U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2017

EuroLiga

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
A FIBA a statisztikai mutatók alapján elkészítette az Euroliga 11. fordulójának All-Star ötösét, melybe bekerült a Sopron Basket játékosa Yvonne Turner is.
Csütörtökön három találkozót rendeztek az Euroliga 12. fordulójában. Következzen ezen mérkőzések összefoglalója.
Szerdán öt mérkőzéssel folytatódtak a női kosárlabda Euroliga 11. fordulójának küzdelmei. Összefoglaló.
Eldőlt, hogy csoportjában két csapatot már biztosan megelőz Roberto Iniguez együttese és ezzel folytathatja a nemzetközi kupaszereplést. Jelena Milovanovic sérülése azonban árnyékot vet az estére.
Az Euroliga 11. fordulójában a Sopron Basket 82-56-ra legyőzte a Villeneuve d'Ascq együttesét. Ezzel matematikailag is eldőlt, hogy két csapatot már biztosan megelőz a csoportjában a soproni együttes és így valamelyik európai FIBA sorozat negyeddöntőjében biztosan ott lesz.
Szerdán 18 órától a Sopron Basket a Villeneuve d'Ascq együttesével csap össze a női kosárlabda Euroliga 11. fordulójában. Az alábbiakban az élőképes közvetítés látható.
Szerdán 18 órától a Sopron Basket az Euroliga 11. fordulójában a Villeneuve d'Ascq együttesét látja vendégül.
A Sopron Basket szerdán 18 órától fogadja az EL 11. fordulójában a Villeneuve d'Ascq együttesét. A klub felvezetését közöljük, mely tartalmaz egy videós interjút Carlos Cantero másodedzővel.
A FIBA a statisztikai mutatók alapján kihirdette az Euroliga 10. fordulójának All-Star ötösét, melynek tagja Courtney Vandersloot is.
Az Euroliga 10. fordulójában a Sopron Basket 86-66-os vereséget szenvedett a Dinamo Kurszk otthonában.
Csütörtökön két mérkőzést rendeztek a női kosárlabda Euroliga 10. fordulójában. Összefoglaló.
Az Euroliga 10. fordulójában a Sopron Basket 86-66-ra alulmaradt a címvédő Dinamo Kurszk otthonában.
Magyar idő szerint csütörtökön 17 órától lép pályára a Sopron Basket a Dinamo Kurszk otthonában. Az alábbiakban az élőképes közvetítés látható az összecsapásról.
A Kurszk idén is veretlenül menetel a sorozatban, de a Sopronnak minden csapat otthonában van esélye versenyképes teljesítményre.  
Szerdán hat találkozóval folytatódott a női kosárlabda Euroliga a 2018-as esztendőben. Összefoglaló.
A török gárda az Euroliga A-csoportjában rendezett találkozón 79-61-re alulmaradt hazai pályán a Bourges gárdájával szemben.
Egy remek színvonalú izgalmas találkozón a Jekatyerinburg 82-77-re verte a Yakin Dogu Universitesi-t az Euroliga 10. fordulójában.
Az alábbiakban klub előzetesét közöljük, mely tartalmaz egy videós interjút Roberto Iniguez vezetőedzővel is.
A sorozat 10. fordulójában a Sopron csütörtökön lép pályára, de előtte érdemes áttekinteni, hogy szerdán milyen mérkőzések lesznek.  
Történelmet írt a női kosárlabda Euroligában a Sopron Basket együttese, miután a sorozat alapszakaszát tekintve a 100. győzelmét ünnepelhette.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: