U18-as Európa-bajnokság 2017, Sopron

Egyetemi kosárlabda

« 1 2 3 4 5 »
Megkezdődött a női Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság a 2017/2018-as évadban. Fölényes győzelemmel kezdett a Közgáz, alaposan megszenvedett a jelentősen átalakuló Debrecen Miskolcon.
A héten elrajtolnak a hazai egyetemi küzdelmek a 2017/2018-as szezonban.
Vasárnap lezárult a kínai Hsziamenben rendezett a 3x3-as Egyetemi Világliga. A TF gárdája az előkelő negyedik helyen zárt.
Pénteken két mérkőzést vívott a TF gárdája a Kínában zajló 3x3-as Egyetemi Világligán. A magyar lányok mindkét találkozójukat megnyerték, így a csoportban az élen végeztek.
Csütörtökön kezdetét vette Kínában a 3x3-as Egyetemi Világliga. A nyitó napon a TF együttese egy mérkőzést játszott, melyen 14-12-re győzte le a Takushoku University csapatát.
Csütörtöktől vasárnapig a kínai Hsziamen ad otthont a 3x3-as Egyetemi Világligának, melyen a TF együttese képviseli hazánkat.
A Soproni Darazsak Akadémia honlapja készített egy videós visszatekintést a tajvani Universiadéra. Horváth József vezetőedző foglalta össze tapasztalatait.
Idén a televíziós világadásba csapatunk egyik mérkőzése sem került be, de a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség videósai forgattak a helyszínen.
Hétfőn ért véget a 2017-es Universiade női kosárlabda tornája. Az alábbiakban a statisztikai lapok segítségével tekintünk vissza a magyar válogatott szereplésére.
Válogatottunk három győzelemmel és három vereséggel zárta a tornát. Gratulálunk az egész héten mutatott teljesítményhez!
Hétfőn lezárul az Universiade női kosárlabda tornája. A magyar válogatott a 9. helyért csatázik Portugáliával.
A magyar válogatott 68-54-re legyőzte Argentínát az Universiadén és ezzel a 9. helyért játszhat hétfőn. A helyosztó találkozón Portugália lesz az ellenfél.
Szombaton 9 órától Argentína ellen lép pályára a magyar válogatott az Universiadén. A tét, hogy melyik gárda játszhat a 9. helyért.
A magyar válogatott 78-62-re legyőzte Dél-Koreát és ezzel a 9-12. helyért játszhat az Universiadén. Válogatottunk az első negyedben kialakította a 16 pontos különbséget.
A magyar válogatott pénteken folytatja szereplését az Universiade női kosárlabda tornáján. A csütörtöki nap így a kikapcsolódásról szólt.
Pénteken megkezdi a magyar válogatott az Universiadén a 9-16. helyért zajló küzdelmeket. Dél-Korea lesz az első ellenfél.
A magyar válogatott 76-64-es vereséget szenvedett a házigazda Tajvantól az Universiade női kosárlabda tornáján. Válogatottunk a hétvégén a 9-16. helyért játszhat.
Győzelemmel folytatta szereplését a magyar válogatott az Universiade női kosárlabda tornáján. A magyar csapat végig vezetve 63-41-re legyőzte Chilét.
Hétfőn megkezdődött az Universiade női kosárlabda tornája. Az első mérkőzésén a magyar válogatott 85-57-es vereséget szenvedett Svédországtól.
Hétfőn megkezdődik a 2017-es Universiadén a női kosárlabda torna. A magyar válogatott az A-csoportban Svédország, Chile és Tajvan csapatával mérkőzik.
« 1 2 3 4 5 »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: