Európa-bajnokság 2019

Európa Bajnokság 2015

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »
Az ünnepi időszak mindig lehetőséget teremt arra, hogy egy-két olyan tartalmat is megosszunk, melyre az év többi időszakában nem kerülne sor. Az alábbiakban bélyegekkel foglalkozunk.
A FIBA TV munkatársai megkezdték a magyar-román közös rendezésű Európa-bajnokság összefoglalóit feltölteni a Youtube csatornájukra. Az alábbiakban ezekből szemezgetünk.
Hétfőn este több ezer szurkoló várta az Európa-bajnok szerb válogatott játékosait Belgrádban a Városháza előtti téren
A szerb válogatott játékosai az Európa-bajnokság megnyerését követő ünneplső során örömtánccal köszöntötték a szurkolóikat. Az alábbiakban ennek a felvétele látható.
Egy emlékezetes mérkőzésen Szerbia 76-68-ra legyőzte Franciaországot a 2015-ös Európa-bajnokság döntőjében. Az eredményhirdetést követő ünneplés képeiből válogatottunk.
A 2015-ös Európa-bajnokság budapesti fináléját követő sajtótájékoztatón a szerbek remek hangulatban értékeltek, de francia részről Celine Dumerc és Valérie Garnier szövetségi kapitány sem volt csalódott
Az Európa-bajnokság döntőjének eredményhirdetése során kiosztották a torna egyéni díjait
Szerbia 76-68-ra legyőzte Franciaországot az Európa-bajnokság döntőjében. Az 5200 néző előtt lejátszott fináléban a szerbek a harmadik negyed hajrájától kezdve uralták a találkozót.
A spanyol válogatott 74-58-ra legyőzte Fehéroroszországot és ezzel megszerezte a bronzérmet a 2015-ös Európa-bajnokságon
Törökország egy kiváló mérkőzésen hosszabbítás után 68-66-ra legyőzte Oroszországot
A 2015-ös Európa-bajnokság utolsó előtti napján került sor a Syma-csarnokban a FIBA Europe Legends Game elnevezésű programra, mely során a „kék” és a „fehér” csapatban összesen 36 korábbi európai klasszis játszott kétszer 15 perces bemutató mérkőzést
Szombaton délután került sor a Syma-csarnokban a 7. helyért rendezett találkozóra, melyen Montenegró 89-77-re legyőzte Litvániát.
Franciaország a harmadik negyedtől kezdve végig vezetve 63-58-ra verte Spanyolországot
A szerb válogatott nagy csatában 74-72-re verte Fehéroroszországot és ezzel bejutott a vasárnapi fináléba
Nagy csatában végül Spanyolország és Franciaország vívta ki az elődöntős szereplés lehetőségét csütörtökön. Nézzük, hogy a főszereplők miként látták a találkozókat.
Franciaország 77-74-re legyőzte Oroszországot és ezzel készülhet a Spanyolország elleni elődöntőre a magyar-román közös rendezésű Európa-bajnokságon. A francia csapat az utolsó 5 percben 10 pontos előnyt adott le, de végül szoros végjátékban megnyerte a találkozót.
Újabb felejthetetlen meccsel gazdagodott a 2015-ös Európa-bajnokság. Montenegró Jelena Dubljevic nélkül is megszorongatta Spanyolországot. A címvédő végül Alba Torrens zseniális teljesítményének köszönhetően aratott 75-74-es győzelmet.
Törökország 66-57-re legyőzte Litvániát a magyar-román közös rendezésű Európa-bajnokság első 5-8. helyért zajló mérkőzésén. Ez azt jelenti, hogy a török együttes életben tartotta esélyeit az olimpiai selejtezőt érő 5. hely megszerzésére.
A PINKK Pécsi 424 csapatával bajnoki címet nyerő spanyol szakember váltja Zeljko Djokicot a PEAC kispadján
Csütörtök estére eldől, hogy mely két gárda csatlakozik Szerbia és Fehéroroszország mellé a legjobb négy között a magyar-román közös rendezésű Európa-bajnokságon. Jön a negyeddöntők második napja.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: