Világbajnokság 2018

Egyetemi kosárlabda

« 1 2 3 4 5 6 7 8 »
A hétvégén zárult Coimbrában az Európai Egyetemi Játékok, ahol a női kosárlabda tornán a TFSE a 9. helyet szerezte meg.   
Szombaton lezárult az Európai Egyetemi Játékok női kosárlabda tornája. A TFSE remek játékkal 91-47-re verte a Marburgi Egyetem csapatát és ezzel megszerezte az értékes 9. helyet.
Pénteken a TFSE 72-48-ra legyőzte a Vilniusi Egyetem csapatát. Ezzel dőlt, hogy a magyar lányok a szombati záró napon a 9. helyért mérkőzhetnek a Marburgi Egyetem gárdájával.  
Péntektől a 9-12. helyért küzd a TFSE az Európai Egyetemi Játékok női kosárlabda tornáján. Az első ellenfél a Vilniusi Egyetem csapata lesz.
Az Európai Egyetemi Játékok női kosárlabda tornáján szerdán nem rendeznek mérkőzéseket. A nap történéseiről a helyszínről Botár László küldött összefoglalót lapunknak.
A TFSE 72-56-ra legyőzte a Portói Egyetem csapatát az Európai Egyetemi Játékok női kosárlabda tornájának utolsó csoportmeccsén. A 9-16. helyért az első ellenfél a Marburgi Egyetem csapata lesz.    
A TFSE 72-56-ra verte a Portói Egyetem csapatát és ezzel a D-csoport 3. helyén zárt. Folytatás csütörtöktől a 9-16. helyért.
A Coimbrában zajló Európai Egyetemi Játékok női kosárlabda tornájának második játéknapján a TFSE 60-38 arányban alulmaradt a Bécsi Egyetem csapatával szemben.  
Az Európai Egyetemi Játékok első mérkőzésén a TFSE nagy csatában 77-73-as vereséget szenvedett az élvonalbeli játékosokat felvonultató Pitesti Egyetem csapatától.
Vasárnap kezdetét veszi Coimbrában a 2018-as Európai Egyetemi Játékokon a női kosárlabda torna, ahol a TFSE csapatának szurkolhatunk.
Szerdán este rendezték a Coimbrában zajló Európai Egyetemi Játékok 3x3-as női kosárlabda tornáján a helyosztókat.
A magyar lányok kedden későn este lejátszották a négy közé jutásért kiírt mérkőzést és ezen 21-11-re alulmaradtak a Pitesti Egyetem csapatával szemben.
Kedden kora este lezárultak a coimbrai Európai Egyetemi Játékok 3x3-as női kosárlabda tornáján a csoportküzdelmek.
A TFSE és a győri Széchenyi István Egyetem csapata is két-két mérkőzést vívott.
Július 15. és 28. Coimbra ad otthont a legnagyobb európai egyetemi multisport eseménynek. Női kosárlabdában hagyományos nagypályás és 3x3-as tornát is rendeznek.
A győriek Barthalos István vezetőedző irányítása mellett Nagy Rebeka, Perl Zsófia, Török Barbara, Gyöngyösi Eszter és Erős Csilla összeállításban vesznek részt az eseményen.  
Az összetartás során a középpontban már a jövő évi nápolyi Universiade szerepelt.
Július 15. és 28. között a portugáliai Coimbrában kerül megrendezésre az Európai Egyetemi Játékok.
Szombaton került sor a Decathlon B33 Egyetemi Bajnokság országos döntőjére. A TFSE csapata megvédte címét.
Szombaton rendezik a Decathlon B33 Tour második 2018-as állomását. A torna keretében kerül sor a B33 Kosárlabda MEFOB döntőjére.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: