U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2017

Egyetemi kosárlabda

« 1 2 3 4 5 »
Az elmúlt héten ismét több magyar érdekeltségű mérkőzést rendeztek az Egyesült Államokban. Következzen rövid áttekintésünk.  
Három mérkőzéssel folytatódtak az egyetemi küzdelmek az elmúlt héten. Összefoglaló.
Négy mérkőzéssel folytatódtak a hazai egyetemi küzdelmek. Összefoglaló.
Csütörtök este került sor a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség az “Év Egyetemi Sportolója” díjátadó ünnepségére. 
Öt mérkőzéssel folytatódtak az elmúlt héten a küzdelmek a női Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokságban. Összefoglaló.
Négy mérkőzéssel folytatódtak a küzdelmek a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokságban. Összefoglaló.
Négy mérkőzéssel folytatódtak a küzdelmek a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokságban. Összefoglaló.
Többnyire elég egyoldalú mérkőzésekkel folytatódott a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság. A bajnok TFSE, az ezüstérmes Debrecen, valamint a 4. helyen záró Közgáz és 100 pont fölé jutott.
Megkezdődött a női Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság a 2017/2018-as évadban. Fölényes győzelemmel kezdett a Közgáz, alaposan megszenvedett a jelentősen átalakuló Debrecen Miskolcon.
A héten elrajtolnak a hazai egyetemi küzdelmek a 2017/2018-as szezonban.
Vasárnap lezárult a kínai Hsziamenben rendezett a 3x3-as Egyetemi Világliga. A TF gárdája az előkelő negyedik helyen zárt.
Pénteken két mérkőzést vívott a TF gárdája a Kínában zajló 3x3-as Egyetemi Világligán. A magyar lányok mindkét találkozójukat megnyerték, így a csoportban az élen végeztek.
Csütörtökön kezdetét vette Kínában a 3x3-as Egyetemi Világliga. A nyitó napon a TF együttese egy mérkőzést játszott, melyen 14-12-re győzte le a Takushoku University csapatát.
Csütörtöktől vasárnapig a kínai Hsziamen ad otthont a 3x3-as Egyetemi Világligának, melyen a TF együttese képviseli hazánkat.
A Soproni Darazsak Akadémia honlapja készített egy videós visszatekintést a tajvani Universiadéra. Horváth József vezetőedző foglalta össze tapasztalatait.
Idén a televíziós világadásba csapatunk egyik mérkőzése sem került be, de a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség videósai forgattak a helyszínen.
Hétfőn ért véget a 2017-es Universiade női kosárlabda tornája. Az alábbiakban a statisztikai lapok segítségével tekintünk vissza a magyar válogatott szereplésére.
Válogatottunk három győzelemmel és három vereséggel zárta a tornát. Gratulálunk az egész héten mutatott teljesítményhez!
Hétfőn lezárul az Universiade női kosárlabda tornája. A magyar válogatott a 9. helyért csatázik Portugáliával.
A magyar válogatott 68-54-re legyőzte Argentínát az Universiadén és ezzel a 9. helyért játszhat hétfőn. A helyosztó találkozón Portugália lesz az ellenfél.
« 1 2 3 4 5 »


Partnereink: