73-64-re legyőzte a Nymburk együttesét.
Csehországban az egyik fél harmadik győzelméig tartó bajnoki elődöntő párharcok harmadik meccseit rendezték. 
Pénteken és szombaton Csehországban az egyik fél harmadik győzelméig tartó elődöntő párharcok második mérkőzéseit bonyolították le.
Kezdetét vették Csehországban az egyik fél harmadik győzelméig tartó elődöntő párharcok. Az USK Praha és a KP Brno került előnybe.
Szerdán kezdődnek Csehországban az egyik fél harmadik győzelméig tartó elődöntő párharcok. Nézzük, hogy mi várható.
A sorsdöntő ötödik meccsen a Hradec Kralove legyőzte a Slavia Praha gárdáját. Ezzel bejutott az elődöntőbe, ahol az USK Prahával mérkőzik.
Csehországban csütörtökön este rendezték a még nyitott negyeddöntő párharcok negyedik mérkőzéseit. A KP Brno megszerezte a harmadik sikerét, míg a Hradec Kralove kivívta az ötödik meccs jogát.
Hétfőn és kedden a harmadik mérkőzéseket rendezték a cseh elődöntők alkalmával. Az USK Praha és a Nymburk kivívta az elődöntőbe kerülést, a másik két párharc csütörtökön folytatódik.
Péntektől vasárnapig került sor Csehországban a negyeddöntő párharcok második meccseire. A hét elején két párharc le is zárulhat.
Csehországban szerdán este megkezdődtek az egyik fél harmadik győzelméig tartó negyeddöntő párharcok. Születtek érdekes eredmények.  
Szombaton lezárult az alapszakasz a cseh élvonalban. Az USK Praha idén is veretlenül végzett az élen.
« 1 2 3 4 5 6 7 »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: