Világbajnokság 2018

Hepp Kupa

« 1 2 3 »
Vasárnap este lezárult a Hepp Kupa első fordulója, mely során összesen 12 találkozóra került sor. Rövid összefoglaló.
Megkezdődtek a Hepp Kupa első fordulójának küzdelmei. A sorozat ezen szakaszában 24 csapat szerepel. A párharcok egy meccsen dőlnek el.
A hétvégén rendezték a Városmajorban a Hepp Kupa 2018-as négyes döntőjét. A 24-es körzet TV minden mérkőzést rögzített, mely felvételeket a YouTube csatornáján is megosztotta.
A döntőben a Csata DSE 75-67-re legyőzte a Szeged KE-t, míg a bronzmérkőzésen a BKG DSE 85-42-re múlta felül a BEAC Újbudát.
A Csata DSE nyerte 2018-ban a Hepp Kupát! A végletekig kiélezett fináléban a Csata DSE 75-67-re legyőzte a Szegedi KE együttesét.
A 2018-as Hepp Kupa négyes döntő bronzmérkőzésén a BKG DSE Szigetszentmiklós 85-42-re legyőzte a BEAC Újbudát.
Vasárnap kerül sor a Városmajorban zajló Hepp Kupa négyes döntő helyosztóira. A fináléról és a bronzmérkőzésről a 24-es körzet TV élő videós közvetítést készít, mely a Youtube-on elérhető.
Szombaton rendezték a Városmajorban a 2018-as Hepp Kupa négyes döntője során az elődöntőket. A Szeged és a Csata DSE vívta ki a fináléba kerülést.
A 2018-as Hepp Kupa Final Four második elődöntőjében a Csata DSE 58-50-ra legyőzte a BKG DSE együttesét. Ezzel eldőlt, hogy a fináléban vasárnap 19 órától a Csata DSE és a Szegedi KE mérkőzik, míg a bronzmérkőzésen 16 óra 30 perctől a BEAC Újbuda és a BKG DSE csap össze.  
A 2018-as Hepp Kupa Final Four első elődöntője alkalmával a Szegedi KE 84-39-re legyőzte a BEAC-Újbuda együttesét.
Szombaton és vasárnap rendezik a Városmajorban a női Hepp Kupa négyes döntőjét. Rövid beharangozó.
Az MKOSZ döntése értelmében a női Dr. Hepp Ferenc Emléktorna 2018-as négyes döntőjét a hétvégén az MTK városmajori kosárlabdacsarnokában rendezik.
A Szeged és a BKG DSE után a címvédő BEAC Újbuda, illetve a Csata DSE is biztosította helyét a Hepp Kupa négyes döntőjében.
Zajlanak a Hepp Kupa negyeddöntő párharcai. Két hely már elkelt, szerdán és vasárnap pedig a Final Four másik két pozíciója is gazdára talál.
Még idén kialakul a négyes döntő mezőnye. Szoros párharcokra van kilátás.
A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségében megtartották a negyeddöntők sorsolását.
Az állva maradt 16 csapat november első két hetében egy mérkőzésen döntötte el a továbbjutó kilétét.
Az elmúlt héten rendezték a női kosárlabda Hepp Kupa 2017/2018-as kiírásának első fordulóját. Teljes eredménylista.
Öt nap alatt kétszer is simán legyőzte a szegedi női csapat a szombathelyit a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság női negyeddöntőjében, a Debrecen pedig magabiztos pécsi sikere után hazai környezetben is fölényes győzelmet aratva jutott a négyes döntőbe.
A fináléban Balogh Judit együttese egy szorosabb első félidő után a második 20 percben végig dominálva 90-67-re verte a Nyíregyházát. A bronzérmet a TFSE szerezte meg.
« 1 2 3 »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: