U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2017

EuroLiga

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
A Sopron Basket hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a FIBA elkészítette az április 20-22. között megrendezésre kerülő Euroliga Final Four hivatalos menetrendjét.
Csütörtökre 5 és 10 ezer közé becsülhető jegyigénylés érkezett be Török Zoltán, a Final Fourba jutott Sopron Basket ügyvezetője szerint.
Szerdán a FIBA bejelentette, hogy a 2018-as női kosárlabda Euroliga négyes döntőjének házigazdája Sopron lesz. Az alábbiakban a hivatalos sajtóközlemény olvasható.
Amikor nem rendezi az Euroliga végjátékát az UMMC Jekatyerinburg, akkor szokás a klubnál, hogy tavasszal pár napos összetartásra elutaznak.
Hétfőn Török Zoltán a Sopron Basket ügyvezetője a Sopron TV-ben, az M4 Sport kosárlabda magazinjában, illetve a Kossuth Rádió Sportvilág című műsorában is hosszabb interjút adott.
A Sopron Basket a YouTube csatornáján közzétette kiváló minőségben, vágatlanul a Fenerbahce elleni szerdai sikert.
Szerdán remek teljesítménnyel a Sopron Basket 67-46-ra legyőzte a Fenerbahce gárdáját az Euroliga negyeddöntőjének harmadik meccsén és ezzel kivívta a Final Four-ba jutást.
A Sopron Basket a hivatalos honlapján adta hírül, hogy bár mindent megtett ennek érdekében, de nem sikerült az EL F4 rendezés sikeres pályázatához szükséges feltételeket megteremtenie.
Az M4 Sport reggeli műsorában Török Zoltán a Sopron Basket ügyvezetője értékelte a Final Four kivívását hozó Euroliga szereplést.
Roberto Iniguez vezetőedző elfogódottan értékelt, miután a Sopron Basket szerdán hazai pályán 67-46-ra legyőzte a török Fenerbahcét a női kosárlabda Euroliga negyeddöntőjének harmadik mérkőzésén.
A Sopron Basket zseniális a játék minden elemében a Fenerbahce fölé kerekedett az Euroliga negyeddöntő párharcának sorsdöntő harmadik meccsén.
Rendkívül szervezett kosárlabdával a tökéletesen felkészített Sopron 67-46-ra legyőzte a Fener-t az EL negyeddöntő párharc sorsdöntő meccsén.  
A Sopron Basket óriási csatában 67-46-ra legyőzte a Fenerbahce-t az Euroliga negyeddöntő párharc sorsdöntő harmadik meccsén. Roberto Iniguez a soproni klub Facebook oldalán értékelte a találkozót és a Final Four-ba jutást.
A négyes döntőben 2009 után ismét szurkolhatunk magyar csapatnak, miután a Sopron Basket remek teljesítménnyel levédekezte a pályáról a török Fenerbahce-t.
A Sopron Basket az Euroliga negyeddöntő párharc sorsdöntő harmadik mérkőzésén a Novomatic Aréna telt házas közönsége előtt 67-46-ra legyőzte a török Fenerbahce gárdáját. Ezzel 2-1-re megynerte a párharcot és bejutott a 2018-as Euroliga Final Four-ba.
Az Euroliga negyeddöntő párharc sorsdöntő harmadik mérkőzésén a Sopron Basket 33-31-re vezet a félidőben a Fenerbahce ellen.
Szerdán 18 órától rendezik a Sopron Basket és a Fenerbahce Euroliga negyeddöntő párharcában a sorsdöntő harmadik mérkőzést.
Fennállása során másodszor játszik hazai pályán a Sopron olyan pozícióból, hogy egy sikerrel kivívhatja az Euroliga Final Four szereplést. Kilenc évvel ezelőtt a Bourges ellen sikerült a bravúr.
Szerdán 18 órától kerül sor a Sopron Basket és a Fenerbahce Euroliga negyeddöntő párharcában a sorsdöntő harmadik mérkőzésre.
Két hosszabb videós interjúban Roberto Iniguez vezetőedző és Angel Lopez fizioterapeuta, illetve Aleksandra Crvendakic és Jelena Milovanovic beszélt a várakozásairól.  
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: