U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Európa Kupa

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Szerdán és csütörtökön került sor a női kosárlabda Európa Kupa 6. fordulójára.
Két magyar csapat, az Atomerőmű KSC Szekszárd és az Aluinvent DVTK folytatja a rájátszásban. Mindkét együttesünk kiemelt.
Az Európa Kupa 6. fordulójában csütörtökön újabb tíz mérkőzést rendeztek. Nem volt hiány fordulatokban. Következzen a teljes összefoglaló.
Az Európa Kupa H-csoportjában az Atomerőmű KSC Szekszárd 72-49-es győzelmet aratott a Nymburk otthonában és ezzel megnyerte a négyesét.
Csütörtökön került sor az Európa Kupa csoportkörének utolsó fordulójára. A Botas Krivavecic Tijanával a soraiban 11 ponttal legyőzte a bolgár Beroe gárdáját és ezzel biztosította helyét a rájátszásban.
Az Európa Kupa csoportkörének utolsó fordulójában a VBW CEKK Cegléd 96-66-ra alulmaradt a Lattes Montpellier együttesével szemben.
Magabiztos 23 pontos győzelemmel zárta az Európa Kupa csoportkört az Atomerőmű KSC Szekszárd. Zeljko Djokic együttese 72-49-es sikerült ünnepelhetett a Nymburk otthonában és ezzel a H-csoport élén végzett 5 győzelemmel és mindössze 1 vereséggel.
Az Európa Kupa csoportkörének utolsó fordulójában a VBW CEKK Cegléd hazai pályán 96-66-ra alulmaradt a Lattes Montpellier gárdájával szemben. Ezzel a ceglédiek hat vereséggel az I-csoport negyedik helyén zártak.
Az alábbiakban a játéknap magyar érdekeltségű találkozóinak élő eseménykövetéséhez ajánlunk linkeket és olvashatóak korábbi beharangozóink.
Szerdán összesen tíz találkozót rendeztek az Európa Kupa 6. fordulójában. Most következzen a teljes eredménylista és a csoportok állása.
Az Aluinvent DVTK nagy csatában 63-61-es győzelmet aratott az Európa Kupa 6. fordulójában a Reyer Venezia felett. A mérkőzés után Maja Skoric és Cziczás László értékelt.
Az Aluinvent DVTK az Európa Kupa G-csoportjában 63-61-re legyőzte a Reyer Veneziát. Ezzel a négyes élén végzett 5 győzelemmel és 1 vereséggel.
A győriek 2 győzelemmel és 4 vereséggel az F-csoport harmadik helyén végeztek és búcsúztak az Európa Kupától.
A CMB Cargo UNI Győr 78-56-os vereséget szenvedett a Spar Citylift Gironától az Európa Kupa F-csoportjában.
Az Aluinvent DVTK sokáig emlékezetes nagy csatában 63-61-re legyőzte a Reyer Veneziát az Európa Kupában. A győztes találatot két másodperccel a vége előtt Chanel Mokango szerezte.
Csütörtökön 18 óra 30 perctől az Atomerőmű KSC Szekszárd a Nymburk otthonában lép pályára az Európa Kupában. Az alábbiakban a klub videós beharangozója látható.
Szerdán 18 óra 30 perctől fogadja az Aluinvent DVTK a Reyer Veneziát az Európa Kupában. Az alábbiakban Szabó Fanni és Kányási Veronika várakozásait hallgathatjuk meg.
Szerdán 19 órától fogadja a Győr a Gironát az Európa Kupában. Az alábbiakban Czank Tímea és Milos Pavlovic várakozásait hallgathatjuk meg.
Az alábbiakban a játéknap magyar érdekeltségű találkozóinak élő eseménykövetéséhez ajánlunk linkeket és olvashatóak korábbi beharangozóink is.
Az Európa Kupa 6. fordulójában csütörtökön 18 óra 30 perctől az Atomerőmű KSC Szekszárd a cseh Nymburk vendégeként lép pályára.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: