U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018
WBASKET24 - Friss hírek röviden
WBASKET.HU - Fókusz
A szombati voiron-i tornagyőzelem után Franciaországból útra kelt a hollandiai Amszterdamba a magyar válogatott.  
Szombaton rendezték Pécsett a Rátgéber Akadémián a B33 U18-as Bajnokság nyolccsapatos döntőjét. A Vasas Akadémia szerezte meg a bajnoki címet.
Szombatról vasárnapra virradóra három mérkőzést rendeztek a WNBA-ben. Összefoglaló.
A legutóbbi dupla-duplája után Amanda Zahui ismét extra meccset hozott a WNBA-ben. A New York Liberty Los Angeles-i bravúrja alkalmával a szerzett pontokat tekintve karriercsúcsot ért el.
A Chicago Sky a WNBA középházi küzdelmei alkalmával rangadónak tekinthető összecsapáson 70-64-es győzelmet aratott az Indiana Fever otthonában.
Szombaton lezárult a spanyolországi Altea városában a 2019-es Senior Európa-bajnokság. A magyar csapat a W40-es korosztályban ezüstérmet szerzett.
Szombaton lezárult a 3x3-as Világbajnokságot megelőző rangos felkészülési torna Voironban. Rendkívül értékes tornagyőzelemmel hangoltak a magyar lányok.
Az elmúlt évadban a spanyol élvonalban 8. helyet szerző Mann Filter Casablanca játékosa lesz Simon Zsófia.
Szombaton a prágai nemzetközi torna záró napján a magyar válogatott 69-63-as vereséget szenvedett az Európa-bajnokság társházigazdájától, Lettországtól.
Szombaton újabb két mérkőzéssel folytatódott a brüsszeli felkészülési torna. Spanyolország Kínát, Belgium Kanadát verte.


Partnereink: