U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018
WBASKET24 - Friss hírek röviden
WBASKET.HU - Fókusz
Hétfőn magyar idő szerint 17 órától Krivacevic Tijana csapata a Botas a Mersin gárdáját fogadja a török bajnoki negyeddöntő párharc sorsdöntő harmadik felvonása alkalmával.
Vasárnap 19 órától fogadja a bajnoki elődöntő párharc második mérkőzésén a ZTE NKK a Sopron Basket együttesét.
Vasárnap délután 15 órától Spanyolország ellen folytatja szereplését U16-os válogatottunk a franciaországi Poinçonnet városában zajló korosztályos tornán.
Folytatva az Euroliga Final4 mérkőzéseire történő visszatekintő sorozatot, ezúttal a FIBA felületein Candice Dupree legszebb megmozdulásaiból láthatunk videós összeállítást.
A házigazda ellen vívott találkozó után Igor Skocovski, vezetőedző az alábbiak szerint értékelte az összecsapást.
A Salamanca és a Valencia, illetve a Girona és a Cadi La Seu csatázik a fináléba kerülésért. Az elődöntők az egyik fél második sikeréig tartanak.
Szombaton a francia negyeddöntők második meccseit rendezték. Három párharcban kedden sorsdöntő harmadik meccs jön.
Szombaton a másik két párharcban is lejátszották a török bajnoki negyeddöntők második meccseit. A legjobb négy között a Cukurova mellé csatlakozott a Galatasaray és a címvédő Fenerbahce.
Az MBK Ruzomberok 16 év után ismét elhódította a bajnoki címet Szlovákiában. A döntő harmadik mérkőzésén 62-54-re legyőzték a Piestanske Cajky-t és ezzel 3-0-val lezárták a párharcot.
Szombaton délután megkezdődött az egyik fél harmadik sikeréig tartó bajnoki döntő párharc Oroszországban. Az első meccsen az UMMC Jekatyerinburg 78-66-ra legyőzte a Dinamo Kurszkot.


Partnereink: