U18-as Európa-bajnokság 2017, Sopron

EuroLiga

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Csütörtökön az MKOSZ Elnökségi ülésén megtárgyalták a nemzetközi kupaindulással kapcsolatban szándéknyilatkozatot leadó csapatok helyzetét és jóváhagyták a nevezésre kerülő együttesek listáját.
A francia és a spanyol bajnok jövő évi terveinek bemutatása után Belgium felé vesszük az irányt, hiszen az ottani bajnok a Castors Braine is nyilvánosságra hozta a terveit. A legfontosabb, hogy visszatérnek az Euroligába.
A női kosárlabda Euroliga 2017/2018-as kiírásának sorsolását július 4-én rendezik. A FIBA és a résztvevő csapatok képviselői múlt héten üléseztek Münchenben, melyről a magyar bajnok UNIQA Sopron közleménye számol be.
Vasárnap a Dinamo Kurszk győzelmével ért véget a női kosárlabda Euroliga 2016/2017-es szezonja. A kurszki együttes 18 mérkőzést nyerve veretlenül ért fel a csúcsra. Erősen szubjektív összefoglaló az F4-hétvége tapasztalataiból.
A délutáni órákban lezárult a női kosárlabda Euroliga 2017-es négyes döntője Jekatyerinburgban. Ahogy a Final Four elődöntői során már megszokhattuk, a FIBA a Youtube csatornáján közzétette a találkozók teljes felvételét. Az alábbiak az Euroliga döntője és bronzmeccse látható.
Veretlenül ért fel a csúcsra az Euroligában a Dinamo Kurszk. Az orosz együttes a fináléban 77-63-ra győzte le Fenerbahce-t.
Az UMMC Jekatyerinburg lett a bronzérmes az Euroligában. A hazai rendezésű Final Four bronzmeccsén 68-63-ra verték az USK Prahát.
Parádés meccseket hoztak a jekatyerinburgi Euroliga Final Four elődöntői. A Fenerbahce extra teljesítménnyel verte a házigazda UMMC Jekatyerinburgot, míg a Dinamo Kurszk hosszabbítás után múlta felül az USK Prahát.
A Dinamo Kurszk lesz a Fenerbahce ellenfele a női kosárlabda Euroliga 2017-es fináléjában. A kurszkiak a második elődöntőben hosszabbítás után 87-80-ra győzték le az USK Prahát.
A női kosárlabda Euroliga 2017-es négyes döntőjének első elődöntőjében a Fenerbahce 70-61-re legyőzte az UMMC Jekatyerinburg gárdáját.
Pénteken kezdődik Jekatyerinburgban a női kosárlabda Euroliga négyes döntője. A csapatokat a héten bemutattuk, parádés elődöntőkre van kilátás.
Április 14. és 16. között rendezik az Euroliga 2016/2017-es szezonjának négyes döntőjét Jekatyerinburgban. Bemutatjuk a Final Four csapatait. Sorozatunk negyedik részében a Dinamo Kurszk együttesével ismerkedhetünk meg.
Április 14. és 16. között rendezik az Euroliga 2016/2017-es szezonjának négyes döntőjét Jekatyerinburgban. Bemutatjuk a Final Four csapatait. Sorozatunk harmadik részében az USK Praha együttesével ismerkedhetünk meg.
Április 14. és 16. között rendezik az Euroliga 2016/2017-es szezonjának négyes döntőjét Jekatyerinburgban. Bemutatjuk a Final Four csapatait. Sorozatunk második részében az UMMC Jekatyerinburg együttesével ismerkedhetünk meg.
Hétvégén rendezik az Euroliga négyes döntőjét Jekatyerinburgban. Bemutatjuk a Final Four csapatait. Sorozatunk első részében a Fenerbahce együttesével ismerkedhetünk meg.
56 pont, 13 lepattanó és 9 gólpassz. Ezek voltak Angel McCoughtry mutatói a Dinamo Kurszk színeiben két mérkőzésen, amikor az orosz csapat 2-0-ra legyőzte az Euroliga negyeddöntőjében a Bourges gárdáját.
A FIBA és a résztvevő csapatok megállapodtak a jekatyerinburgi Euroliga Final Four, illetve Európa Kupa döntők pontos mérkőzésidőpontjairól.
A FIBA bejelentette, hogy 2017-ben Jekatyerinburgban rendezik a női kosárlabda Euroliga négyes döntőjét.
A FIBA szombaton kihirdette az Euroliga negyeddöntők All-Star ötösét. Allie Quigley is bekerült a legjobbak közé.
Ahogy arról nagy terjedelemben hírt adtunk, a Fenerbahce szerdán Allie Quigley remeklésével a sorsdöntő harmadik mérkőzésen vívta ki az Euroliga negyeddöntőjében a Final Four szereplés jogát a Salamanca ellen.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »


Partnereink: