U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2017

Franciaország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 »
Pénteken és szombaton rendezték a francia élvonalban a 18. fordulót. Nem született meglepetés, a tabella első öt helyezettje hozta a győzelmeket.
Szombaton és vasárnap a 17. forduló meccseit rendezték Franciaországban. Az élcsapatok közül a Villeneuve d'Ascq szaladt bele váratlan vereségbe.
A francia élvonal 16. fordulóját rendezték. A hétvége rangadóját a Bourges nyerte és ezzel őrzi vezető helyét a tabellán.
A Tango Bourges Basket a hivatalos honlapján jelentette be, hogy két meghatározó hazai játékosával szerződést hosszabbított.
Pénteken és szombaton egy-egy elődöntő mérkőzést rendeztek a Francia Kupában. Kialakult a párizsi finálé párosítása.
A válogatott szünet után a 15. forduló mérkőzéseit rendezték Franciaországban. Meglepetések nem születtek, minden pályán az esélyesebb gárda nyert.
A hétvégén a francia élvonal 14. fordulójára került sor. Az élcsapatok nem hibáztak, így a válogatott szünet előtt a Bourges és a Villeneuve d'Ascq versenyfutása dominálja a ligát.
Az idei évadban igencsak hullámzóan teljesítő Lattes Montpellier újabb változást jelentett be a hivatalos honlapján. Ezúttal azonban nem a játékoskeretben, hanem a klub vezetésében.
A hétvégén a francia élvonal 13. fordulóját rendezték. Az élcsapatok kivétel nélkül győzelmet ünnepelhettek.
A Lattes Montpellier a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtették a szezon végéig Suzy Batkovicot.
A hétvégén a 12. fordulóra került sor a francia élvonalban. A csúcsrangadón a Bourges a Villeneuve d'Ascq gárdáját verte. Fontos meccset nyert a Charleville-Mézières és a Basket Landes is.
Két Euroliga csapat is erősítést jelentett be hétfőn. A Fenerbahce Giorgia Sottana, míg a Bourges Ruth Hamblin személyében igazolt új légióst.  
Egyik pályán sem született meglepetés, a magasabban rangsorolt csapatok jutottak a legjobb négy közé.
A hétvégén a 11. forduló küzdelmeire került sor Franciaországban. A Villeneuve d'Ascq és a felforgatott felállásban játszó Bourges is vereséget szenvedett.
Az idei téli átigazolási szezon egyik váratlan, de a női kosárlabda kedvelőinek talán legfontosabb nemzetközi bejelentése volt a klasszis irányító visszatérése.
A Tango Bourges Basket a hivatalos honlapján jelentette be, hogy sérült irányítója Cristina Ouviña helyére Laia Palau-t szerződtette.
A francia élvonal 10. fordulóját rendezték. A hétvége rangadóján a Villeneuve d'Ascq magabiztosan verte a Basket Landes-t.
A hétvégén nem volt bajnoki forduló Franciaországban, a helyi kupasorozat nyolcaddöntőire került sor.
A hétvégén Franciaországban a 9. forduló mérkőzéseit rendezték. A Landes és a Charleville-Mézières is vereséget szenvedett.
A Carolo Basket a hivatalos honlapján rövid közleményben jelentette be, hogy távozik a csapattól Renee Montgomery.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: