Európa-bajnokság 2019

Egyetemi kosárlabda

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »
Az Universiade után az egyetemi kosárlabdában tovább tart a nagyüzem itt Európában. Nem kell sokat várni és július 20-án kezdődik a lengyelországi Poznan-ban az intézményi csapatok számára az Európa-bajnokság.
Szerdán az Universiade helyosztóján a magyar válogatott 75-44-re alulmaradt Finnországgal szemben, így a 10. helyen zárt.
Szerdán a kora délelőtti órákban Finnország ellen a 9. helyért mérkőzik a magyar válogatott.
Szerdán Finnországgal mérkőzik a 9. helyért az Universiade válogatott Nápolyban. A találkozóra való ráhangolódásként egy kicsit tekintsünk vissza a magyar lányok vasárnapi és hétfői mérkőzéseire.
A 9. helyért játszhat a 2019-es Universiadén a magyar válogatott. Hétfőn Horváth József együttese 38-21-re győzte le Szlovákiát.
Hétfőn 13 órától Szlovákia ellen folytatja szereplését Nápolyban az Universiadén a magyar válogatott. A győztes a 9., a vesztes a 11. helyért játszhat szerdán.
A 9-12. helyért folytatja a magyar válogatott az Universiadén. Horváth József együttese Argentínát 76-62-re legyőzte. Hétfőn Szlovákia lesz a rivális.
Vasárnap a 9-16. helyért folytatja szereplését Nápolyban az Universiadén a magyar válogatott. Az első rivális Argentína lesz.
A  magyar válogatott eredményes játékkal magabiztos győzelmet aratott az Universiade utolsó csoportmeccsén Ukrajna felett. Beszámolónk kiegészítéseként következzen hagyományos visszatekintőnk.
Pénteken délelőtt lejátszotta utolsó csoportmérkőzését az Universiadén a magyar válogatott. Horváth József együttese 63-48-ra legyőzte Ukrajnát és ezzel az A-csoport 3. helyén zárt.
Csütörtökön Japán ellen folytatta szereplését a magyar válogatott a 2019-es Universiadén Nápolyban. Ellentétes félidők után 72-54-es japán siker született.
A magyar válogatott csütörtökön 17 óra 30 perctől Japán ellen lép pályára a 2019-es Universiade második játéknapján. Nem vár könnyű feladat a mieinkre.  
Korábbi beszámolónk kiegészítéseként tekintsünk vissza röviden a találkozóra és már egy kicsit ejtsünk szót csütörtöki ellenfelünkről, Japánról.
Végletekig kiélezett találkozón a magyar válogatott 56-54-es vereséget szenvedett Csehországtól az Universiade első játéknapján.
Szerdán 13 órától Csehország ellen vívja első mérkőzését a 2019-es Universiadén a magyar válogatott.
Már megérkezett Nápolyba az Universiade helyszínére a magyar válogatott. Csapatunk szerdán Csehország ellen debütál, addig edzésekkel készülnek a magyar lányok.
Vasárnap este nyilvánosságra hozták a 2019-es Egyetemi 3x3-as Kosárlabda Európa-bajnokság hivatalos csapatlistáját. Két magyar csapatnak szurkolhatunk a portugáliai kontinenstornán.
Szombaton útra kel Nápolyba a 2019-es Universiade helyszínére a magyar válogatott. A csapat az elindulást megelőzően már teljes kerettel tudott edzeni.
A Nápolyban szereplő magyar válogatott csapatkönyvét az alábbi linken keresztül online is átböngészhetővé tette a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség.
A magyar válogatott szerdán ünnepélyes esküt tett a július 3-14. között Nápolyban sorra kerülő 30. nyári Universiade előtt.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: