Nemzeti Leány Kadett Bajnokság "A" döntő 2018

Egyetemi kosárlabda

« 1 2 3 4 5 6 7 »
Kedden lezárult a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda bajnokság négyes döntője. Nézzük, hogy kik lettek a torna egyéni díjazottjai.  
A négyes döntő záró napján, a veretlen csapatok csatáján a TFSE 53-38-ra múlta felül a Közgázt és ezzel megszerezte sorozatban negyedik bajnoki címét.
A TFSE az egyetemi bajnok 2018-ban női kosárlabdában. A négyes döntő záró napján, a veretlen csapatok csatáján a TFSE 53-38-ra múlta felül a Közgáz együttesét és ezzel megszerezte sorozatban negyedik bajnoki címét. Gratulálunk!
A bronzcsatán a Szeged 37-35-re múlta felül a Debrecent a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokságban.
A Szeged lett a bronzérmes 2018-ban az Egyetemi Bajnokságban. A szegediek a négyes döntő harmadik napján nagy csatában 37-35-re legyőzték a Debrecent.
Két játéknap lezajlott a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság 2018-as négyes döntője alkalmával.
A második napon a címvédő TFSE 70-47-re legyőzte a Szegedet. Ez azt jelenti, hogy az aranyérem sorsa a Közgáz - TFSE meccsen dől el kedden.
Lezárult az Egyetemi Bajnokság négyes döntőjének második játéknapja. Az esti mérkőzésen a TFSE 70-47-re legyőzte a Szegedet. Ezzel eldőlt, hogy kedden 16 órától a két veretlen csapat, a TFSE és a Közgáz dönti el egymás között a bajnoki címet, míg a két nyeretlen, a Szeged és a Debrecen összecsapása a bronzéremről határoz majd.
Magabiztosan 55-33-ra győzte le a Közgáz az egyetemi négyes döntő második meccsén a Debreceni Egyetem csapatát.
Az NKE Sportközpontjában zajló egyetemi Final Four második napjának első női mérkőzésén a Közgáz SC és DSK 55-33-ra legyőzte a Debreceni Egyetem csapatát.
Ideges kezdés után a női címvédő TF a második negyedben elhúzott a Debreceni Egyetem csapatától és végül 56-39-es sikert ünnepelhetett.
Az NKE Sportközpontjában zajló egyetemi Final Four első játéknapjának második női mérkőzésén a címvédő TFSE 56-39-re legyőzte a Debreceni Egyetem csapatát.  
A második negyedtől kisebb megingásoktól eltekintve kézben tartva a mérkőzést, a Közgáz női csapata legyőzte a Szegedet.
Vasárnap megkezdődött a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság négyes döntője az NKE Sportközpontjában. Az első női mérkőzésen a Közgáz 62-50-re legyőzte a Szegedet.
Az NKE Sportközpontjában megrendezésre kerülő eseményen a TFSE, a Közgáz, a Szeged és a Debrecen csapata vesz részt.
Az új NKE-csarnokban rendezendő finálé kapcsán a szakvezetőket kértük, értékeljék az alapszakaszt, valamint latolgassák kicsit csapatuk döntőbeli esélyeit  
Az elmúlt hét végén az utolsó nyitott negyeddöntő párharcok is lezárultak. Kialakult a vasárnap kezdődő budapesti négyes mezőnye és programja.    
A magyar küldöttség pénteken Madridban mutatta be az EUSA Végrehajtó Bizottsága előtt a pályázati anyagát.
Ahogy arról korábban már részletes összefoglaló formájában hírt adtunk, lezárult az alapszakasz a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokságban. Megvannak a negyeddöntők párosításai.
Az elmúlt két hét folyamán az alapszakasz utolsó fordulóját rendezték a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokságban. Részletes összefoglaló.  
« 1 2 3 4 5 6 7 »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: