U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2017

Hepp Kupa

« 1 2 »
A Szeged és a BKG DSE után a címvédő BEAC Újbuda, illetve a Csata DSE is biztosította helyét a Hepp Kupa négyes döntőjében.
Zajlanak a Hepp Kupa negyeddöntő párharcai. Két hely már elkelt, szerdán és vasárnap pedig a Final Four másik két pozíciója is gazdára talál.
Még idén kialakul a négyes döntő mezőnye. Szoros párharcokra van kilátás.
A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségében megtartották a negyeddöntők sorsolását.
Az állva maradt 16 csapat november első két hetében egy mérkőzésen döntötte el a továbbjutó kilétét.
Az elmúlt héten rendezték a női kosárlabda Hepp Kupa 2017/2018-as kiírásának első fordulóját. Teljes eredménylista.
Öt nap alatt kétszer is simán legyőzte a szegedi női csapat a szombathelyit a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság női negyeddöntőjében, a Debrecen pedig magabiztos pécsi sikere után hazai környezetben is fölényes győzelmet aratva jutott a négyes döntőbe.
A fináléban Balogh Judit együttese egy szorosabb első félidő után a második 20 percben végig dominálva 90-67-re verte a Nyíregyházát. A bronzérmet a TFSE szerezte meg.
Az ELTE BEAC Újbuda nyerte a Hepp Kupát 2017-ben. A fináléban Balogh Judit együttese egy szorosabb első félidő után a második 20 percben végig dominálva 90-67-es győzelmet aratott.
Vasárnap délután került sor a Hepp Kupa 2017-es négyes döntőjének bronzmérkőzésére. A TFSE 80-52-re győzte le a Bajai NKK csapatát.
Vasárnap délután kerül sor a Hepp Kupa döntőjére és bronzmérkőzésére. A harmadik helyért a Baja és a TFSE, míg a döntőben az ELTE BEAC Újbuda és a Nyíregyháza mérkőzik. Az alábbiakban az élőképes közvetítés látható.
Mindkét elődöntő párosításában az esélyesebb csapat ünnepelhetett győzelmet. Nyíregyháza - ELTE BEAC Újbuda döntő lesz.
Az ELTE-BEAC Újbuda lesz a Nyíregyháza ellenfele a Hepp Kupa 2017-es fináléjában. A második elődöntőben a ELTE BEAC Újbuda 77-55-re legyőzte a TFSE gárdáját.
Szombaton délután megkezdődött Gabányi László Sportcsarnokban a Hepp Kupa négyes döntője. Az első elődöntőben a Nyíregyháza kiemelkedő harmadik negyeddel 92-78-ra legyőzte a Bajai NKK csapatát.
A BEAC rendezésében kerül sor a Gabányi László Sportcsarnokban a Hepp Kupa négyes döntőjére. Az alábbiakban az élőképes közvetítés látható.
Az elődöntőben Nyíregyháza-Baja és TFSE-ELTE BEAC Újbuda párosítások lesznek.
Hivatalossá vált, hogy Budapesten a Gabányi László Sportcsarnokban kerül megrendezésre a Hepp Kupa négyes döntője.
A BEAC-Újbuda a hivatalos honlapján bejelentette, hogy január 28-án és 29-én a Gabányi László Sportcsarnokban kerül megrendezésre a Hepp Kupa négyes döntője.
Hétfőn este lezárultak a negyeddöntő párharcok a Hepp Kupában és ezzel kialakult a négyes döntő mezőnye.
Veretlenül zárta a csoportküzdelmeket a magyar csapat a 3x3-as Egyetemi Világbajnokságon.
« 1 2 »


Partnereink: