U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2017
WBASKET24 - Friss hírek röviden
WBASKET.HU - Fókusz
Az európai nemzeti bajnokságokat tekintve talán a legnagyobb presztízscsata ez a párosítás jelenleg, ráadásul a két gárda az Euroliga elődöntőjében is összecsap.
Pénteken megkezdődik Sopronban a Magyar Kupa nyolcas döntője. Az alábbiakban a klubok felvezető videóit gyűjtöttük egy csokorba.
Az Európa Kupa elődöntőjének első mérkőzésén a Galatasaray 69-62-re legyőzte a Salamancát. A mérkőzés utolsó hat pontját a törökök szerezték.
A Hatay nagy hajrát produkálva 74-54-re legyőzte a Reyer Veneziát, így igencsak stabilnak mondható 20 pontos előnnyel utazik a velencei visszavágóra.
A közelmúltban orosz állampolgárságot kapó és az UMMC Jekatyerinburghoz igazoló Jamierre Faulkner szolgálataira a válogatott szakmai stábja is igényt tart.
Röviden felvezetjük, hogy mi várható a hétvégén. Egy biztos, hogy magyar idő szerint kedden hajnalra kialakul a Final Four mezőnye.
Szerdán a FIBA bejelentette, hogy a 2018-as női kosárlabda Euroliga négyes döntőjének házigazdája Sopron lesz. Az alábbiakban a hivatalos sajtóközlemény olvasható.
Pénteken a soproni Novomatic Arénában feldobják a labdát a Killik László Női Magyar Kupa nyolcas döntőn. Már a negyeddöntőben érdekes mérkőzések lehetnek.
Szerdán megkezdődtek Szlovákiában az egyik fél harmadik győzelméig tartó bajnoki elődöntő párharcok. A Kassa és a Rózsahegy került előnybe.
Csehországban szerdán este megkezdődtek az egyik fél harmadik győzelméig tartó negyeddöntő párharcok. Születtek érdekes eredmények.  


Partnereink: