Nemzeti Leány Kadett Bajnokság "A" döntő 2018

Franciaország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
A döntő negyedik mérkőzésén a Bourges 87-80-as győzelmet aratott a Tarbes otthonában és ezzel 3-1 arányban lezárta a párharcot.
A Tarbes szombaton ismét hazai környezetben próbálhatja meg elérni az újabb bravúrt és ezzel kivívni a sorsdöntő ötödik meccset.
Kiváló hangulatú remek mérkőzésen a Tarbes 64-63-ra legyőzte a Bourges-t a francia döntő harmadik meccsén.
A Bourges hazai pályán magabiztosan nyerte a finálé első két felvonását a Tarbes ellen. Nagy különbség mutatkozik a felek között.
A francia bajnoki cím kapujába ért a Bourges, miután a döntő második mérkőzésén 80-56-ra legyőzték a Tarbes együttesét.
A Bourges egy rendkívül egyoldalú találkozón 86-66-ra legyőzte a Tarbes együttesét, ezzel 1-0-ra vezet az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcban.
Az egyik fél harmadik sikeréig tartó fináléban a Bourges és a Tarbes küzd a trófeáért.
Folytatódik a Tarbes minden előzetes várakozást felülmúló menetelése. Az elődöntő második meccsén hazai pályán 71-60-ra legyőzték a Charleville-Mézières és ezzel 2-0-val megnyerték a párharcot.
A Bourges Lyonban is nyerni tudott az elődöntő alkalmával és ezzel 2-0-val lezárta a párharcot.
Megkezdődött a Charleville-Mézières és a Tarbes elődöntője. Az első meccsen a Tarbes 75-62-es győzelmet aratott riválisa otthonában.  
Az egyik fél második győzelméig tartó párharc első meccsén a Bourges 73-67-re legyőzte a Lyon-t.
A fináléba kerülésért a Bourges és a Lyon, illetve a Charleville-Mézières és a Tarbes küzd.  
Lezárult a még nyitott negyeddöntő párharc Franciaországban. A Lyon a sorsdöntő harmadik meccsen hosszabbítás után 75-71-es győzelmet aratott a Basket Landes otthonában.
Szombaton este került sor Franciaországban a negyeddöntők második mérkőzéseire. Három párharc lezárult, a Tarbes kiejtette a címvédőt.
A Tarbes a Villeneuve d’Ascq otthonában diadalmaskodott, a Bourges, a Charleville-Mézières és a Basket Landes hozta a kötelezőt.  
Szerdán az egyik fél második győzelméig tartó negyeddöntő párharcokkal elrajtol a rájátszás Franciaországban. Már a négy közé jutásért éles csata bontakozhat ki több párosításban is.
A Bourges 82-70-re legyőzte a Charleville-Mézières gárdáját és ezzel fennállása során 10. alkalommal hódította el a trófeát.  
Szombaton kerül sor Párizsban a Francia Kupa döntőjére, mely során a Bourges Basket és a Carolo Basket Charleville-Mézières küzd a trófeáért.
Szombaton rendezték a francia alapszakasz utolsó fordulóját. A középmezőnyben nagy izgalmak alakultak ki, a játéknap nyertese a Landes lett.
Létrehoztak egy „Hírességek csarnokát”, amivel az elmúlt évtizedek nagy sikereiben tevékenyen résztvevő játékosok előtt tisztelegnek.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: