Európa-bajnokság 2019

EuroLiga

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Összesen 19 csapat nevezett a női kosárlabda Euroliga 2019/2020-as szezonjára. A Sopron Basket főtáblás, az Aluinvent DVTK selejtezőt vív.
Magyar szempontból érdekes, hogy miként alakulhat az Euroliga selejtező és ezzel együtt a második hazai nevező az Aluinvent DVTK sorsa.
A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége a hivatalos honlapján adta hírül, hogy a szervezet Elnöksége elfogadta a női klubok nevezését a 2019/2020-as nemzetközi kupákra.
Az Euroliga hivatalos felületein folytatódott a FIBA múltidéző sorozata. Ezúttal azt gyűjtötték össze, hogy kik szerepeltek a legtöbb mérkőzésen az Euroligában.
A FIBA munkatársai a női kosárlabda Euroliga hivatalos felületein a hétvégén is folytatták a holtszezon állandó rovatát.
A FIBA munkatársai a holtszezonban egy kis játékra invitálták a szurkolókat a női kosárlabda Euroliga, illetve a női kosárlabda Európa Kupa Twitter oldalán.
A holtszezonban jelentkező rendszeres múltidéző rovatukban a FIBA munkatársai ezúttal az Euroliga legtöbb blokkot kiosztó játékosait gyűjtötték össze.
A FIBA munkatársai a női kosárlabda Euroliga hivatalos felületein a holtszezonban folytatják a történeti áttekintések sorozatát.
A csoportokat július 23-án sorsolják, változások történtek a a honosított játékosok szerepeltetését illetően.
A FIBA a női kosárlabda Euroliga hivatalos felületein egy kis történeti áttekintéssel készült csütörtökre. A modern éra öt legjobb pontszerzőjét gyűjtötték össze.
A FIBA a hivatalos felületein közzétette a 2019-es soproni Euroliga Final4 kisfilmjét.
A soproni Euroliga Final4 alkalmával rengeteg felvétel készült a csapatok játékosairól. Május 1-re a FIBA munkatársai egy vidám kis montázzsal készültek.
A Sopron Basket a hivatalos honlapján gyűjtötte csokorban az Euroliga Final4 után érkező elismerő szavakat.
Folytatva az Euroliga Final4 mérkőzéseire történő visszatekintő sorozatot, ezúttal a FIBA felületein Candice Dupree legszebb megmozdulásaiból láthatunk videós összeállítást.
A múlt hétvégén Sopronban rendezett Euroliga Final4 visszatekintő összeállításai között ezúttal a FIBA Amanda Zahui legszebb megmozdulásait gyűjtötte egy videós csokorba.
A női kosárlabda Euroliga történetének legeredményesebb spanyol játékosa lett. A FIBA összeállított a sikereiről egy idővonalat.
A női kosárlabda Euroliga Final4 visszatekintő összeállításai között a FIBA közölt egy videót Aleksandra Crvendakic legszebb megmozdulásaiból.
A spanyol farodevigo.es portál Miguel Mendez-zel, a Jekatyerinburg vezetőedzőjével készített egy remek nagyinterjút. Ebből szemezgettünk.
Az Euroliga trófeáját elhódító UMMC Jekatyerinburg együttesében kiemelkedő teljesítményt nyújtott Courtney Vandersloot, akinek a legszebb hétvégi megmozdulásaiból a FIBA hivatalos felületein jelent meg egy összeállítás.
Vasárnap este lezárult Sopronban a 2019-es női kosárlabda Euroliga Final4. Szubjektív összefoglaló.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: