Európa-bajnokság 2019

Hepp Kupa

« 1 2 3 4 »
A hétvégén rendezték a 2019-es Hepp Kupa négyes döntőjét. A trófeát a TFSE hódította el, mely ezzel történelmi triplázást mutatott be idén tavasszal.
Az MTK Kosárlabda Csarnokban rendezett Final Four fináléjában a TFSE 77-72-re legyőzte az Ajkát.
Az MTK Kosárlabda Csarnokban zajló Hepp Kupa négyes döntő bronzmérkőzésén a PEAC-Pécs Pingvinek 65-59-re legyőzte a Tatabányát.
Az MTK Kosárlabda Csarnokban zajló Hepp Kupa Final Four második elődöntőjében a TFSE 86-66-ra legyőzte a Tatabányát és ezzel bejutott a vasárnapi finélába.
Szombaton és vasárnap rendezik a Városmajorban az MTK Kosárlabda Csarnokban a sorozat 2019-es négyes döntőjét.
Lezajlottak a Hepp Kupa negyeddöntő párharcai. A TFSE, a Tatabánya, az Ajka és a PEAC vívta ki a Hepp Kupa négyes döntőjében való szereplés jogát.
Vasárnapra két negyeddöntő maradt a Hepp Kupa 2018/2019-es kiírása alkalmával. Az Ajka és a PEAC vívta ki a négy közé jutást.
Nem lesz címvédés a Hepp Kupában. Szombaton egy negyeddöntőre került sor és ezen a Tatabánya 71-66-ra legyőzte a Csata DSE-t.
Pénteken megkezdődtek a Hepp Kupa negyeddöntő párharcai. A TFSE 75-65-ös győzelmet aratott a DEAC-DSI otthonában.
Péntektől vasárnapig kerül sor a női kosárlabda Hepp Kupa negyeddöntő párharcaira. Rövid áttekintés.
December 14. és 16. között kerül sor a női kosárlabda Hepp Kupában a negyeddöntő párharcokra. Megvannak a párosítások.
Lezárult a női kosárlabda Hepp Kupa második fordulója. A nyolcaddöntő párharcokat követően már ismerjük a sorozat legjobb nyolc csapatának listáját.
Összefoglaló a hétvégi nyolcaddöntő párharcokról.
Javában zajlanak a nyolcaddöntők a Hepp Kupában. A nyolcból négy párharc lezárult, így érdemes áttekinteni, hogy hol tart a sorozat.
A meglepetések nélkül zajlott nyitány után a héten a második fordulóval folytatódnak a Hepp Kupa küzdelmei.
Vasárnap este lezárult a Hepp Kupa első fordulója, mely során összesen 12 találkozóra került sor. Rövid összefoglaló.
Megkezdődtek a Hepp Kupa első fordulójának küzdelmei. A sorozat ezen szakaszában 24 csapat szerepel. A párharcok egy meccsen dőlnek el.
A hétvégén rendezték a Városmajorban a Hepp Kupa 2018-as négyes döntőjét. A 24-es körzet TV minden mérkőzést rögzített, mely felvételeket a YouTube csatornáján is megosztotta.
A döntőben a Csata DSE 75-67-re legyőzte a Szeged KE-t, míg a bronzmérkőzésen a BKG DSE 85-42-re múlta felül a BEAC Újbudát.
A Csata DSE nyerte 2018-ban a Hepp Kupát! A végletekig kiélezett fináléban a Csata DSE 75-67-re legyőzte a Szegedi KE együttesét.
« 1 2 3 4 »


Partnereink: