U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Franciaország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
A hétvégén a 12. forduló mérkőzéseit rendezték a francia élvonalban. Összefoglaló.
Franciaországban szombaton és vasárnap az élvonal 11. fordulóját rendezték. Nézzóük a teljes összefoglalót.
A francia élvonal vasárnapi játéknapján a Carolo Basket 83-65-re múlta felül a Nantes Reze gárdáját.
A spanyol élvonal 14. fordulójában az Ensino Lugo hazai pályán 78-69-re legyőzte a Cadi La Seu gárdáját.
A VB-t követően a legmagasabb szintű játéktól visszavonult a belgák zseniális centere Ann Wauters. A világklasszis játékos azonban nem szakad el a sportágtól.
Ha lehet így fogalmazni, újévi videókban még nehezebb formabontót alkotni, mint a karácsonyiakban. A francia élvonalbeli liga összeállítása sikerült idén női kosaras vonalon a legötletesebbre.
A francia élvonal 10. fordulójában a Lyon váratlan veresége mellett a Bourges és a Lattes Montpellier nem botlott az élcsapatok közül.
A héten kialakult a legjobb nyolc csapat mezőnye a Franca Kupában. A helyi szövetség pénteken már meg is tartotta a negyeddöntők sorsolását.
Kedden és szerdán került sor Franciaországban a helyi kupasorozat nyolcaddöntőire. Szoros csaták mellett meglepetések nélkül zajlottak a küzdelmek.
A héten rendezik Franciaországban a helyi kupasorozat nyolcaddöntőit. Lattes Montpellier – Lyon csúcsrangadóra kerül sor.
A 10. forduló küzdelmeit rendezték Franciaországban. A dobogósok nem hibáztak, a Villeneuve d'Ascq váratlan vereséget szenvedett.
A hétvégén a 8. forduló küzdelmei zajlottak a francia élvonalban. A Bourges és a Lyon kiütéses győzelmet aratott aktuális riválisa felett.
A Carolo Basket a hivatalos honlapján jelentette be, hogy változásokat eszközölt a keretén. Távozik a klubtól a spanyol irányító Queralt Casas, míg érkezik a rutinos gaboni bedobó Géraldine Robert.
A hétvégén Franciaországban a 7. forduló mérkőzéseit bonyolították le. A Villeneuve d'Ascq kiütötte a Lattes Montpellier-t. Simán nyert a Bourges és a Lyon.
Franciaországban a 6. fordulóra került sor. Az élcsapatok közül a Villeneuve d'Ascq kivételével senki sem botlott.
A Charleville-Mézières városában edzőtáborozó francia válogatotthoz megérkezett az egykoron Sopronban is megforduló klasszis.
A hétvégén az 5. forduló mérkőzéseit bonyolították le Franciaországban. A rangadón a Carolo Basket alulmaradt a Basket Landes otthonában. Összefoglaló.
A hétvégén Franciaországban az első fordulókból két bajnoki mérkőzést pótoltak. Ezen felül a helyi kupasorozat nyolcaddöntőit játszották le. Összefoglaló.
A hétvégén a negyedik fordulóval folytatódtak a francia élvonal küzdelmei. Részletes összefoglaló.
Szombaton került sor a francia élvonal 3. fordulójára. Több érdekes mérkőzést is rendeztek. Következzen a játéknap rövid összefoglalója.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: