Európa-bajnokság 2019

Európa-bajnokság 2019

« 1 2 3 4 5 »
Arról már közöltünk galériát korábban, hogy az aranyérmes válogatottat Madridban, a bronzérmes szerbeket pedig Belgrádban köszöntötték. Most pillantsunk át az ezüstérmes Franciaországhoz, ahol a keret tagjairól egy remek fotósorozat készült a szövetségük székházában.
Szerbia társ-házigazdaként zseniális menetelést mutatott be, megérdemelték az elismerést a játékosok.
Hétfő délután Madridban Pedro Sánchez miniszterelnök és több magas rangú politikus köszöntette az Európa-bajnok spanyol válogatottat.
Vasárnap lezárult Belgrádban a 2019-es női kosárlabda Európa-bajnokság. Az alábbiakban az eredményhirdetés legemlékezetesebb, legfelemelőbb pillanatait gyűjtöttük egy csokorba.
A fölényes spanyol finálét követően megtartották a 2019-es női kosárlabda Európa-bajnokság hivatalos díjátadóját. Az MVP a spanyolok klasszis centere Astou Ndour lett.
Spanyolország 86-66-ra legyőzte Franciaországot a 2019-es Európa-bajnokság döntőjében. Ezzel a spanyolok megvédték címüket. Franciaország pedig sorozatban negyedik fináléját veszítette el.
A társ-házigazda Szerbia szerezte meg a bronzérmet a 2019-es női kosárlabda Európa-bajnokságon. A vasárnapi helyosztón Marina Maljkovic tanítványai 81-55-re múlták felül Nagy-Britanniát.
A 2019-es Európa-bajnokság eddigi legjobb mérkőzésén, közel 8 ezer néző előtt Belgrádban Spanyolország 71-66-ra legyőzte Szerbiát.
Franciaország 63-56-ra legyőzte Nagy-Britanniát és ezzel kivívta a döntős szereplés jogát a 2019-es Európa-bajnokságon.
Válogatottunk ugyan nem vívta ki az olimpiai selejtezőn való részvétel jogát, de összességében nem lehetünk csalódottak. Az előzetes várakozásokat felülmúló eredményt értek el a magyar lányok.
Kisebb meglepetésre, de teljesen megérdemelten Svédország 57-52-re legyőzte Oroszországot. Ezzel Amanda Zahuiék kivívták az olimpiai selejtezőn való szereplés jogát.
A belgák állva hagyták a mieinket a második szakaszban és az ekkor megszerzett előnyüket stabilan menedzselve 72-56-os győzelmet arattak, készülhetnek az olimpiai selejtezőre.
Hamarosan kezdődik a Belgium elleni sorsdöntő mérkőzés a 2019-es Európa-bajnokságon. A győztes kvalifikálja magát a 2020-as olimpiai selejtezőre.
Szombaton 12 óra 30 perctől Belgium ellen lép pályára Belgrádban az Európa-bajnokságon a magyar válogatott.
Szombaton Belgiummal vív rájátszás mérkőzést az olimpiai selejtezőt érő helyért a magyar válogatott Belgrádban 2019-es Európa-bajnokságon.
Szombaton kerül sor a 2019-es női kosárlabda Európa-bajnokság elődöntőire. Franciaország - Nagy-Britannia és Spanyolország-Szerbia párosítások jönnek.
Szombaton 12 óra 30 perctől Belgiummal mérkőzik Belgrádban a 2019-es Európa-bajnokságon a magyar válogatott az olimpiai selejtező-tornán való részvétel jogáért.
Csütörtök estére kialakult a 2019-es Európa-bajnokságon az elődöntők, illetve az olimpiai kvalifikációs tornán való részvételért zajló rájátszás párharcok párosítása.
A társ-házigazda Szerbiával lett teljes a legjobb négy mezőnye a 2019-es Európa-bajnokságon. A szerbek 87-49-re kiütötték a keveset mutató, megilletődötten játszó svédeket.
A várakozásoknak megfelelő drámai csatát követően Franciaország hosszabbítás után 84-80-ra legyőzte Belgiumot.
« 1 2 3 4 5 »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: