U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

EuroLiga

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
A FIBA a hivatalos felületein közzétette a 2019-es soproni Euroliga Final4 kisfilmjét.
A soproni Euroliga Final4 alkalmával rengeteg felvétel készült a csapatok játékosairól. Május 1-re a FIBA munkatársai egy vidám kis montázzsal készültek.
A Sopron Basket a hivatalos honlapján gyűjtötte csokorban az Euroliga Final4 után érkező elismerő szavakat.
Folytatva az Euroliga Final4 mérkőzéseire történő visszatekintő sorozatot, ezúttal a FIBA felületein Candice Dupree legszebb megmozdulásaiból láthatunk videós összeállítást.
A múlt hétvégén Sopronban rendezett Euroliga Final4 visszatekintő összeállításai között ezúttal a FIBA Amanda Zahui legszebb megmozdulásait gyűjtötte egy videós csokorba.
A női kosárlabda Euroliga történetének legeredményesebb spanyol játékosa lett. A FIBA összeállított a sikereiről egy idővonalat.
A női kosárlabda Euroliga Final4 visszatekintő összeállításai között a FIBA közölt egy videót Aleksandra Crvendakic legszebb megmozdulásaiból.
A spanyol farodevigo.es portál Miguel Mendez-zel, a Jekatyerinburg vezetőedzőjével készített egy remek nagyinterjút. Ebből szemezgettünk.
Az Euroliga trófeáját elhódító UMMC Jekatyerinburg együttesében kiemelkedő teljesítményt nyújtott Courtney Vandersloot, akinek a legszebb hétvégi megmozdulásaiból a FIBA hivatalos felületein jelent meg egy összeállítás.
Vasárnap este lezárult Sopronban a 2019-es női kosárlabda Euroliga Final4. Szubjektív összefoglaló.
Magas rangú vendégek is tiszteletüket tették a legrangosabb európai kupasorozat négyes döntőjén Sopronban.
Vasárnap az UMMC Jekatyerinburg győzelmével ért véget a 2019-es Euroliga Final4. Az orosz sztárcsapatban Alba Torrens történelmet írt.
A 2019-es soproni Euroliga Final4 alkalmával az MVP címet Brittney Griner hódította el. A világklasszis center egész szezonban az UMMC Jekatyerinburg legjobbja volt és hétvégén is dominált a palánkok alatt.
A FIBA munkatársai összeállították a vasárnapi Euroliga helyosztók legszebb megmozdulásaiból készült top5-ös listát.
Vasárnap lezárult Sopronban a 2019-es Euroliga Final4. Statisztikai visszatekintés a helyosztó mérkőzésekre.
Az Euroliga Final4 2019-es döntőjében az UMMC Jekatyerinburg 91-67–re legyőzte a Dinamo Kurszkot, mely az első félidő hajrájában elveszítette Breanna Stewart-ot is.
Az UMMC Jekatyerinburg magabiztos győzelmét hozó finálé után kihirdették a 2019-es női kosárlabda Euroliga Final4 MVP-jét.
Negyedik helyen zárt a Sopron Basket 2019-ben a női kosárlabda Euroligában. A Final4 bronzmeccsén a soproni együttes 64-53-ra alulmaradt az USK Prahával szemben.
Negyedik helyen zárt a Sopron Basket 2019-ben a női kosárlabda Euroligában, miután a bronzmérkőzésen 64-53-ra alulmaradt az USK Prahával szemben.
Vasárnap került sor Sopronban a 2019-es női kosárlabda Euroliga Final4 döntőjére és bronzcsatájára.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: