U18-as Európa-bajnokság 2017, Sopron

EuroLiga

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Idén is megrendezésre kerül a FIBA női kosárlabda Európai Szuperkupája. Kurszk lesz a házigazda.
Korábban már hírt adtunk arról, hogy a női kosárlabda Euroliga közösségi felületein a FIBA szurkolói szavazással keresi az elmúlt 20 év legjobb játékosát, aki pályára lépett a sorozatban.
Annak érdekében, hogy a nyári holtszezonban is pörögjenek a női kosárlabda Euroliga közösségi felületei, a FIBA egy játékra invitálja a szurkolókat. A női kosárlabda Euroliga 1996 óta íródó történetének legjobb játékosát keresik.
A klubok egyeztetése után kialakultak a magyar érdekeltségű Euroliga mérkőzések időpontjai.
Megtartották az Euroliga csoportjainak sorsolását. A Sopron a címvédő Kurszkkal került össze, de utazási szempontból jól járt. A Szekszárd sikeres kvalifikáció esetén brutális nyolcasba kerülne.
Münchenben kerül sor kedden a női kosárlabda Euroliga csoportjainak sorsolására.
A FIBA bemutatta a női kosárlabda Euroliga 2017/2018-as kiírásának mezőnyét. A két magyar résztvevő közül a Sopron a főtáblára, a Szekszárd a selejtezőbe kapott besorolást.
Csütörtökön az MKOSZ Elnökségi ülésén megtárgyalták a nemzetközi kupaindulással kapcsolatban szándéknyilatkozatot leadó csapatok helyzetét és jóváhagyták a nevezésre kerülő együttesek listáját.
A francia és a spanyol bajnok jövő évi terveinek bemutatása után Belgium felé vesszük az irányt, hiszen az ottani bajnok a Castors Braine is nyilvánosságra hozta a terveit. A legfontosabb, hogy visszatérnek az Euroligába.
A női kosárlabda Euroliga 2017/2018-as kiírásának sorsolását július 4-én rendezik. A FIBA és a résztvevő csapatok képviselői múlt héten üléseztek Münchenben, melyről a magyar bajnok UNIQA Sopron közleménye számol be.
Vasárnap a Dinamo Kurszk győzelmével ért véget a női kosárlabda Euroliga 2016/2017-es szezonja. A kurszki együttes 18 mérkőzést nyerve veretlenül ért fel a csúcsra. Erősen szubjektív összefoglaló az F4-hétvége tapasztalataiból.
A délutáni órákban lezárult a női kosárlabda Euroliga 2017-es négyes döntője Jekatyerinburgban. Ahogy a Final Four elődöntői során már megszokhattuk, a FIBA a Youtube csatornáján közzétette a találkozók teljes felvételét. Az alábbiak az Euroliga döntője és bronzmeccse látható.
Veretlenül ért fel a csúcsra az Euroligában a Dinamo Kurszk. Az orosz együttes a fináléban 77-63-ra győzte le Fenerbahce-t.
Az UMMC Jekatyerinburg lett a bronzérmes az Euroligában. A hazai rendezésű Final Four bronzmeccsén 68-63-ra verték az USK Prahát.
Parádés meccseket hoztak a jekatyerinburgi Euroliga Final Four elődöntői. A Fenerbahce extra teljesítménnyel verte a házigazda UMMC Jekatyerinburgot, míg a Dinamo Kurszk hosszabbítás után múlta felül az USK Prahát.
A Dinamo Kurszk lesz a Fenerbahce ellenfele a női kosárlabda Euroliga 2017-es fináléjában. A kurszkiak a második elődöntőben hosszabbítás után 87-80-ra győzték le az USK Prahát.
A női kosárlabda Euroliga 2017-es négyes döntőjének első elődöntőjében a Fenerbahce 70-61-re legyőzte az UMMC Jekatyerinburg gárdáját.
Pénteken kezdődik Jekatyerinburgban a női kosárlabda Euroliga négyes döntője. A csapatokat a héten bemutattuk, parádés elődöntőkre van kilátás.
Április 14. és 16. között rendezik az Euroliga 2016/2017-es szezonjának négyes döntőjét Jekatyerinburgban. Bemutatjuk a Final Four csapatait. Sorozatunk negyedik részében a Dinamo Kurszk együttesével ismerkedhetünk meg.
Április 14. és 16. között rendezik az Euroliga 2016/2017-es szezonjának négyes döntőjét Jekatyerinburgban. Bemutatjuk a Final Four csapatait. Sorozatunk harmadik részében az USK Praha együttesével ismerkedhetünk meg.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »


Partnereink: