U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

EuroLiga

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Hivatalossá vált, hogy 2019-ben is Sopron ad otthont a női kosárlabda Euroliga négyes döntőjének.
2019-ben is Sopronban lesz a női kosárlabda Euroliga négyes döntője. A sajtótájékoztató felvétele.
2018. március 14. - emlékezetes nap a női kosárlabda híveinek. Bejutott a Final Four-ba, melyen házigazdaként felejthetetlen ezüstérmet szerzett.
A DIGI Sport, Reggeli Start című műsorában Molnár Balázs, a Sopron Basket menedzsere volt a vendég.
Az Euroliga negyeddöntő párharcok múlt heti lezárását követően lassan visszatérnek a pályára a Final Four-ba jutott csapatok.
A 2018-as esztendőhöz hasonlóan idén is a sorozat négyes döntőjében három csapat szakmai munkáját spanyol vezetőedző irányítja.
A szurkolók szavazatai alapján az Euroliga negyeddöntők pénteki játéknapjának MVP-je Breanna Stewart lett.
A Sopron Basket óriási bravúrt elérve múlt héten sikerrel vívta meg a Bourges ellen az Euroliga negyeddöntő párharcát.
A Sopron Basket pénteken este lezárta az Euroliga negyeddöntő párharcát a Bourges ellen. Ezzel ismét bejutott a magyar csapat a legrangosabb európai kupasorozat négyes döntőjébe.
A FIBA rendszeresen közöl visszatekintő összeállításokat a pénteki Euroliga negyeddöntőkre. Ezúttal Aleksandra Crvendakic legszebb megmozdulásait gyűjtötték egy csokorba.
A Sopron Basket 74-64-es győzelmet aratott a Bourges otthonában az Euroliga negyeddöntő második meccsén, amivel 2-0-val lezárta a párharcot és kivívta az Euroliga Final Four szereplés jogát.
A Sopron 74-64-es győzelmet aratott a Bourges otthonában az Euroliga negyeddöntőjének második meccsén. Ezzel 2-0-val lezárta a párharcot.
Pénteken az Euroliga negyeddöntők második mérkőzéseit rendezték. A FIBA-nál a statisztikai mutatók alapján ezúttal is összeállították az All-Star ötöst, melybe Aleksandra Crvendakic is bekerült.
Nem lehet betelni a Sopron Basket pénteki bourges-i sikerével, amivel kivívta Roberto Iniguez együttese az Euroliga Final Four szereplés jogát. A találkozó videós összefoglalóját minap tette közzé hivatalos felületein a nemzetközi szövetség.
A Sopron Basket, a címvédő UMMC Jekatyerinburg, a Dinamo Kurszk és az USK Praha kvalifikálta magát a Final Four-ba. Érdemes egy pillantást vetni a csapatok statisztikáira.
Mindegyik negyeddöntő párharcban 2-0-val lépett tovább a magasabban jegyzett gárda. A F4 elődöntője során megismétlődik a tavalyi finálé párosítása.
Pénteken este rendezték a női kosárlabda Euroliga 2018/2019-es kiírása alkalmával a negyeddöntők második mérkőzéseit.
A soproniak remek teljesítménnyel 74-64-es győzelmet arattak a negyeddöntő második meccsén a Bourges otthonában és ezzel 2-0-val lezárták a párharcot.
A soproni csapat 2018 után így ismét eljutott a Final Four-ba. A bourges-i diadal után a soproni klub közzétette Roberto Iniguez értékelését.
A Sopron Basket 74-64-es győzelmet aratott Bourges-ban az Euroliga negyeddöntő második meccsén és ezzel kivívta a Final Four szereplés jogát.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: