U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Franciaország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Óriási sportélményt adó találkozón a Lattes Montpellier hosszabbítás után hazai pályán kivívta a francia bajnoki döntőben a sorsdöntő ötödik találkozó jogát.
Erre az estére nincsenek szavak. A Lattes Montpellier hosszabbítás után 91-85-re legyőzte a Lyon-t. Ötödik meccs jön a francia döntőben.
A keddi találkozóhoz hasonlóan a Lattes Montpellier lesz a házigazda, mely a Lyon felett egy újabb győzelemmel 2-2-re kiegyenlítheti a párharcot.
A Lattes Montpellier 72-61-re legyőzte a Lyon-t a döntő harmadik meccsén. Ezzel 2-1-re módosította az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcot.
Az olaszok klasszisa Giorgia Sottana másfél éves törökországi időszak után Franciaországba a nagy változások előtt álló Carolo Basket csapatához igazolt.
Kedden 20 óra 45 perctől rendezik a francia bajnoki döntő harmadik mérkőzését. A párharc első két találkozóját hazai pályán a Lyon nyerte, így 2-0-s előnyben szerepelhet a Lattes Montpellier otthonában.  
A Tango Bourges Basket hétfőn este egy sajtótájékoztatón bemutatta keretét a 2019/2020-as évadra. Öt változás lesz.
Megvédte címét a Francia Kupában és ezzel kiharcolta az Euroliga indulás lehetőségét a Bourges.
Szombaton 16 óra 30 perctől rendezik a Francia Kupa döntőjét Párizsban. A Bourges és a Carolo Basket küzd a trófeáért.
Szerdán este rendezték a francia döntő második mérkőzését. A Lyon hazai pályán behúzta a második találkozót is, így 2-0-ra vezet a Lattes Montpellier ellen.
Szerdán este kerül sor a francia bajnoki döntő második meccsére. Ismét Lyonban mérkőznek a csapatok. A
Megkezdődött az egyik fél harmadik sikeréig tartó bajnoki döntő Franciaországban. A Lyon hazai pályán 71-60-ra verte a Lattes Montpellier-t.
Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcban a Lyon és a Lattes Montpellier küzd meg a trófeáért.
A Bourges idei utolsó hazai tétmeccsén, ami a Lattes Montpellier ellen elveszített elődöntő első felvonása volt, a francia klub és Marine Johannès nagyon kedves gesztust gyakorolt.
A Francia Kosárlabda Szövetség hivatalos felületein bemutatták az Európa-bajnoki címvédő 3x3-as felnőtt válogatottjuk bő keretét.
Lezárultak az elődöntő párharcok Franciaországban. A Lyon és a Lattes Montpellier a második sikerét is megszerezte kedden este.
Kedden este rendezik Franciaországban az egyik fél második sikeréig tartó elődöntő párharcok második meccseit. A Lattes Montpellier hazai pályán, a Lyon idegenben vívhatja ki a továbbjutást.  
Szombaton este megkezdődtek az egyik fél második sikeréig tartó elődöntő párharcok Franciaországban.
Kedden a francia rájátszásban mozgalmas játéknap jön. Három negyeddöntő párosításban is sorsdöntő harmadik meccset rendeznek.
Szombaton a francia negyeddöntők második meccseit rendezték. Három párharcban kedden sorsdöntő harmadik meccs jön.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: