U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Franciaország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
A Charleville-Mézières városában edzőtáborozó francia válogatotthoz megérkezett az egykoron Sopronban is megforduló klasszis.
A hétvégén az 5. forduló mérkőzéseit bonyolították le Franciaországban. A rangadón a Carolo Basket alulmaradt a Basket Landes otthonában. Összefoglaló.
A hétvégén Franciaországban az első fordulókból két bajnoki mérkőzést pótoltak. Ezen felül a helyi kupasorozat nyolcaddöntőit játszották le. Összefoglaló.
A hétvégén a negyedik fordulóval folytatódtak a francia élvonal küzdelmei. Részletes összefoglaló.
Szombaton került sor a francia élvonal 3. fordulójára. Több érdekes mérkőzést is rendeztek. Következzen a játéknap rövid összefoglalója.
A novemberi Eb-selejtezőkre egyre több válogatott szakmai stábja hirdeti ki a keretét. A nagy nemzetek közül francia összeállítás is befutott.
Szerdán szinte teljes fordulót rendeztek Franciaországban. Összefoglaló.
Nézzük, hogy milyen eredmények születettek az összevont nyitó fordulót tekintve.
A párizsi szezonnyitó hétvége keretén belül megrendezték Franciaországban a Match des Champions-t.
Az összevont nyitó fordulóval megkezdődnek a bajnoki küzdelmek Franciaországban. A Bourges címvédésére van a legnagyobb esély.
Amennyiben Valerie Garnier szövetségi kapitány igényt tart a szolgálataira, a klasszis játékos akár már az őszi Eb-selejtezők alkalmával pályára léphet.
Hétfőn lezárult Antibes városában a Világbajnokságot megelőző utolsó rangos felkészülési torna. USA a házigazda franciákat, míg Kanada Szenegált verte.
Vasárnap újabb két mérkőzésre került sor az Antibes városában zajló válogatott felkészülési tornán.
A Párizsban zajló nemzetközi felkészülési torna második játéknapján a házigazda Franciaország kiváló játékkal 85-77-re legyőzte Ausztráliát.
Pénteken este Párizsban rangos válogatott felkészülési torna kezdődött. A nyitó napon Franciaország 74-64-re múlta felül Lettországot.
Valérie Garnier keretet hirdetett a hétvégén Párizsban megrendezésre kerülő felkészülési tornára. Ez egyben a tenerifei Világbajnokságra utazó csapat is lesz.
Az első napokban erőnléti edzések, illetve közösség építő programok várnak a keret tagjaira.
Lassan minden európai válogatott, mely részvételi jogot szerzett a szeptember végi tenerifei Világbajnokságra, munkába áll.
A francia sportlap a l’Équipe írta meg, hogy Bria Hartley segítheti honosított játékosként a francia válogatott a tenerifei Világbajnokságon.  
A francia élvonalba idén tavasszal feljutó Landerneau újabb olyan légióst igazolt, aki az elmúlt évadban hazánkban szerepelt.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: