U18-as Európa-bajnokság 2017, Sopron

Egyetemi kosárlabda

« 1 2 3 4 »
Szerdán megérkezett Tajvanra az Universiade helyszínére a magyar válogatott. Horváth József és Sterbenz Tamás együttese csütörtökön már felkészülési mérkőzésen lépett pályára.
Kedden este a schwechati repülőtérről útra kelt a tajvani Universiade helyszínére a magyar válogatott.
Szombaton lezárult az Universiade válogatott felkészülésének debreceni szakasza. Ezt követően a szakmai stáb megnevezte a 12 fős utazó keretet.
Csütörtökön este felkészülési mérkőzést játszott Debrecenben az Universiade válogatott.
Debrecenben készül az Universiade válogatott. A magyar csapat számára a szerdai nap aktív pihenéssel telt.
A székesfehérvári első hét után Debrecenben folytatja a munkát a magyar Universiade válogatott.
Ünnepélyes keretek között esküt tett csütörtökön a 29. nyári Universiadén szereplő magyar küldöttség.
Az MKOSZ székesfehérvári edzőközpontjában megkezdte a felkészülést az Universiadéra a magyar válogatott. 
Hétfőn az MKOSZ székesfehérvári edzőközpontjában megkezdte a felkészülést az augusztus 19. és 30. között Tajvanon megrendezésre kerülő Universiadéra a magyar válogatott.
Múlt héten zajlott a horvátországi Splitben az Egyetemi 3x3-as kosárlabda Európa-bajnokság. Intézményi csapatok tornája volt ez, ahol Magyarországot a női mezőnyben a TF és a PTE gárdája képviselte.
Vasárnap lezárult Miskolcon az Egyetemi Európa-bajnokság. A TFSE hosszabbítás után 42-40-re legyőzte a pozsonyi Comenius Egyetem csapatát és ezzel megszerezte a bronzérmet.
Szombaton rendezték a Miskolcon zajló Egyetemi Európa-bajnokságon az elődöntőket. A TFSE 73-45 arányban alulmaradt a Strasbourgi Egyetem csapatával szemben, így vasárnap a Generali Arénában 13 óra 45 perctől a bronzéremért játszhat.
A TFSE együttese végig vezetve 63-32-re legyőzte az eszéki Josip Juraj Strossmayer Egyetem csapatát a miskolci Egyetemi Európa-bajnokság negyeddöntőjében
Lezárult a Miskolcon zajló Egyetemi Európa-bajnokságon a csoportkör. Szerdán eldőlt, hogy az ellenfél a folytatásban az eszéki Josip Juraj Strossmayer Egyetem csapata lesz.
Magabiztos győzelemmel zárta a csoportkört a TFSE a miskolci Egyetemi Európa-bajnokságon. Boros Zoltán együttese 70-22-re verte az Észt Élettudományi Egyetem gárdáját.
Hétfőn megkezdődött Miskolcon az Egyetemi Kosárlabda Európa-bajnokság. A TFSE az első mérkőzésén a pozsonyi Comenius Egyetem csapatát 73-30-ra győzte le.
Hétfőn kezdetét veszi Miskolcon az Európai Egyetemi Sportszövetség (EUSA) égisze alatt rendezett Egyetemi Kosárlabda Európa-bajnokság, ahol a 12 csapatos női mezőnyben a TFSE együttese képviseli hazánkat.
Pénteken került sor Miskolcon az Egyetemi Kosárlabda Európa-bajnokság felvezető sajtótájékoztatójára. Az MTI összefoglalója az eseményről.
Július 16-án 18 órától a hivatalos megnyitóval elrajtol a 2017-es Egyetemi Kosárlabda Európa-bajnokság, melyet Miskolcon rendeznek.
Korábban már közöltünk részletes összeállítást az Universiade válogatott felkészülésének kezdetéről. A csapat a bő keretével június 12. és 17. között Sopronban edzőtáborozott.
« 1 2 3 4 »


Partnereink: