Európa-bajnokság 2019

Kína

« 1 2 »
Szombaton lezárult a kínai liga, a WCBA döntő párharca. A Nneka Ogwumike Kuangtung együttese 3-2-re verte a Bayi gárdáját
Azt követően, hogy a Dinamo Kurszktól távozott Tina Charles, hivatalossá vált, hogy az olimpiai és világbajnok center a kínai profi ligában folytatja.
Az európai válogatott szünetben folytatjuk kitekintésünket más kontinensek meghatározó bajnokságaira. Ausztrália után Kína felé vesszük az irányt.
Liz Cambage után egy újabb klasszis játékos szenvedett sérülést Kínában. Az AP hírügynökség jelentette, hogy pénteken A'ja Wilson hazatért.
A Sanhszi Quanitra Hollingsworth megszerzésével pótolta a klasszis ausztrál centert.
A Sopron Basket csapatával közös megegyezéssel szerződést bontó a fiatal center a WNBA mellett Kínában szerepel.
A francia PostUp.fr portálnak adott exkluzív interjút a szerb edzőnő, melyben részletesen beszélt az utóbbi időszak eseményeiről.
Egy francia portál értesülései szerint a szerb válogatott szövetségi kapitánya Marina Maljkovic klubszinten Kínában folytatja edzői karrierjét.
Szerdán lezárulta a kínai profi liga a WCBA döntő párharca. A Peking 3-0-s összesítéssel verte a Sanhszi csapatát és egymást követő harmadik évben ért fel a csúcsra.  
A Facebook-on elérhető In The Zone sorozat legutóbbi részében Breanna Stewart szerepelt. A Kínában légióskodó klasszis mindennapjairól forgattak egy kisfilmet.
A napokban rendezték Kínában a helyi profi liga, a WCBA All-Star gáláját. Olyan klasszisokat láthattunk, mint Breanna Stewart, Candace Parker, Sylvia Fowles és Jonquel Jones.
Hivatalossá vált, hogy Candace Parker Kínában a Guangdong Doplhins csapatában szerepel a következő hetekben.
Megkezdődött az egyik fél harmadik győzelméig tartó bajnok döntő párharc Kínában
A Sopron volt légiósa eredményes napokat tudhat maga mögött
Mozgalmas hétvégén van túl a kínai mezőny
A fehérorosz válogatott centere másfél év után tér vissza ismét Ázsiába
Pekingben csodálhatják Griner zsákolásait
A Sanhszi csapata megvédte a címét
A világsztárok parádéztak az első kínai profi liga első fordulójában
« 1 2 »


Partnereink: