U18-as Európa-bajnokság 2017, Sopron

Csehország

« 1 2 3 4 5 »
A hétvégén a 6. forduló küzdelmeire került sor Csehországban. Teljes eredménylista.
Október 11-én megkezdődik a női kosárlabda Euroliga 2017/2018-as alapszakasza. Felvezető sorozatunk hetedik részében az USK Praha együttesével ismerkedhetünk meg.
Az ötödik forduló küzdelmeit rendezték Csehországban. Teljes eredménylista.
Az Aluinvent DVTK hivatalos honlapja adta hírül, hogy ©tefan Svitek meghívására november 4-től Prágában készül a cseh válogatottban a klub játékosa.
A hétvégén a harmadik forduló küzdelmeire került sor Csehországban. Nézzük a teljes eredménylistát.
Megkezdődtek a bajnoki küzdelmek Csehországban. Nézzük az első forduló teljes eredménylistáját.
Annak ellenére az USK Praha dominanciája várható Csehországban, hogy Natalia Hejkova együttese jelentősen átalakult. Az üldözőboly viszont szoros meccseket vívhat. Beharangozó az új évadhoz.
A klubszinten az Aluinvent DVTK-t irányító Stefan Svitek cseh szövetségi kapitányként is dolgozik a jövőben. A hivatalos bejelentésre hétfőn került sor.
Pénteken és szombaton az Európa-bajnokság házigazdája és egyben csoportriválisunk Csehország Szlovákiát látta vendégül felkészülési mérkőzéseken. A szlovák csapat pénteken magabiztos győzelmet aratott.
A Cseh Kosárlabda Szövetség honlapján egy közleményben bemutatták a hazai rendezésű Európa-bajnokságra készülő felnőtt női válogatottuk bő keretét. 
Lezárult a cseh élvonal fináléja. Az USK Praha harmadik alkalommal is nagy különbséggel győzte le a Hradec Králové együttesét és ezzel megszerezte a bajnoki címet.
Az USK Praha 73-51-re legyőzte a Hradec Králové gárdáját a cseh bajnoki döntő második meccsén és így 2-0-ra vezet az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcban.
Csütörtökön megkezdődött a cseh élvonal fináléja, ahol az Euroliga negyedik helyezettje az USK Praha és a Hradec Králové küzd az aranyéremért. Az első meccsen idegenben is magabiztos prágai siker született.
Az egykori Euroliga-győztes nagy klub jogutódja a BK Handicap Brno hosszú idő után szerzett ismét trófeát.
Vasárnap és hétfőn Brno ad otthont a Cseh Kupa négyes döntőjének. A házigazda város két csapatot is delegál a Final Four-ba.
Sajtótájékoztatót jelentette be a cseh szövetség, hogy az Európa-bajnokságon Kia Vaughn személyében lesz honosított játékosuk a pályán.
A jegyzettebb európai ligák közül elsőként a cseh élvonalban kezdődnek meg a küzdelmek. Szerdán este már az első fordulóból rendeznek mérkőzést a jövő évi Európa-bajnokság házigazdájánál. Természetesen a toronymagas favorit az USK Praha, de immár három brnói csapatra, a Nymburk és a Trutnov együttesére is érdemes lesz figyelni.lni.
Hétfőn kihirdette keretét az egykoron Euroligát is nyerő brnói csapat. A klubhoz új névadó támogató érkezik és csak cseh játékosokkal vágnak neki a következő szezonnak.
Hétfőn sajtótájékoztatót tartott az USK Praha együttese. A cseh bajnoknál alig lesznek változások a keretben nyáron, minden kulcsjátékosukat megtartották. Emellett a prágaiak indítanak „B” csapatot és nagyobb szerepet szánnak a fiataloknak – így lehet röviden összefoglalni a terveket.
Szerdán este lezárult a cseh bajnoki döntő párharc. Az USK Praha harmadszor is nagy különbséggel verte a Nymburk együttesét és ezzel sorozatban hatodszor lett bajnok.
« 1 2 3 4 5 »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: