U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Egyetemi kosárlabda

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »
Szombaton megkezdte a felkészülést az Universiade válogatott. A 2019-es egyetemi Világjátékokat Nápolyban rendezik július 3. és 14. között.
A TFSE előbb bebiztosította első helyét az Amatőr Bajnokság Piros Csoportjában, majd az Egyetemi Bajnokságban védte meg a címét.
A TFSE veretlenül lett egyetemi bajnok. Karlócai Julianna a Final Four elődöntőjében és fináléjában is dupla-duplát ért el.
A döntőről, ahol a TF 69-53-ra győzte le a Debreceni Egyetem csapatát, az alábbiakban Botár László részletes helyszíni beszámolója olvasható.
Megvédte címét a Nemzeti Egyetemi Bajnokságban a TFSE. A debreceni Final Four döntőjében a TFSE 69-53-ra múlta felül a Debreceni Egyetem csapatát.
Kedden 13 órától rendezik Debrecenben a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság döntőjét. Az alábbiakban a találkozó élőképes közvetítése látható.  
2019-ben a Közgáz lett a bronzérmes az egyetemi bajnokságban, miután a bronzcsatán 81-67-re legyőzte győri SZKA Egyetemi U25-ös csapatát.
A debreceni Final Four alkalmával a harmadik helyért lejátszott összecsapáson a Közgáz 81-67-re múlta felül a győri SZKA Egyetemi U25-ös csapatát.
Kedden rendezik a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság négyes döntője alkalmával a helyosztókat.
A Final Four második elődöntőjéről, melyen a debreceniek 61-56-ra verték a győri SZKA-t, Botár László helyszíni beszámolója olvasható.
A Debrecenben zajló egyetemi Final Four második elődöntőjében a Debreceni Egyetemi 61-56-ra legyőzte az győri SZKA U25-ös gárdáját és ezzel bejutott a fináléba.
Az alábbiakban az első elődöntőről, melyen a TF 67-59-re verte a Közgázt, Botár László részletes helyszíni tudósítása olvasható.
Hétfőn megkezdődött a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság négyes döntője Debrecenben.
Hétfőn és kedden rendezik Debrecenben a Magyar Egyetemi Főiskolai Országos Bajnokság Kosárlabda Döntőjét
Április végén és május elején a Fülöp-szigeteken szerepelt a TFSE együttese. A klub beszámolója a vendégjátékról.
Az elődöntőben eőbb a két fővárosi együttes, a Közgáz és a TF csap össze, majd pedig amolyan "kelet-nyugat" jelleggel Debrecen-Győr találkozóra kerül sor.
Az utolsó nyitott negyeddöntő párharc is lezárult a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokságban. A Közgáz együttesével lett teljes a 2019-es debreceni Final Four mezőnye.
Javában zajlanak a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság negyeddöntő párharcai.
A nyári világversenyeket tekintve 60 nap és kezdődik Nápolyban az Universiade, ahol a női kosárlabda tornán a magyar válogatottnak is szurkolhatunk.  
A szervezők bemutatták a 2019-es B33 Egyetemi és Főiskolás Bajnokság döntőjének mezőnyét.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: