Európa-bajnokság 2019

Csehország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »
Stefan Svitek megnevezte a cseh válogatott 12 fős utazó keretét a 2019-es kontinenstornára. Az előttünk álló Európa-bajnokságon nem segíti honosított játékos a csehek munkáját.
A prágai torna második pénteki mérkőzésén Lettország 69-63-ra legyőzte a házigazda Csehországot.
Szerdán és csütörtökön összemérte az erejét Prágában az Európa-bajnokságra készülő cseh válogatott és Portugália. Stefan Svitek együttese mindkét találkozót megnyerte.
Az USK Praha a hivatalos honlapján adta hírül, hogy szerződtette a spanyol válogatott klasszisát Cristina Ouvinát.
Hétfőn Stefan Svitek kihirdette a cseh válogatott 17 fős bő keretét, mely jövő héten megkezdi a felkészülést a 2019-es szerb-lett közös rendezésű Európa-bajnokságra.
Az erőviszonyoknak megfelelően szerdán lezárult a bajnoki döntő Csehországban. Az USK Praha harmadik győzelmét is megszerezte a Zabiny Brno ellen.
Natalia Hejkova együttese 93-70-es sikert aratott a Zabiny Brno otthonában.  
Az USK Praha került előnybe az egyik fél harmadik sikeréig tartó bajnoki döntő párharcban Csehországban. Az első meccsen 108-51-re kiütötték a Zabiny Brnót.
Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharc toronymagas esélyese az Euroliga-bronzérmes USK Praha.
Szombaton lezárult a cseh élvonalban a KP Brno és Zabiny Brno városi elődöntő párharca. A sorsdöntő ötödik meccset a Zabiny Brno nyerte riválisa otthonában és így készülhet az USK Praha elleni fináléra.
Még mindig nem tudni, hogy melyik brnói gárda lesz az USK Praha ellenfele a cseh bajnoki döntőben. A KP Brno 0-2-s hátrányból felállva csütörtökön 2-2-re egyenlített a párharcban a BK Zabiny Brno ellen.
Kedden a cseh élvonalban az elődöntők harmadik mérkőzéseit rendezték. USK Praha a papírformának megfelelően lezárta a párharcot, míg a KP Brno szépített.
Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcokban a soproni Euroliga Final4 küzdelmeire készülő USK Praha és a Zabiny Brno növelte előnyét.
Szerdán este megkezdődtek a cseh élvonal elődöntő párharcai. Az egyik fél harmadik sikeréig tartó csatározások alkalmával az USK Praha és a Zabiny Brno került előnybe.
Szerdán megkezdődnek az egyik fél harmadik sikeréig tartó elődöntők Csehországban. USK Praha - Hradec Králové és KP Brno - Zabiny Brno párharcok jönnek.
Szerdán este lezárultak a cseh bajnoki negyeddöntő párharcok. A címvédő USK Praha, a KP Brno és a Hradec Kralove is csatlakozott a Zabiny Brno mellé az elődöntő mezőnyét tekintve.
A hétvégén a három még nyitott cseh negyeddöntő párharcban is lejátszották a második meccseket.
Megkezdődtek a bajnoki negyeddöntő párharcok Csehországban. Egy párharc lezárult, három még most rajtolt.
Vasárnap este rendezték Nymburkban a Cseh Kupa fináléját. A Hradec Kralove nagy csatában legyőzte a KP Brnót és ezzel elhódította a trófeát.
Szombaton rendezték Nymburkban a Cseh Kupa Final Four alkalmával az elődöntőket. Eldőlt, hogy a vasárnapi fináléban a KP Brno és a Hradec Kralove mérkőzik.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: