U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Egyetemi kosárlabda

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »
Vasárnap lezárult a 3x3-as Egyetemi Világliga Hsziamenben. Kínai győzelem született, míg a TF a 7. helyen zárt.  
Az erőviszonyoknak megfelelően a TF 13-7-re alulmaradt az Egyetemi Világliga negyedöntőjében a Ljubljanai Egyetemmel szemben.
Vasárnap hajnali 4 óra 50 perctől a 3x3-as Egyetemi Világliga negyeddöntőjében a Ljubljanai Egyetem ellen lép pályára a TF. Beharangozó.
A TF csapata remek teljesítménnyel 13-10-re legyőzte a szenegáli UNIDAF gárdáját és ezzel bejutott a legjobb nyolc közé a 3x3-as Egyetemi Világligán.
Szombaton kerül sor a kínai Hsziamenben zajló a 3x3-as Egyetemi Világliga nyolcaddöntőire.   
Drámai mérkőzésen, Miháczi Diána utolsó másodperces találatával a TF együttese 12-11-re legyőzte szenegáli ellenfelét a 3x3-as Egyetemi Világligán.
A TF együttese négypontos hátrányból felállva 12-11-es győzelmet aratott szenegáli riválisa felett a 3x3-as Egyetemi Világligán.
Második mérkőzését vívta az Egyetemi Világligán a TF. Az ellenfél az erős kerettel érkező, végső győzelemre is esélyes Tsinghua University volt.
Az első mérkőzésén a TF hosszabbítás után 12-11-re győzte le az új-zélandi Lincoln University alakulatát.
A héten négy mérkőzéssel folytatódtak a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság küzdelmei. Összefoglaló.  
Remek hosszabbításos győzelemmel indult a TF együttese számára a 3x3-as Egyetemi Világliga Kínában. Az alábbiakban a csapatfotózáson készült felvételek láthatóak.
Csütörtökön kezdetét veszi a kínai Hsziamenben a 3x3-as Egyetemi Világliga. Az alábbiakban az élő eseménykövetéshez ajánlunk linkeket.  
Magyar idő szerint reggel 7 óra 20 perctől az új-zélandi Lincoln University ellen kezd a TF csapata.
A 2018-as esztendő utolsó rangos nemzetközi 3x3-as tornájához érkezünk. Idén is a TF gárdájának szurkolhatunk a Világligán.
A héten négy mérkőzéssel folytatódtak a küzdelmek a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokságban. Az alábbiakban a részletes összefoglaló olvasható.
A héten elrajtolt a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság. Az alábbiakban az első fordulóról olvasható részletes összefoglaló.
A 2018/2019-es kiírásban két csoportban, összesen 14 csapattal zajlanak a küzdelmek.  
A hétvégén zárult Coimbrában az Európai Egyetemi Játékok, ahol a női kosárlabda tornán a TFSE a 9. helyet szerezte meg.   
Szombaton lezárult az Európai Egyetemi Játékok női kosárlabda tornája. A TFSE remek játékkal 91-47-re verte a Marburgi Egyetem csapatát és ezzel megszerezte az értékes 9. helyet.
Pénteken a TFSE 72-48-ra legyőzte a Vilniusi Egyetem csapatát. Ezzel dőlt, hogy a magyar lányok a szombati záró napon a 9. helyért mérkőzhetnek a Marburgi Egyetem gárdájával.  
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: