U18-as Európa-bajnokság 2017, Sopron

Egyetemi kosárlabda

« 1 2 3 »
Hétvégén rendezték Zalaegerszegen a DECATHLON B33 Egyetemi és Főiskolás Bajnokság Döntőjét. A TFSE csapata végzett az élen.
A 2017-es B33 Egyetemista és Főiskolás kosárlabda bajnokság döntőjére június 17-én, szombaton kerül sor Zalaegerszegen.
Hétfőn a Sopronban a bő keretével megkezdi a felkészülést az augusztus 19. és 30. között Tajvanon megrendezésre kerülő Universiadéra a magyar válogatott.
A miskolci négyes döntő utolsó mérkőzését követően került sor az eredményhirdetésre, mely során kiosztották a különdíjakat.
Remek kezdésének köszönhetően a Szeged rajt-cél győzelmet aratott a női bronzmérkőzésen a nagyot hajrázó Közgáz ellen.
Remek kezdésének és elsősorban Mányoky Judit pazar dobóteljesítményének köszönhetően a TFSE végig vezetve egy színvonalas találkozón legyőzte a jól küzdő Debrecent, ezzel megvédte egyetemi bajnoki címét.
A címvédő TFSE 64-56-ra legyőzte a Szegedet. Ezzel eldőlt, hogy kedden a TFSE - Debreceni Egyetem találkozó győztese lesz 2017-ben a magyar egyetemi bajnok.
Megkezdődött a második játéknap a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság négyes döntőjében Miskolcon. A nap első női mérkőzésén a Debreceni Egyetem 52-48-ra legyőzte a Közgázt.
A Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság miskolci négyes döntőjében a vasárnapi játéknap második női mérkőzésén a Debrecen 59-45-re legyőzte a Szegedet.
Vasárnap megkezdődött Miskolcon a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság négyes döntője. Az első női találkozón a címvédő TFSE 63-58-ra legyőzte a Közgáz együttesét.
Vasárnaptól keddig rendezik Miskolcon, a Generali Arénénában a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság női és férfi négyes döntőjét.
A címvédő TFSE 21 pontos előnnyel érkezett, s a visszavágó első negyedében dominálva eldöntötte a továbbjutás sorsát. A "műszakis" lányokat dicséret illeti, volt tartásuk, s egy szoros, küzdelmes meccset játszottak a címvédővel.
Április 19-én rendezték DECATHLON B33 Egyetemi és Főiskolás Bajnokság második fordulóját. A női tornát a Közgáz csapata nyerte.
Zajlanak a negyeddöntők a női Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokságban. Elsőként a Közgáz kvalifikálta magát a négyes döntőbe, idegenben szerzett megnyugtató előnyt a Debrecen, a címvédő TFSE esélyei is jók.
Egy mérkőzést rendeztek a női Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság keresztjátékéban, a Közgáz megnyugtatónak tűnő előnyt szerzett a győriekkel szemben
Halasztott meccseket rendeztek a héten a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság keleti csoportjában.
Alapításának 110. évfordulója alkalmából március 25-én Gödöllőn tartott Emlékülést az MEFS. A kosárlabdasport és azon belül a női kosárlabda több elismerésben is részesült.
Három mérkőzést játszottak a héten a női Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokságban. Mindegyiken hazai siker született.
Hétfőn került sor a Decathlon B33 Egyetemi és Főiskolás 3×3 bajnokság első fordulójára a budapesti Tüskecsarnokban.
A keleti és a nyugati csoportban is rendeztek egy a tavalyi eredmények alapján rangadónak tűnő összecsapást a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokságban.
« 1 2 3 »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: