U20-as Európa-bajnokság 2018, Sopron

Egyetemi kosárlabda

« 1 2 3 4 5 6 7 »
Vasárnap kezdetét veszi Coimbrában a 2018-as Európai Egyetemi Játékokon a női kosárlabda torna, ahol a TFSE csapatának szurkolhatunk.
Szerdán este rendezték a Coimbrában zajló Európai Egyetemi Játékok 3x3-as női kosárlabda tornáján a helyosztókat.
A magyar lányok kedden későn este lejátszották a négy közé jutásért kiírt mérkőzést és ezen 21-11-re alulmaradtak a Pitesti Egyetem csapatával szemben.
Kedden kora este lezárultak a coimbrai Európai Egyetemi Játékok 3x3-as női kosárlabda tornáján a csoportküzdelmek.
A TFSE és a győri Széchenyi István Egyetem csapata is két-két mérkőzést vívott.
Július 15. és 28. Coimbra ad otthont a legnagyobb európai egyetemi multisport eseménynek. Női kosárlabdában hagyományos nagypályás és 3x3-as tornát is rendeznek.
A győriek Barthalos István vezetőedző irányítása mellett Nagy Rebeka, Perl Zsófia, Török Barbara, Gyöngyösi Eszter és Erős Csilla összeállításban vesznek részt az eseményen.  
Az összetartás során a középpontban már a jövő évi nápolyi Universiade szerepelt.
Július 15. és 28. között a portugáliai Coimbrában kerül megrendezésre az Európai Egyetemi Játékok.
Szombaton került sor a Decathlon B33 Egyetemi Bajnokság országos döntőjére. A TFSE csapata megvédte címét.
Szombaton rendezik a Decathlon B33 Tour második 2018-as állomását. A torna keretében kerül sor a B33 Kosárlabda MEFOB döntőjére.
Július 15. és 28. között a portugáliai Coimbra ad otthont a 2018-as Európai Egyetemi Játékoknak. Női kosárlabdában nagypályán és 3x3-as szakágban is szurkolhatunk magyar csapatnak.
A jövőben Európai Női Kosárlabda Liga, azaz European Women's basketball league (EWBL) elnevezéssel folytatja működését a sorozat.
Kedden lezárult a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda bajnokság négyes döntője. Nézzük, hogy kik lettek a torna egyéni díjazottjai.  
A négyes döntő záró napján, a veretlen csapatok csatáján a TFSE 53-38-ra múlta felül a Közgázt és ezzel megszerezte sorozatban negyedik bajnoki címét.
A TFSE az egyetemi bajnok 2018-ban női kosárlabdában. A négyes döntő záró napján, a veretlen csapatok csatáján a TFSE 53-38-ra múlta felül a Közgáz együttesét és ezzel megszerezte sorozatban negyedik bajnoki címét. Gratulálunk!
A bronzcsatán a Szeged 37-35-re múlta felül a Debrecent a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokságban.
A Szeged lett a bronzérmes 2018-ban az Egyetemi Bajnokságban. A szegediek a négyes döntő harmadik napján nagy csatában 37-35-re legyőzték a Debrecent.
Két játéknap lezajlott a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság 2018-as négyes döntője alkalmával.
A második napon a címvédő TFSE 70-47-re legyőzte a Szegedet. Ez azt jelenti, hogy az aranyérem sorsa a Közgáz - TFSE meccsen dől el kedden.
« 1 2 3 4 5 6 7 »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: