U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2017

Európa Kupa

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
A FIBA a statisztikai mutatók alapján összegyűjtötte az Európa Kupa nyolcaddöntők második meccseinek legjobb egyéni teljesítményeit.
Az Atomerőmű KSC Szekszárd a hivatalos honlapján közzétette a Hatay elleni Európa Kupa negyeddöntő párharc mérkőzéseinek időpontjait.
Csütörtök késő este kialakult a negyeddöntők párosítása a női kosárlabda Európa Kupában. A Szekszárd ellenfele a török Hatay lesz.
Csütörtökön öt mérkőzést rendeztek az Európa Kupa nyolcaddöntői alkalmával. Most következzen rövid áttekintésünk ezekről a találkozókról.
A Szekszárd lengyelországi sikere mellett még két találkozót rendeztek szerdán az Európa Kupában. A Reyer Venezia és a Carolo Basket vívta ki a továbbjutást.
Az Atomerőmű KSC Szekszárd 84-74-re legyőzte a Sleza Wroclaw gárdáját az Európa Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján.
Az Atomerőmű KSC Szekszárd egy végletekig kiélezett mérkőzésen 84-74-es győzelmet aratott a Sleza Wroclaw otthonában. A szekszárdiak ledolgozták 5 pontos hátrányukat, a párharcot 156-151 arányban megnyerve továbbjutottak az Európa Kupában.
Az Európa Kupa rájátszásában az Atomerőmű KSC Szekszárd a Sleza Wroclaw otthonában lép pályára. A párharc első meccsén a lengyelek 5 pontos győzelmet arattak Szekszárdon. Az alábbiakban az élőképes közvetítés látható.
A Szekszárd a Wroclaw otthonában szerepel. Az első meccsen 77-72-es győzelmet arattak a lengyelek, de nem lefutott a továbbjutás kérdése.
Szerdán 19 órától lép pályára az Atomerőmű KSC Szekszárd a Sleza Wroclaw otthonában. Az alábbiakban a klub felvezető összeállítását láthatjuk.  
Az Európa Kupa nyolcaddöntőinek 1. meccseit rendezték a héten. A FIBA a statisztikai mutatók alapján összegyűjtötte a legjobb teljesítményeket.  
Szerdán és csütörtökön rendezték a női kosárlabda Európa Kupa nyocladdöntőinek első meccseit. Részletes összefoglaló.
Az Európa Kupa rájátszásában az Atomerőmű KSC Szekszárd 77-72-es vereséget szenvedett hazai pályán a Sleza Wroclaw együttesétől.
Egy küzdelmes mérkőzésen az Atomerőmű KSC Szekszárd 77-72-es vereséget szenvedett a lengyel Sleza Wroclaw együttesétől az Európa Kupa rájátszásában. A kuparendszerű párharc visszavágóját január 10-én rendezik Lengyelországban.
Az Európa Kupa rájátszásában csütörtökön 18 órától kezdi meg a párharcot hazai pályán az Atomerőmű KSC Szekszárd a Sleza Wroclaw ellen. Az alábbiakban az élőképes közvetítés látható az összecsapásról.
Csütörtökön 18 órától megkezdődik az Atomerőmű KSC Szekszárd és a Sleza Wroclaw Európa Kupa rájátszás párharca.
Csütörtökön 18 órától fogadja az Európa Kupa rájátszásában az Atomerőmű KSC Szekszárd a Sleza Wroclaw együttesét. Az alábbiakban a klub felvezető videója látható.
Rövid körképünk a nem hazai érdekeltségű párharcokról. 
Január elején a Sleza Wroclaw gárdájával vív rájátszás párharcot az EK-ban a Szekszárd. Ez a kis szünet lehetőség teremt arra, hogy megismerkedjünk a leendő riválissal.  
Miután lezárult az első kör az Európa Kupa rájátszásában, kialakultak a második kör párosításai. Az Atomerőmű KSC Szekszárd ellenfele a lengyel Sleza Wroclaw lesz.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »


Partnereink: