U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Franciaország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
A 19. fordulóval folytatódtak a francia élvonal csatározásai. A hétvége folyamán az élcsapatok nem botlottak. Összefoglaló.
Az Ovive nevű ismert francia élelmiszeripari vállalat új kampányában Celine Dumerc is szerepel. Ehhez készült egy másfél perces kisfilm "Egy bajnok titka" címmel. Videó ajánló rovatunkban most ezt mutatjuk.
Szombaton és vasárnap a francia élvonal 18. fordulójából öt mérkőzést követhettük. A rossz formában lévő listavezető Lyon hazai pályán kapott ki.
Az EK-negyeddöntő párharc első meccsén a Lattes Montpellier 91-75-ös győzelmet aratott a Carolo Basket otthonában. A mérkőzés egy nagy visszatérést is hozott.
Szombaton este rendezték a Francia Kupa elődöntő mérkőzéseit. Az egymeccses párharcok alkalmával a Bourges a Lyon-t, míg a Carolo Basket a Tarbes alakulatát verte.  
Szombaton este kerül sor a Francia Kupa elődöntőire. Tarbes - Carolo Basket és Bourges - Lyon párharcok lesznek. A mérkőzések győztesei május 11-én a párizsi fináléban találkoznak.
Jövő héten kedden kezdődik a Sopron Basket - Bourges Basket Euroliga negyeddöntő párharc. A francia csapat a március hétvégéjére kiírt bajnokiját előrehozta.
A PostUp.fr portál munkatársai lettek figyelmesek arra, hogy a Lyon elleni rangadót követően az RMC Sportnak adott interjújában Celine Dumerc a jövőjéről is beszélt.
Televíziós közvetítés miatt hétfpn este rendezték a francia élvonal 17. fordulójának rangadóját. A találkozón a LYon 69-64-es győzelmet aratott a Landes otthonában.
A Sopron Basket az Euroligában a Bourges együttesével vív negyeddöntő párharcot. A francia élvonal vasárnapi játéknapján a Bourges 90-51-re kiütötte a Nantes-ot.
A 2015-ös Európa-bajnokság MVP-je Ana Dabovic a szezon hátralévő részében a Lattes Montpellier gárdáját erősíti - adta hírül hviatalos honlapján a francia klub.  
Szombaton és vasárnap a francia élvonal 16. fordulóját rendezték. Az élcsapatok közül a Lattes Montpellier botlott. Összefoglaló.
A hétvégén a 15. forduló mérkőzéseit vívták a francia élvonal csapatai. Minden pályán az esélyesebb ünnepelhetett.  
Ahogy arról nagy terjedelemben hírt adtunk, a hétvégén kialakult a legjobb négy mezőnye a Francia Kupában. Kedden kisorsolták az elődöntők párosításait.
A hétvégén Franciaországban bajnoki fordulót nem rendeztek. A helyi kupasorozat negyeddöntőire került sor. Három párosításból az esélyesebb gárda jutott tovább.
Szombaton és vasárnap rendezik a Francia Kupa negyeddöntőit. Az egymeccses párharcok nagy csatát ígérnek.  
A hétvégén a 14. forduló mérkőzései zajlottak Franciaországban. A Lyon és a Carolo Basket nyerte a rangadókat, nem botlott a Bourges. Összefoglaló.  
Vasárnap este Franciaországban is bajnoki csúcsrangadót rendeztek. Ezen a Lyon 67-63-as sikert aratott a Bourges otthonában.  
Szombaton a Bourges – Lyon csúcsrangadót leszámítva az összes mérkőzést megrendezték a francia élvonal 13. fordulójából. Összefoglaló.
A hétvégén a 12. forduló mérkőzéseit rendezték a francia élvonalban. Összefoglaló.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: