U18-as Európa-bajnokság 2017, Sopron
WBASKET24 - Friss hírek röviden
WBASKET.HU - Fókusz
Csütörtökön és pénteken hazánkban szerepel az előszezonban a Buducnost Podgorica. Csütörtökön a KSC Szekszárd, majd pénteken a PEAC-Pécs vendégei lesznek. Rövid beharangozó.
Az elmúlt hétvégén a Franciszka Cegielska - Małgorzata Dydek Emléktornán szerepelt a VBW CEKK Cegléd gárdája. A házigazda gdynia-i klub elkészítette a videós összeállítását a tornáról.
Az Orosz Kosárlabda Szövetség Elnöksége szeptember 20-án ülésezett. Eldőlt, hogy Olaf Lange vezeti a felnőtt női válogatottat.
Az MTK Budapest a BK Zabiny Brno együttesével vívott felkészülési mérkőzést. Szoros végjátékban 59-58-ra maradt alul Nagy Dóra együttese.
Szerdán megkezdődött a Hainaut Basket és az Amsterdam Angels EK-selejtező párharca. Az első mérkőzésen a francia együttes 84-48-as győzelmet aratott.
A BEAC Újbuda U23-as együttese mellett ELTE Fortis néven is indít csapatot az Amatőr Bajnokságban a BEAC.
A brazil válogatott center Franciaországban a Flammes Carolo Basket csapatánál kapott lehetőséget.
A Sopron Basket hivatalos honlapján jelent meg egy videós interjú Jelena Milovanovic-csal. A klubhoz visszatérő szerb klasszis beszélt a korábbi soproni sikerek mellett a légiós évek tapasztalatairól.
Az előttünk álló európai klubszezon egyik érdekes kérdése Kelsey Plum bemutatkozása lesz a Fenerbahce együttesében.
Vasárnap lezárult a WNBA szezon a Phoenix Mercury számára. Áttekintettük a Sopron Basket magyar állampolgársággal is rendelkező játékosának fontosabb statisztikáit.  


Partnereink: